ELDENA "Wärmendes Fußbad" šildanti pėdų vonia su imbiero ekstraktu ir glicerinu

Kai lauke spaudžia šaltukas, kai žemė užklota sniegu, taip smagu išeiti į lauką, tiesiog padūkti, nulipdyti sniego senį, pažaisti sniego karą, gal tiesiog pasivaikščioti? Pabūti lauke... Tačiau grįžtam namo ne tik pilni įspūdžių, bet ir raudonais, šalčio nukandžiotais skruostais ir sužvarbusiomis, sušalusiomis pėdomis.

Aš esu iš tų, kuriai nuolat šąla rankos ir pėdos, nuolat. Ir jei sakysite, kad neapsiaunu tinkamos, šiltos avalynės, tai jūs klystate, avalynė mano šilta, tačiau pėdos vistiek šąla. Tad namie, grįžus iš lauko, nieko nėra maloniau, kaip prisileisti vonelę šilto vandens ir pamerkti kojas kelioms minutėms su šildomąja pėdų vonelės priemone. Šį kartą kalbėsiu apie būtent tokį produktą mūsų pėdoms iš vokiškos Eldena kompanijos.

"Lauke per šalta angelams skraidyti"
El Sheeran


Produktas: ELDENA "Wärmendes Fußbad" šildanti pėdų vonia su imbiero ekstraktu ir glicerinu
Gamintojas: "Maxim Markenprodukte" GmbH & Co. KG. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: šildyti, suaktyvinti kraujotaką, suminkštinti odą, paruošti pėdas pedikiūrui
Tinkamas tipas: pavargusioms, sušalusioms pėdoms
Labiausiai patiko: maloniai pėdas šildantis efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtinių dalių saugumas
Tūris: 200 ml
Kaina*: 1,20 EUR
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėje parduotuvėje: Moulin de la Beaute

Ką žada gamintojas: Pėdų vonelė turi natūralių šildančių ir kraujotaką skatinančių savybių. Drėkinamasis kompleksas su glicerinu suminkština bei švelnina epidermį. Skirta pavargusioms, sušalusioms pėdoms.
Naudojimas: įpilti į vonelę (4-5 l)  1-2 kamštelius.


Skaidraus plastiko pėdų vonelės pakuotė yra labai kompaktiška, 200 ml buteliukas yra nedidelis, gerokai mažesnis nei panašaus kiekio dušo želė pakuotės. Tokie, kompaktiški, nedaug vietos užimantys buteliukai man labai patinka: nedaug vietos užima, o produkto butelyje ne tiek ir mažai.

Buteliukas užsuktas oranžinės spalvos dangteliu, po kuriuo dozavimo anga. Iš tiesų, vidutiniškai minkštas plastikas ir nedidelė dozavimo anga idealiai dera. Dėl priemonės naudojimo patogumo neturėjau absoliučiai jokių problemų.

Pakuotės etiketėje vyrauja oranžinė spalva ir paveikslėlis su pėdomis. Viskas labai paprasta, ant pakuotės yra visa reikiama informacija, todėl išorinį vaizdą vertinu gana palankiai.

Kvapas. Aš nepasakyčiau kad kvepia imbierais, man nelabai panašu. Greičiau kvapas kosmetinis, tačiau šildantis, toks šiek tiek rytietiškas, labai malonus, įdomus.

Konsistencija. Priemonė oranžinės spalvos, savo tirštumu primena tirštoką dušo želė.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Sodium Cloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Zingiber Officinale Root Extract, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Parfum, Propylene Glycol, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Limonene, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 16255, CI 47005.


Poveikis. Priemonę naudoju taip, kaip nurodo gamintojas, ir prisipylusi vonelę įpilu 1 ar 2 kamštelius. Poveikis nepriklauso nuo produkto kiekio, bet man skiriasi vandens spalva ir kvapo intensyvumas. Jeigu naudosite po 1 kamštelį priemonės, buteliuko jums pakaks 20 vonelių, jei po 2 - 10 vonelių.

Priemonė vandenuką nudažo oranžine spalva. Merkiu pėdas ir jaučiu, kaip maloniai oda sklinda šiluma. Aišku, dalį darbo padaro šiltas vanduo, tačiau pats produktas suteikia tokį kitokį šildymą pėdoms. Skiriasi pojūčiai kojoms, jei naudotumėte tik paprastą vandenį ir jei naudotumėte vonelę.

Aišku, vonelė suminkština pėdų odą, paruošia kojas pedikiūro procedūrai, tačiau taip daro ir elementari vonios druska, tad dėl tokio efekto vonelės nerekomenduočiau. Tačiau tas malonus šilumos jausmas ir šildomasis efektas žiemos metu man labai patinka, ypatingai grįžus iš šalto lauko oro.




Ačiū, kad skaitote,

Nesušalkite,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai