2016 pavasario - vasaros tendencijos: nagai ir nagų dailė

Nagai, nagučiai.. Man asmeniškai tai mano Achilo kulnas kosmetikoje, tai mano silpnoji vieta... Jei turėčiau laiko, savo nagus vis kitaip puoščiau kiekvieną dieną, juolab, kai rinkoje turime šimtus, tūkstančius įvairiausių nagų lakų, viršutinių nagų su efektais ar nagų puošybos būdų pasirinkimų.

Šį kartą mano įrašas nori pristatyti 2016 pavasario ir vasaros nagų puošybos tendencijas, kuriomis siūloma puošti savo nagučius. Nepamirštant populiariausių ateinančio sezono spalvų, galite sukurti unikalius kūrinius ant kiekvieno savo nagučio. Kviečiu susipažinti su populiariausiais lakavimais, efektais ir spalvomis.

Nuotrauka skolinta iš ČIA


Pirmiausia noriu trumpai pristatyti, kokios nagų formos bus madingos pavasarį ir vasarą, o tuomet keliausime prie tendencijų, lakavimų ir dailės:
  • apvali forma (round);
  • ovalūs nagai (oval);
  • kvadrato formos su ovaliais kampučiais (squoval);
  • ilgi migdolo formos nagai (long almond).
O kad būtų paprasčiau susigaudyti, kokia forma yra kokia, prisegu ir nagų formų gidą:

Paveikslėlis skolintas iš ČIA

1. Derinamas makiažas ir manikiūras

Viena naujausių ir pačių karščiausių ateinančio pavasario ir vasaros sezono metu yra derinti makiažą ir manikiūrą. Tiesa, ši tendencija bus populiaresnė pavasarį. Deriname akis ir nagus arba nagus ir lūpas.


2. Prancūziško manikiūro įkvėpta

Klasikinio prancūziško manikiūro variacijos tarp mados tendencijų populiarios jau keletą metų. 2016 pavasarį/ vasarą bus itin madinga nagų galiukus puošti spalvotai ir suteikti jaunatvišką, klasika tapusio lakavimo tendencijai, veidą.


3. Ryškūs vaivorykštės spalvų nagai

Mes visos mylime ryškius nagų lakus ir ryškias nagų spalvas, ar ne? 2016 pavasarį ir vasarą spalvomis puoškimės drąsiai, lakuodami juos skirtingomis spalvomis ar derindami kelias skirtingas spalvas ant vieno nago.


4. Sidabrinė spalva ant nagų

Sidabrinę spalvą ant nagų matėme jau praeito sezono tendencijose. 2016 pavasario ir vasaros sezonais siūloma sidabrine tiek puošti visą nago plokštelę, tiek sidabrinę rinktis nagų daili ar smulkiems akcentams.


5. Auksinė spalva ant nagų

Kaip ir sidabro spalva, taip ir auksinė, bus populiari ir 2016 pavasario ir vasaros metu. Tiesa, šiems sezonams rekomenduojama lengvesnė, ne tokia intensyvi, šviesesnė ir švelnesnė aukso spalva.


6. Geltonos spalvos nagai

Ar būna pavasaris be geltonos? 2016 pavasarį ir vasarą ne tik rengsimės geltonai, bet ir nagus puošime nuo itin ryškaus iki blankaus geltono atspalvio.


7. Mėlyna ant nagų

Ir lygiai taip pat mėlyna spalva: kokia vasara be žydro dangaus, ryškiai mėlynos jūros ar upes vandens? Todėl nenuostabu, kad ši spalva taip pat vyrauja ne tik tarp aprangos, populiariausių spalvų, bet ir pavasario/ vasaros populiariausių nagų lako spalvų ir efektų.


8. Raudona ant nagų

Aš jums jau rudenį minėjau, kad kas jau kas, o raudona tikrai niekur nedings iš populiariausių, bet kurio sezono spalvų. Raudona - galingas, moteriškas atspalvis, kuris pavasario/ vasaros sezonais varijuos nuo vyšninio iki raudono obuolio atspalvio ar kaštono raudonumo spalvos. 
Šiltuoju sezonu turėtų atrodyti tobulai su minimalistiniais, neintensyvių tonų drabužiais ir itin ryškiais raudonais nagais.


9. Tamsus manikiūras

Galbūt šiltuoju sezonu tamsių spalvų, intensyvus manikiūras nėra tai, ką galima įsvaizduoti kaip siekiamybę, tačiau ant podiumų gana ryški ir labai tamsių, beveik juodų ir juodų nagų tendencija. Ar puošitės ja, kai galite rinktis tiek spalvų? Sprendžia kiekviena iš mūsų.


10. Metalo ir brangakmenių spalvos nagai

Dar viena tendencija, kuri jau buvo populiari rudenį ir žiemą. Brangakmenių spalvos (rubinų, smaragdinės, safyrinės...) nagų lakavimas ar tik dailė su blizgiu paviršiumi nepraras populiarumo ir 2016 pavasarį/ vasarą.


11. Matinio efekto lakavimas

Atrodo, kad matiškumas vis dar labai populiarus absoliučiai visur... Bet kokio atspalvio matinis nagų lakas vis dar tendencijų topuose ir populiarus 2016 pavasario ir vasaros metu.


12. Nude ir neutralus manikiūras

Lygiai taip pat ir nude manikiūras arba labai minimali dailė ar neintensyvios spalvos bus vis dar madingos šiltuoju sezonu. Jei dar nepabodo, drąsiai galėsite puoštis kukliomis ar neutraliomis spalvomis.


13. Blizgus, spindintis manikiūras

Ar kada pagalvojote, kad blizgiomis priemonėmis puošiamės išskirtinai šaltuoju sezonu ir per šventes? Tiek pavasarį, tiek vasarą šią taisyklę galite užmiršti ir suspindėti kaitrios saulės fone su spindinčiais. blizgiais nagais.


14. Langeliai nagų dailėje

Geometrinės formos 2016 pavasario ir vasaros sezonu bus pačios populiariausios. Viena iš tendencijų, kuri jau buvo primiršta, yra puošti nagučius įvairiais spalvingais langeliais.


15. Linija ties nagų augimo vieta (nagų lopšiu/ apynage)

Panaši tendencija buvo populiari ir rudens sezonu. Apskritai ši tendencija labai paprasta: tereikia tobulos linijos ties nago augimo vieta su kontrastingu nagų laku ir viskas, jūs jau atitinkate vieną iš tendencijų.


16. Dryžuota nagų dailė

Horizontaliai ar vertikaliai; metalinio ar matinio efekto: įvairios linijos vyrauja 2016 šiltuoju sezonu. Tokia nagų dailė gali atrodyti tiek minimalistiškai, tiek ir labai žaismingai, viskas priklauso nuo fantazijos ir norų.


17. Erdviniai objektai ir erdvinė geometrija ant nagų

Tai labai stipri tendencija, besitęsianti kelis sezonus iš eilės, tačiau nuo rudens-žiemos tendencijų, pavasario-vasaros tendencija skiriasi tuo, jog nuo juodos ir baltos bei neutralių spalvų pereinama prie pastelinių ir ryškių atspalvių.


18. Artistiški brūkšniai, neva netvarkinga nagų dailė

Labai daug mados namų ant podiumio demonstruodami šiltojo sezono madas rinkosi tiesiog neitin tvarkingus ar artistiškus nagų lako perbraukimus per nagą, varijuodami nagų lako spalva, braukdami horizontaliai, vertikaliai ar centre. Pagrindui rinkdamiesi tiek pilną lakavimą ant ryškių ar pasteinių atspalvių bei prancūziško manikiūro.


19. Tekstūrizuota nagų dailė

2016 pavasario ir vasaros metu labai populiaru tekstūrizuoti nagų lakavimą, priklijuojant įvairiausių nagų puošybos elementų. 


20. Linksma, artistiška nagų dailė

Įvairiausia, kokią tik galite įsivaizduoti ir pačios nutapyti nagų dailė visiškai tinka šiai tendencijai. Jokių nurodymų ar apibrėžimų ši tendencija neturi: pieškite, tapykite, dėliokite taškelius ar brėžkite linijas - viskas, kas jums patinka idealiai tiks ateinančiam sezonui.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šaltiniai:

Va tokios manikiūro, nagų ir nagų dailės tendencijos siūlomos 2016 pavasariui ir vasarai. Manau rinktis tikrai yra iš ko, tik svarbiausia nepamiršti, jog šios tendencijos yra tik gairės, o nagučių puošyba šiltuoju metu priklauso tik nuo jūsų fantazijos, norų, polėkių ar vaizduotės.




Ačiū, kad skaitote,

Sėkmės kuriant šedevrus,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. As tai sia vasara uzsisakiau led lempa nagamsir namie nagus lakuosiuos. Viena is geriausiu iseiciu tokioms nagu manijakems kaip as, kad negaisti laiko veltui ir sutaupyti pinigu dar. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm... darotės gelinį lakavimą? Man pabosta tas pats manikiūras per tas dvi savaites, kol nuauga. Tai mieliau lakuoju kas savaitę :D Irgi tokia pat maniakė :D

      Panaikinti
    2. Aha, darausi. Bet pas mane tokia kontraversali situacija. Man patinka labai manikiūrai, bet dažnai neturiu laiko ir vis vien, man jie nusilupineja. Tai, kad ir užknisa spalva ta pati, geriau jau pavaikštau su ta pačia spalva, bet nenusilupinėjusia ir tvarkinga. :D

      Panaikinti
    3. Sakyčiau protingas sprendimas taupant laiką :) pilnai suprantu, žinau kaip patogu turint gelinį lakavimą, o priaugintus iš viso pasaka kiek ilgai atrodo tvarkingi! Turėjau bene visus įmanomus variantus, tik nusibosdavo laukti, kol galėsiu eiti pasikeisti spalvą ar dizainą :D

      Panaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą