DOVE "Derma SPA" kūno sviestas "Cashmere Comfort" labai sausai odai

Šiandien aš jums noriu padaryti didžiulį drabužių ir aksesuarų pirkinių įrašą, tačiau pasirodo, juos daryti nėra taip lengva, o ir pirmas blynas atrodo šiek tiek prisvilęs, na ne viskas pavyko taip, kaip norėjau, tačiau rezultatas pirmam kartui yra toks, koks yra, tad vistiek parodysiu, jei tik spėsiu sutvarkyti likusias nuotraukas.

Na, o prieš tai noriu parodyti dar vieną, žiemiškiems orams idealiai tinkančią kūno priežiūros priemonę iš Dove Derma SPA linijos. Ar jums pažįstamas itin sausos kūno odos pojūtis? Kai ji ima nemaloniai niežėti ir šerpetoti? Aš šiuos pojūčius puikiai pažįstu todėl žiemos metui renkuosi riebesnius, sunkesnės konsistencijos kūno kremus ir sviestus. Šį kartą, apie vieną jų, žadančių kašmyro švelnumo odą.

"Aš gailiuosi, kad taip gerai rūpinausi savo oda" - pasakė niekas ir niekada


Produktas: DOVE "Derma SPA" kūno sviestas "Cashmere Comfort" labai sausai odai 
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: atkurti sausą odą, drėkinti, maitinti, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: labai sausai odai
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 300 ml
Kaina*: apie 12,99 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais

Ką žada gamintojas: Apsigaubkite komfortą suteikiančiu, intensyviai odą raminančių kūno sviestu, kuris skirtas itin sausai odai. Atkuria odą ir suteikia jai kašmyro švelnumo.


Didžiulė, net 300 ml talpos balto kremo ar sviesto pakuotė, pagaminta iš plastiko, papuošto melsvais motyvais. Dizainas labai švarus, gaivus ir minimalistinis - tokie visuomet nuteikia gaiviai maloniai ir žada gerą efektą odai, na, visad su tuo asocijuojasi. Melsvos spalvos dangtelis dalinai skaidrus, atsisuka ir po juo atsiveria didžiulė anga, kuri dar apsaugota apsaugine metalo spalvos plėvele. 

Jeigu mėgstate kremo ar sviesto pakuotes laikyti rankose, kol naudojatės priemone, tai ji tokiu būdu jums tikrai nebus patogi - ji didžiulė. Aš priemonę ant kūno paskirstau abiem rankomis, o indelį padedu ant vonios krašto, tad dėl jo dydžio man nekyla jokių problemų.


Kvapas. Kūno sviestas man kvepia gaiva ir švara, na ir dar šiek tiek vanile, tačiau neženkliai. Nors pats kvapas iš tiesų yra gana intensyvus, tačiau kvapnios priemonės odai man patinka. O ir pats kvapas ant odos neišsilaiko ilgai ir pakankamai greitai išgaruoja.

Konsistencija. Kūno priemonė baltos spalvos, iš tiesų tai yra sviestas - jo tirštumas man primena minkštą, kambario temperatūroje pabuvusio sviesto tirštumą. Aiškiai jaučiamas priemonės riebumas ir slidumas, kurį tiksliausia būtų palyginti su jau minėtu sviestu. 


Sudėtis: Aqua, Petrolatum, Glycerin, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Stearic Acid, Hydrogenated Polyisobutene, Ethylhexyl Cocoate, Glycol Stearate, Hydrogenated Didecene, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Cyclomethicone, Dimethiconol, Disodium EDTA, Disteareth-75 IPDI, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Polydecene, Hydroxystearic Acid, Isohexadecane, Isopropyl Alcohol, Isostearic Acid, Methylparaben, Microcrystalline Wax, Palmitic Acid, Paraffin, Parfum, PEG/ PPG-20/ 15 Dimethicone, PEG-80, PEG-90 Diisostearate, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Potato Starch Modified, Propylparaben, Sodium Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sorbitan Monooleate, Stearamide AMP, Theobroma Cacao Seed Butter, Triethanolamine, Xanthan Gum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Produktą tepu ant kūno sukamaisiais judesiais ir turiu pasakyti, kad iš pradžių konsistencija atrodo tokia kad sunkiai susigers, bet per porą judesių oda sugeria kremą ir jis dingsta nuo odos paviršiaus į giluminius jos sluoksnius. Oda atrodo lyg padengta nematoma ir beveik nejaučiama plėvele, kuri apsaugo jos paviršių nuo išsausėjimo.

Pats kremas, kurį naudoju jau kiek daugiau nei mėnesį yra labai skalsus, pakanka visiškai nedidelio kiekio visai kūno odai padengti, tad didžiulę pakuotę naudosite iš tiesų ilgai. Na, o efektas? Pirmiausia, ką pastebėjau buvo tas žadėtas šilkinis švelnumas, o ir pasausėjusi ir perštinti alkūnų ir kelių oda buvo nuraminta, netrukus dingo skausmas ir niežulys, vadinasi kremas iš tiesų teigiamai veikia odą. Ji labai gerai maitinama, kadangi jau kuris laikas nebejaučiu nemalonių sausos odos pojūčių. O naudojant su Dove aliejiniu prausikliu - tobula kombinacija, dėl kurios nemalonių pojūčių, negražios kūno odos, išsausėjusių odos vietų ir nemalonaus tempimo visiškai nebeliko. Tad labai tikiuosi su šiuo produktu išgyventi iki pavasario ir džiaugtis, kad šią žiemą mano oda pernelyg neįsisiautėjo. 😆 Patiko mano odai, vadinasi, patinka ir man! 👍




Ačiū, kad skaitote,

Skubu paruošti žadėtą įrašą, o jums linkiu gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai

  1. Man beskaitam eme niezeti alkunes. Gal cia toks psichologinis poveikis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D :D :D Gali būti :D Arba vilnonis megztukas, arba tas rudeniškai niūrus oras :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą