CATRICE limituoto leidimo "Kaviar Gauche" akių šešėlių paletė (atspalvis "C01 Iris Sauvage")

Šį kartą noriu jums papasakoti apie akių šešėlių paletę. Nežinau kodėl, tačiau rašyti apie paletes man pakankamai sunku: aš jas labai mėgstu, man patinka šešėlių paletės su krūva spalvų, tačiau apie jas rašyti, padaryti efekto nuotraukas, turiu galvoje kaip atrodo ant voko, man sudėtinga. Gal todėl akių palečių tinklaraščio sienoje ne tiek daug, kiek jų turiu. Pasistengsiu taisyti šitą dalyką ir ateityje dažniau aprašinėti būtent paletes.

Na, o šiam kartui apie limituoto Catrice leidimo produktą. Žinote, tik gavus paletę pirmiausia pagalvojau, kad "Kaviar Gauche" man labai jau girdėta ir puoliau ieškoti kas čia per deja vu jausmas mane aplankė. O pasirodo, kad tokia limituoto leidimo kolekcija jau buvo išleista, tad čia būtų kaip ir jos tęsinys? Tikriausiai reiktų suprasti taip. Ir mano mintys iš karto šoliuoja prie visai kitos temos - na tikrai, kartais taip norisi, kad kai kurie limituoto leidimo gaminiai taptų nuolatiniais kompanijos produktais... Būna atrandi kažką nerealaus, o jis tik op ir per mėnesį dingsta iš parduotuvių lentynų! O dažnai ir tie patys riboto leidimo gaminiai dar būna geresni, negu įprastiniai, kurie nuolat būna rinkoje. O kaip su šia akių šešėlių palete? Įdomu, ar jei būtų mano valia ji liktų parduotuvių lentynose visam laikui? Paskaitom.

"Geriausias dalykas apie mane... Aš riboto leidimo. Pasaulyje nėra mano kopijų"
Reem A.


Produktas: CATRICE limituoto leidimo "Kaviar Gauche" akių šešėlių paletė (atspalvis "C01 Iris Sauvage")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinija)
Paskirtis: dekoratyvinė: akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pakuotės dizainas
Labiausiai nepatiko: trūksta pigmentacijos
Tūris: 8 g
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Auksinis Žiedas. Akių Šešėlių Paletėje yra trys matiniai tobulai derančių ir madingų spalvų šešėliai bei vienas perlo spindesio rožinis atspalvis. Pakuotėje yra veidrodėlis bei auksinio žiedo papuošimas. Ši paletė ypatingai traukia akį ir yra arti tobulybės.

Grožio Patarimas
Akių šešėliai gali būti naudojami po vieną arba derinami. Neutraliam, dieniniam įvaizdžiui tiesiog padenkite voką rožiniu atspalviu su šepetėliu ar kempinėles tipo aplikatoriumi ir išsklaidykite atspalvį švelniai iki akie voko judančios dalies.
Ryškiam dūminiam makiažui naudokite tamsų rudai pilką atspalvį palei blakstienų liniją, kaip akių pravedimą, su plonu, kirstu šepetėliu ir išsklaidykite tamsiai raudoną atspalvį ant trečdalio išorinės judančio voko dalies.

- Keturių tobulai suderintų ir madingų spalvų akių šešėliai;
- Trys matiniai ir vienas perlo spindesio atspalvis;
- Su veidrodėliu.



Pakuotė? Nuostabi, nereali ir labai labai graži: visų pirma ko vertas vien juodu velvetu dengtas dėžutės viršus su spindinčiu auksu įspaustais užrašais ir gėlių motyvu. Aišku, tas velvetas kaip magnetas traukia visas smulkias dulkeles, todėl norint, kad atrodytų gražiai, teks valyti, valyti ir dar kartą valyti pakuotės paviršių. Tačiau tai smulkmena - grožis akims ir malonumas paimti į rankas. Iš tiesų, ne tik dėl gražaus dangtelio, bet ir pati juodos spalvos plastikinė pakuotė labai kompaktiška, maloniai gula rankose, taip ir norisi kiekvieną dieną išsiimti paletę ir naudoti tik ją. 

Atidarius pakuotę, per visą jos dangtelį suformuotas didelis veidrodėlis, spalvos sudėtos į kvadrato formos lizdelius. Makiažo šepetėlių ar aplikatorių paletė neturi. Viskas atrodo tobulai gražiai, skoningai ir stilingai. Ir visai nesvarbu, kad sudėtinių dalių teks ieškoti internete - pakuotė puiki, kaip pačios matote!


Kvapas. Kosmetinėms priemonėms būdingas, nieko labai konkretaus neturi ir ant odos padengtas dingsta, nebėra jaučiamas.

Konsistencija. Pakuotėje yra trys matinės ir viena perlų spindesio spalva. Konsistencija labai minkšta, švelni ir kaip įvardija pats gamintojas yra šilko švelnumo. Neblogas santykis su drėgnumu, nors man norisi vos vos drėgnesnių šešėlių (tokiu atveju jie būtų vos vos minkštesni).


Sudėtis: MICA, TALC, NYLON-12, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECANOL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CETYL DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PHENOXYETHANOL
MAY CONTAIN: CI 75470 (CARMINE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET).

UND/AND
MICA, TALC, NYLON-12, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECANOL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CETYL DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

UND/AND
MICA, TALC, NYLON-12, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECANOL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CETYL DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Šešėliai palyginus lengvai dengiasi ir skirstosi ant voko odos. Tiesa, spalvos indelyje šiek tiek byra, tačiau per visą naudojimo laiką neturėjau jokių problemų dėl pabirimo po akimis - nepastebėjau, kad šešėliai nubirtų ant skruostų, juos dengiant ant vokų odos. 

Iš karto norisi pasakyti, kad nors priemonė dengiasi lengvai, bet išsklaidant griežtesnes linijas spalvos tiesiog dingsta nuo odos, kur - negaliu pasakyti, bet jų nebesimato, ir aš tikrai neskirsčiau labai intensyviai. Tad darausi išvadą, kad šešėlių pigmentacija manęs netenkina. Tiesą sakant, jei žiūrėsite į nuotraukas su efektu (apačioje), tai ten paletės spalvos dengtos be akių šešėlių pagrindo ir beveik nesklaidytos tam, kad nuotraukose nors truputį matytųsi paletės spalvos. 

Nesupraskite klaidingai, pačios spalvos, na tobulos kasdieniam ir ryškesniam makiažui: šviesi perlamutrinė (nors man šviesi turėtų būti matinė, taip ji būtų funkcionalesnė ir galėčiau naudoti po antakiu) turi truputį rausvo atspalvio. Toliau seka neutralaus, nude makiažo mylėtojų labai pamėgta taupe - rudai pilka matinė spalvytė. Ryškiausia paletėje matinė ruda su raudonu atspalviu, kuri ant akies man kažkodėl atrodo labiau violetinė. Galiausiai dūminiam makiažui sukurti, antakiams ryškinti ar akies formai pabrėžti turime matinę juodą, kurios pigmentacija man kliūva labiausiai. Juoda paletėje man turi būti nepriekaištingos kokybės, o čia - labai akivaizdžiai matosi, jog ji labiau tamsiai pilka, negu juodos spalvos. 

Be akių šešėlių pagrindo

Tad visgi pigmentacija man šiuo atveju yra tas aspektas, kuris nepatinka labiausiai. Nors, jei dengiu viena spalva visą voką ir nesistengiu nieko pasklaidyti, paletės atspalviai atrodo puikiai. Bet, na kas šiais laikais nesklaido šešėlių? Galbūt tiktų pradedančiosioms, Arba sakyčiau dieniniam makiažui, nes normalaus smokey eyes makiažo tikrai nepavyks išgauti.  

Aišku, tikriausiai jums įdomus priemonės išlikimo laikas? Išlieka gana ilgai, man apie 6 valandas, net ir be šešėlių pagrindo. Su juo, savaime suprantama, išlieka ilgiau ir spalvos atrodo vos vos intensyvesnės. Na, aš išlikimu tikrai nesiskundžiu, man labiau kliūva pigmentacija. Dėl to, kad ir kokia nuostabaus grožio paletės pakuotė, kad ir super kompaktiška, kad ir dailios, neutraliai visoms tinkančios spalvos, tačiau man ji tinkama tik kasdieniam arba dieniniam makiažui - nieko ryškaus ar intensyvesnio su ja sukurti tiesiog nepavyks.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai