KALLOS "Hair Pro-Tox" ampulės nuo plaukų slinkimo

Savo plaukus jau šiek tiek daugiau nei metus lepinu įvairiausiomis nuplaunamomis ir nenuplaunamomis priemonėmis, dažniausiai aliejais, bet šį kartą, sausio mėnesiui nusprendžiau pagaliau išbandyti KALLOS ampules nuo plaukų slinkimo. Panaudojau, išbandžiau ir jaučiu, kiek daug turiu jums pasakyti, o jei mano plaukai kalbėtų, tikriausiai pasakytų dar daugiau. 😀

"Lai jūsų plaukai auga ir oda spindi"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: KALLOS "Hair Pro-Tox" ampulės nuo plaukų slinkimo
Gamintojas: "Kallos Cosmetics". Pagaminta Vengrijoje
Paskirtis: mažinti slinkimą, skatinti plaukų augimą, stiprinti plaukus
Tinkamas tipas: slenkantiems, silpniems plaukams; vyrams ir moterims
Labiausiai patiko: sudėtyje yra nemažai naudingų ingredientų
Labiausiai nepatiko: apsunkintų, apveltų plaukų efektas
Tūris: 6 x 10 ml
Kaina*: 7,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Ampulių skystis padeda išvengti plaukų slinkimo ir skatina sveikų plaukų augimą. Išskirtinis aktyviųjų veikliųjų medžiagų derinys atkuria ir atgaivina plaukų svogūnėlius, stiprina plaukų šaknis. Gerina galvos odos kraujotaką. Skatina ląstelių medžiagų apykaitą, gerina plaukų būklę. Skatina plaukų augimą, mažina slinkimą ir suteikia plaukams daugiau apimties. Po naudojimo plaukai tampa stipresni, sveikesni nuo šaknų iki pačių galiukų. Tinka naudoti moterims ir vyrams.
Naudojimas: Tepti reikiamą kiekį skysčio (pusė arba ketvirtis ampulės skysčio vienam naudojimui) ant sausų arba rankšluosčiu nusausintų plaukų, galvos odos. Tolygiai paskirstyti, švelniai įmasažuoti į galvos odą. Nenuskalauti. Rekomenduojama naudoti reguliariai, kiekvieną dieną.


Viskas supakuota balto kartono dėžutėje, kuri, kiek pamenu nebuvo apsaugota jokiu plastiko apvalku ar kažkaip užklijuota. Viduje, raudoname įdėkle atrodo saugiai sudėti 6 produkto buteliukai. Pastarieji pagaminti iš stiklo, su užsukamais baltais plastiko dangteliais. Iš tiesų, buteliukai atrodo sandarūs, tačiau taip nėra, juos palenkus šiek tiek skysčio prateka lauk. Galbūt dėl šios priežasties skysčio kiekis buteliukuose nėra vienodas. Ir nežinau, ar taip turi būti, ar ne, bet to skysčio kiekviename yra daugmaž po pusę buteliuko. Keistoka sakyčiau.

Kalbant apie dizainą, man jis visai patinka: raudoni užrašai dailiai sudėlioti tiek ant kartono pakuotės, tiek ant buteliuko. Atrodo pakankamai dailiai ir maloniai mano akims. Matyt todėl produktas patraukė mano akį parduotuvėje.


Kvapas. Serumo, na aš linkusi priemonę vadinti serumu 😊 kvapas malonus, kosmetinis, tačiau labai jaučiasi alkoholio kvapas. 😈 O galbūt alkoholis sudėtyje yra priežastis, kodėl skysčio buteliukuose ne iki viršaus? Galbūt iš nesandarių buteliukų alkoholis paprasčiausiai nugaravo? Taigi, grįžtam prie kvapo, jis malonus uoslei, ir iš buteliuko atrodo nėra pernelyg stiprus. Tačiau padengus ant plaukų - kvapas stiprus, o ir išlieka labai ilgai. Su pirmuoju buteliuku kvapas tikrai neerzino, bet po kiekvieno panaudojimo tas kvapas vis labiau ir labiau erzina.

Konsistencija. Skystis švelniai gelsvas, vandens skystumo konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Alcohol, Propanediol, Parfum, Butylene Glycol, PPG-26 Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Arginine, Lactic Acid, Glycine Soja Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Pisum Sativum (Pea) Peptide, Scutellaria Baicalensis Root Extract.

Biotinolis iš tiesų yra tas ingredientas, kuris galimai skatina plaukų augimo procesus, sudėtyje namažai ingredientų, kurie kondicionuoja plaukus, ramina odą, tačiau tas alkoholis antroje vietoje, nežinau. Priemonės pagrindas sausinantis alkoholis ir vanduo, ar gali kitos sudėtinės dalys atsverti žalingą alkoholio poveikį plaukams? Noriu tikėti, bet drįstu suabejoti. 😁 Pasižiūrime, koks buvo poveikis mano plaukams.


Poveikis. Šiuo metu esu sunaudojusi penkias ampules, man liko tik vienas buteliukas, tad manau jau galiu kalbėti apie kažkokį priemonės efektą plaukams. Pradžioje minėjau, kad mane vis stipriau ir stipriau erzina aiškiai jaučiamas alkoholio ir stiprus kosmetinis ampulių kvapas. Prieš naudojimą žinau, kad reikia, bet visiškai nebenoriu. Galbūt įprastai būčiau numetusi priemonę ir jos nenaudojusi, tačiau norėjau jums parašyti atsiliepimą ir išsakyti kuo tikslesnę nuomonę apie serumą.

Pirmas dalykas, kas mane erzina yra produkto paskirstymas ant plaukų: buteliukai neturi jokios dozavimo angos, tik įprastą, buteliukams būdingą platų kaklelį. Jei bandau įsipilti į delną ir paskirstyti ant galvos odos - dalis tokio skystumo priemonės paprasčiausiai išbėga lauk. Bandau priemonę po kelis lašiukus įsipylus į delną skirstyti ant plaukų, bet atvirai - mane nervina, kiek ilgai užtrunka aplikavimas. Jeigu gaminčiau tokios paskirties ir tokio naudojimo produktą, į buteliuko kaklelius įstatyčiau kažkokį lašeliais dozuojantį įtaisą ar dozavimo prietaisą - būtų daug paprasčiau lašinti ant odos ir paskirstyti ant jos.

Tik padengus priemonę, pirmiausia pajaučiu dilgčiojimo ir nestipraus deginimo jausmą. Produktas skirtas aktyvinti galvos odos kraujo apytaką, tad aš tokio poveikio tikėjausi ir nėra čia nieko labai nuostabaus - visai nemažai priemonių veikia būtent tokiu principu. Tačiau po kelių naudojimų, šalia dilgčiojančios odos, aš pajutau galvos niežėjimą, ko nesu turėjusi tikriausiai nuo paauglystės, o ir galvos oda pasausėjo, ir vietose gana stipriai. Sekantį kartą bandžiau nedengti ties smilkiniais, ir ten oda tikrai nebuvo sausa. Vadinasi sudėtyje esantis alkoholis daro negerą darbą ir sausina odą!

Viskas būtų gal ir ne taip jau blogai, jei jausčiau, kad mano plaukai ima augti ar sumažėjo jų smukimas. Ką aš jaučiu po kiekvieno padengimo? Oda šalia kiekvieno plaukelio svogūnėlio jaučiasi apsinešusi, apsunkusi. Iš tiesų, sudėtinga paaiškinti - bet toks jausmas, kad serumas apsivyniojo aplink kiekvieną plauko svogūnėlį, jį sulipino. Galbūt toks veikimo principas? Sutvirtino, sulipino plauko svogūnėlius ir plaukai neslenka lauk? Bet kaip nemalonu... ir tas nemalonus jausmas tęsiasi iki pat kol neišplaunu galvos. nors kažkaip įprastas šampūnas nevisiškai pašalina tuos nemalonius likučius, o ir plaukai, naudojant serumą riebaluojasi greičiau nei įprastai. Taigi, nors mano galva išplauta, bet nesijaučia švari - eisiu plaukų plauti su giliai valančiu šampūnu, jis turėtų pašalinti visus priemonės likučius.

Kalbant apie poveikį plaukams, gamintojas prižadėjo labai daug: ir stiprins, ir sumažins smukimą ir plaukai greičiau augs ir plaukai taps gražesni, didesnės apimties... Serumas nedaro visiškai nieko, neskaitant to, ką jau minėjau. Mano plaukai ne tik netapo gražesni, tačiau manau jų būklė dabar visiškai nekokia (ir kur nebus nuo mirkymo tokiame spirito kiekyje?), apimties nėra (jie riebaluojasi 5 kartus greičiau nei anksčiau), slinkimas tikrai mažesnis, tačiau mane kamuoja toks jausmas, kad visi plaukai iškris lauk kai išplausiu giliai valančiu šampūnu (na, gal ne visi, tik tiek kad taip atrodo, logiškai mąstant tas, kas buvo sutvirtinta serumu atsipalaiduos ir plaukai vistiek iškris lauk), o apie kažkokius greičiau augančius plaukus aš patyliu - nieko panašaus nėra. Tad mano reziumė - suprantu, kad naudojau tik 15 kartų, bet iš visų potyrių ir stebimo efekto plaukams, noriu pasakyti, kad tai visiškai dėmesio nevertas produktas, nors aš juo labai norėjau tikėti.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai