TOP 5 skaitomiausi 2016 metų įrašai

Kaip ir kiekvienų naujų metų pradžioje, mes žiūrime ne tik į mano mėgstamiausius, tačiau ir į tai, kas patiko jums, kokius įrašus mėgote skaityti labiausiai, kokie pateko į populiariausiųjų sąrašą. Praeitais metais dariau 10-tuką, tačiau šiemet pagalvojau, kad to dešimtuko visai nereikia, juk visgi, svarbiausieji yra tie, kurie pačio sąrašo viršuje, tad šiais metais pristatau 5-ketuką, o kas bus kitais? Kas čia žino? 😄😀

Paveikslėlis iš ČIA

Nr. 5.

Nežinia kodėl, bet atrodo, kad 2016 metais jums labai rūpėjo, kas buvo populiaru ir madinga 2015 metų žiemą ir rudenį, kalbant apie nagučius. Iš vienos pusės, tai fenomenas, nes tendencijas atnaujinu porą kartų per metus, tačiau iš kitos, tikriausiai pilnai suprantu - nagučių puošyba yra tai, kas niekad nesensta. Na ir kas, kad tendencijos jau praėjusio sezono, mes vis ieškome kažko naujo sau. Man pavyzdžiui, visiškai nesvarbu, kad magnetinis nagų lakas nebemadingas - jei panorėsiu, tiesiog imsiu ir juo nusilakuosiu. Ir visai nesvarbu, kad dabar ant visų nagų vyrauja nude - man patinka spalvos, ir jos dažnai puošia mano nagučius!


Nr. 4.
Iš visų kosmetikos gaminių jums labiausiai patiko Malie System veido kaukė su žaliąja arbata. Tiesą sakant, man ši kaukė nebuvo pati mėgtsamiausia iš Malie veido kaukių, man labiau patinka su jūros dumbliais ar sraigių ekstraktu. Beje, kol kas mano planuose vėl užsisakyti korėjietiškų kaukių ir būtinai papasakoti jums, tik šį kartą, rinksiuosi kitos kompanijos produktus.


Nr. 3.

Dar vienas įdomus paradoksas: nors tinklaraštyje jau senai yra 2016-2017 rudens ir žiemos aprangos tendencijos, o netrukus pradėsiu rašyti ir apie pavasario - vasaros, - jums labai patiko praeitų metų (2015) šaltojo sezono aprangos tendencijos.


Nr. 2. 

Garbingą, antrąją vietą tarp jūsų mėgstamiausių užima Konjac kempinėlė veido prausimui. Tiesa, mėgstamas įrašas, kuriame aprašiau kinietišką variantą, nors šiais metais parašiau ir palyginau originalą bei kinišką verisiją (ČIA). Tačiau būtent pirmame variante plačiau aprašyta pati kempinėlė, jos panaudojimo būdai ir mano patarimai, o antroje daugiau palyginimas, tad puikiai suprantu, kodėl pirmasis visgi yra mėgstamesnis variantas. 


Nr. 1. 

Ir... jūsų mėgstamiausias ir numeris vienas 2016 metais buvo šaltojo sezono 2016/17 rudens ir žiemos tendencijų įrašas. Galiu jums pažadėti, kad šiltojo sezono tendencijos pradės atsirasti tinklaraštyje jau vasario viduryje ar pabaigoje. Na o aš, savo ruožtu 2017 metais jums planuoju daryti kuklius ir paprastus, tačiau galbūt jums visai įdomius aprangos, drabužių, aksesuarų, batų bei rankinių pirkinius. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Štai tokie buvo jūsų, mano mielosios draugės, 2016 metų mėgstamiausi įrašai. Aš puikiai suprantu, kad tinklaraščio veiklą jau laikas plėsti, tad pradėsime kasdieniškai ir paprastai kalbėti apie drabužėlius. Ne, nesu jokia fashionista ir nelabai man sekasi juos derinti ar sukurti kažką, kas verstų iš koto praeivius gatvėje, ne, aš paprasta moteris - mergina. Tad noriu paprastai, buitiškai ir kasdieniškai pakalbėti, parodyti, galbūt savo batų kolekciją? Ar rankines? Būtų įdomu? Planų ir idėjų galva pilna - iš tiesų, šie metai man tikriausiai bus labai darbingi!




Ačiū, kad skaitote,

Ačiū, kad esate kartu! Jūs svarbi mano darbo, tinklaraščio, idėjų ir įrašų dalis! Be jūsų, nebūtų ir šių, pamažu kasdieniais tampačių skaitinių rinkinio 💕
Bučkis, Gėlėta kosmetinė

Komentarai