L'OCCITANE "Hugs & Kisses" kolekcijos taukmedžių lūpų balzamas "Soledad"

Per kelis skirtingus, mano turimus ar turėtus L'Occitane kompanijos lūpų balzamus, aš supratau, kad kompanijos siūlomos priemonės lūpoms man visiškai netinka. Galvoju, jei kada pirkčiau staigmenų dėžutę ir vėl, ir rasčiau lūpų balzamą, jausčiausi tikrai nusivylusi. Matyt ne visi produktai skirti visiems ir ne visi visoms tinka, tad rašydama šį įrašą, noriu priminti, kad kas tinka man, nebūtinai tiks ir jums, ir kas man netinka ir nepatinka, nereiškia, kad netiks ir nepatiks jūsų skoniui.

Tad šiandien, apie paskutinį turimą L'Occitane produktą lūpoms, nuomonė apie jį, ko iš jo tikėtis ir kam jis tinkamas.

"Būk atsargus apie tai, kaip kalbiesi su savimi, nes tu klausaisi"
Lisa M. Hayes


Produktas: L'OCCITANE "Hugs & Kisses" kolekcijos taukmedžių lūpų balzamas "Soledad"
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: maitinti, apsaugoti sausas lūpas
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai dailus pakuotės dizainas
Labiausiai nepatiko: nepakankamai maitina
Tūris: mano turima pakuotė mini - 4 ml; pilno dydžio pakuotė - 12 ml
Kaina*: 12 ml - 8,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse 

Ką žada gamintojas: Soledad Bravi suteikia laisvę savo vaizduotei!
Mėgiamiausia ELLE žurnalo iliustratorė Prancūzijos leidiniui sukūrė dvi įsimylėjėlių iliustracijas bei jomis papuošė taukmedžių sviesto produktus. Du perkamiausi produktai su taukmedžių sviestu: rankų kremas ir rankų balzamas sudaro “Hugs & Kisses” kolekciją. Keitimasis gražiais žodžiais apie meilę, šie produktai tiesiog prašosi būti padovanojami.

Šis lūpų balzamas papildytas taukmedžių sviestu (10%), kurio kreminė konsistencija maitina bei apsaugo lūpas tol, kol daro jas minkštomis ir maloniai besijaučiančiomis.


Paprastai aš labai džiaugiuosi visomis L'Occitane produktų pakuotėmis - jos būna labai dailios, malonios akiai, tiesiog su malonumu jas imi, naudoji... O šita, sukurta Soledad Bravi, yra tiesiog tobula: miela ir žaisminga, daili ir maloni naudoti, ypatingai tikriausiai žiemos metu, juk vaikinukas ant pakuotės apsirengęs žiemiškai. Labai faina pakuotė. Tiesa, maniškė mini versijos, tačiau pilno dydžio, ji atrodo visiškai taip pat, kaip ir mažoji, skiriasi tik jos talpa.

Mėlynas plastiko dangtelis nusisuka lauk, po juo rasime kirstos formos dozavimo angą. Ir tai tikrai nėra mano megstamiausias dozavimo būdas. Man asmeniškai jis nepatinka, tačiau naudoti priemonę tikrai galima. Galbūt kažkam tokie dozavimo būdai patys mylimiausi?

Kvapas. Lengvas, kosmetinis kvapas vos jaučiamas, todėl turėtų patikti toms, kurios išrankios kvapams ar nemėgsta stiprių ir intensyvių aromatų.

Konsistencija. Baltos, dalinai skaidrios spalvos ir primena lūpų vazelina. Man pasirodė, kad padengti ant lūpų reikia visai nedidelio kiekio.


Sudėtis:  VEGETABLE OIL/OLUS OIL**, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL**, OLEIC/ LINOLEIC/ LINOLENIC POLYGLYCERIDES**, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER)SEED OIL*, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, CERA ALBA/ BEESWAX*, HYDROGENATED CASTOR OIL**, HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES**, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES**, PARFUM/ FRAGRANCE**, TOCOPHEROL**, LINALOOL**, BENZYL BENZOATE**.
* ingredientai iš organinių ūkių
** natūralios kilmės ingredientai


Poveikis. Tikriausiai jūs galvojate, kad įrašą rašau veltui, nes šio lūpų balzamo nebėra pardavime? Tačiau palyginusi sudėtis, galiu pasakyti, kad tai lygiai tas pats, mums įprastas taukmedžių lūpų balzamas iš tos pačios kompanijos, tiek kad, buvo supakuotas į kitokią, gražesnę išorinę pakuotę. Tad manau įrašas bus aktualus, jei galvosite apie L'Occitane taukmedžių lūpų balzamo įsigijimą.

Su tokiu aplikatoriumi man labai lengva iškeliauti už lūpų kontūro ir padengti ne ten, kur reikia. Tačiau priemonė, būdama nelabai blizgi, nereikalauja jokio tikslumo, todėl su balzamu, manyčiau galima leisti sau nekreipti didelio dėmesio į lūpų kontūrą.

Lūpų balzamo sudėtyje gausu įvairių aliejų ir natūralių ingredientų, todėl nenuostabu, kad jis drėkina ir maitina lūpas. Deja, tas poveikis lūpoms, bent jau man yra labai trumpalaikis: tik balzamas susigeria (kas man būna pakankamai greitai), ir vėl norisi tepti jo daugiau ant lūpų. Net ir lūpos, kai tikiesi, kad jos bus geresnės būklės, ar tai švelnesnės, ar nebesijaus sausos, ar dings šerpetojimai. Tačiau ne, nieko panašaus - aš visiškai nejaučiu naudos savo lūpoms, lyg būčiau tepliojusi lūpų blizgesį ir jokios naudos nesulaukusi

Tad dizainas 10 balų, sudėtis labai gera, idėja nereali, tačiau mano lūpos reikalauja daugiau dėmesio, daugiau drėkinimo, daugiau priežiūros nei tą, kurią gali suteikti taukmedžių lūpų balzamas. Gaila, tačiau teplioju teplioju, beveik baigiu visą turimą produktą, o mano lūpos vis dar reikalauja kažko ypatingo, kad galėtų jaustis geriau. Tad tai tikrai ne ši priemonė - L'Occitane verbenų balzamas lūpoms man patiko labiau nei šis, originaliai skirtas žiemos sezonui. Galbūt būtų tinkamas lūpoms, kurios nereikalauja ypatingos priežiūros, nėra linkusios skeldėti ir sausėti ištisus metus.




Ačiū, kad skaitote,

Darbingos ir geros savaitės,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai