BABE tonizuojamasis losjonas veidui, skirtas normaliai ir sausai odai

Ar naudojate veido toniką? Man susidarė toks įspūdis, kad po micelinio vandens atsiradimo rinkoje, tonikas prarado didžiąją dalį savo vertės ir dauguma merginų iškeitė toniką į patogesnį ir daugiafunkcinį micelinį vandenį. Aš pati, nors ir priėmiau micelinę priemonę į savo vonią, tačiau nepamiršau ir toniko, tuomet, kai nesidažau, ar tuomet, kai nuvalau makiažą, man vistiek reikia tonizuoti veido odą ir čia nepakeičiamas dalykas man - veido tonikas ar kaip kitos kompanijos įvardija - losjonas.

Šį kartą noriu jums papasakoti apie ispanų kompanijos Babe tonizuojantį losjoną, kurį naudoju jau nuo rudens ir manau esu pasiruošusi papasakoti ką manau, juolab, kad buteliukas beveik baigtas. Aišku, toniko poveikį odai pastebėti ir efektą aprašyti yra gerokai sunkiau, negu bet kokios kitos priemonės, tačiau bandau jums kuo aiškiau papasakoti.

"Mėgaukitės mažais dalykais savo gyvenime... vieną dieną pažvelgę atgal jūs suprasite, kad jie buvo dideli dalykai"
Robert Brault


Produktas: BABE tonizuojamasis losjonas veidui, skirtas normaliai ir sausai odai
Gamintojas: "Laboratorios Babé S.L." Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: nuvalyti odą, tonizuoti, drėkinti
Tinkamas tipas: normaliai ir sausai odai
Labiausiai patiko: labai gerai valo odą
Labiausiai nepatiko: drėkinamojo poveikio odai nepastebėjau
Tūris: 250 ml
Kaina*: 12,51 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė

Ką žada gamintojas: Tonizuojamasis losjonas kiekvienai dienai. Efektyviai nuvalo visus makiažo likučius, gaivina, švelnina ir drėkina odą.
Naudojimas: Toniku sudrėkinti veidą. Nuplauti vandeniu nebūtina.


Tonizuojamojo losjono pakuotė yra dviguba, turiu galvoje, kad pirmiausia, įsigijusi priemonę, pamačiau baltą, minimalistinio stiliaus kartono dėžutė, kurią puošia tik šviesiai mėlynas paveikslėlis virš priemonės pavadinimo. Toks pat švarus ir lengvas dizainas vyrauja ir balto plastiko buteliuke. Tiesiog lengvas, malonus akiai, šiaip jau aš nesu minimalistinio dizaino gerbėja, tačiau švarios ir estetiškos pakuotės man patinka.

Buteliukas užsukamas balto plastiko dangteliu, kurio viršus pasispaudžia ir iššoka dozavimo anga, šiek tiek primenanti šampūnus. Iš tiesų ir buteliukas kokybiškas, niekas niekur neprateka ir nebėga lauk, o ir su dozavimu neturėjau jokių problemų, viskas labai patogu ir saugu naudoti. Galbūt ta anga galėtų būti vos vos mažesnė, mes beveik visuomet įsipilu vos vos daugiau nei norėčiau, bet taip sakydama, aš jau ieškau priekabių, nes normali ir gera ta anga, viskas su ja tvarkoje.

Kvapas. Priemonė tikrai turi kvapą, tačiau kokį, man sunku nusakyti, kadangi sudėtyje naudotos kvapiosios medžiagos, kvapas man turėtų kelti kažkokias asociacijas. Bet tiesą pasakius man nekelia, gal šiek tiek primena žemės ir žolės kvapą, kažkiek rožių hidrolatą, tačiau nei vienas šių apibūdinimų nėra tikslus. Kvapas keistokas ir mano uoslei nelabai pažįstamas - gal tai saldymedžio šaknis, kurios kvapo kažkodėl neįsivaizduoju. 😏

Konsistencija. Visas labai paprasta: tonikas skystas kaip vanduo ir neturi spalvos, yra skaidrus skystis.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Betaine, PEG-6 Caprylic/ Capric Glycerides, Diazolidinyl Urea, Parfum, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Sodium Hydroxide, Polysorbate 65, Methylcellulose.

Be dažiklių, be alkoholio. Hipoalerginis.


Poveikis. Toniką naudoju du kartus dienoje: ryte ir vakare po odos prausimo nuvalau ją vatos diskeliu, sudrėkintu priemone. Visų pirma, ką pastebiu - tai priemonės buteliukas didelis - 250 ml, tad produkto iš tiesų pakaks ilgam laikui, na, ilgesniam, nei naudotumėte mažesnį kiekį. Oi, visai susipainiojau, tiesiog, buteliukas didelis ir jo pakanka ilgesniam laikui. O jei bandant kalbėti apie skalsumą, man visi tonikai naudojasi daugiau mažiau tokiais pačiais kiekiais, nepriklausomai nuo kompanijos.

Pats smagiausias dalykas yra super duper geras toniko valymas - net po prausiklio, nuvalydama veidą toniku, ant vatos padelio matau nemažai likusių nešvarumų, vadinasi nenaudodama toniko, juos palikčiau ant veido, o ant viršaus dar užtepčiau veido kremo sluoksnį. Smagu matyti, kad produktas iš tiesų veiksmingas! Ir, dėėmesio, jis yra pajėgus nuvalyti makiažą! Kartą, smalsumo vedama bandžiau priemone valyti veido makiažą (akių srites neliečiau) - ir taip, jis tikrai pajėgus tai daryti, nors aš nerekomenduoju, visgi, tai tonizuojama priemonė, kurią reikėtų tepti ant nuvalytos odos. 

Tonikas iš tiesų atgaivina odą, ji tampa itin švelni ir maloni liesti, tačiau žadamojo drėkinamojo poveikio nepastebėjau ir nemanau, kad tokia priemonė turėtų drėkinti. Drėkinimas yra veido kremo poveikis, o tonikas turėtų gaivinti veido odą. Tą jis ir daro! Man jis patinka, tad galiu rekomenduoti, kaip iš tiesų kokybišką veido toniką. Tiesa, nerekomenduoju jautriai odai - manau, kad gali būti per stipri jautresnės odos savininkėms.




Ačiū, kad skaitote,

Jaučiate, jau penktadienis!?
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai