NESTI DANTE "Philosophia" Citrus Peel, Red Basil & Lime - gabalinis muilas su citrinų, baziliko ir žaliosios citrinos aromatu "Breeze"

Koks geriausias muilas? Man asmeniškai, patys mėgstamiausi yra Nesti Dante muilai, pirmiausia dėl sudėčių ir tradicinės gamybos, toliau - dėl kvapų ir gražių pakuočių ir galiausiai - dėl didžiulės pakuotės, kurios pakanka iš ties ženkliai ilgesniam laikui. Tradicinio muilo gabalėlio mūsų namuose pakanka 2-3 savaitėms, tad iki šio gamintojo atradimo, aš vis keisdavau ir keisdavau muilus be sustojimo. Atradusi Nesti Dante ne tik jaučiuosi saugesnė naudodama šiuos muilus, tačiau ir apskritai savo pasirinkimu esu labiau patenkinta. Žinoma, retkarčiais tokie muilai, aromatai man pabosta, tad pakaitalioju su kokiu gerai žinomu ar sudominusiu kito gamintojo muilu, bet pats faktas, kad jau penkis metus vis grįžtu prie to paties gamintojo muilo, sako labai daug.

O šiam kartui mano vonioje gyveno Philosophia linijos "Breese" muilas - gaivus, pavasarinis dvelksmas ir mano nuomonė apie muilą.


Produktas: NESTI DANTE "Philosophia" Citrus Peel, Red Basil & Lime - gabalinis muilas su citrinų, baziliko ir žaliosios citrinos aromatu "Breeze"
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kokybė
Labiausiai nepatiko: keli kvapų ingredientai sudėtyje (bet be jų muilas nekvepėtų taip maloniai)
Tūris: 250 g
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Rimi, Hiperfarma ir kt.

Ką žada gamintojas: PHILOSOPHIA BREEZE natūraliame muile atsiveria meilė gamtos grožiui. Muilas švelniai prausia, tonizuoja ir atkuria odą, suteikia jai švelnumo ir šilko glotnumo. Jis ruošiamas pagal seną italų „Saponeria“ virimo būdą. Gamybai naudojamos tik aukščiausios rūšies kruopščiai atrinktos žaliavos. Taip pat prabangus muilas supakuotas elegantiškame Florentine stiliaus popieriuje.
 
Sudėtyje yra citrinų žievelių ekstrakto, raudonųjų bazilikų ekstrakto, žaliųjų citrinų ekstrakto, bambukų ekstrakto, chlorofilo.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Palmkernelate, Aqua, ParfumBambusoideaCI 75810Sodium Chloride, Glycerin, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium PentetateAlpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool.


Mano nuomonė. Visų pirmiausia giriu priemonės pakuotę - šio gamintojo pakuotės visuomet patrauklios akiai, dizainai puošti ingredientais, kurių kvapų galima tikėtis muilo sudėtyje. Muilas ne tik su gražiais spaudiniais, tačiau dar ir tekstūruotu paviršiumi, kurį malonu liesti.

Didžiulio muilo gabalo mūsų namuose pakanka apie 1,5 mėn, nors jei naudojate mažiau, greičiausiai užtektų ir ilgesniam laikui. Smagu, kad muilas nėra greit tyžtantis, netirpsta, kaip dauguma minkštų, kreminių muilų, kur padėjus į muilinę, pusę muilo ištyžta ir ištirpsta. Muilas tik minimaliai, vos vos patirpsta, bet stebėtinai tvirtas. Giriu gamintojo pasirinkimą sudėtinėms dalims, džiaugiuosi, kad muilas verdamas saponifikavimo būdu, kai rūgštis reaguoja su riebalu, muilas brandinamas. 

Muilas man kvepia žaluma, žole, pavasariu. Nors gamintojas sako, kad turėtų jaustis ir citrusinių vaisių kvapas, tačiau aš jo paprasčiausiai neužuodžiu. Jaučiu žalumą, gaivą ir šitas muilo aromatas, nors nėra pats maloniausias iš visų Nesti Dante muilų, tačiau puikiai tinka pavasariui.  Džiaugiuosi šio gamintojo muilais, jie puikiai ir švelniai plauna, maloniai kvepia ir yra labai kokybiški. Visuomet perku su nuolaida ir bandau tai vienus, tai kitus aromatus. Netrukus reikės pasipildyti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai