LUSH "Sex Bomb" vonios bomba

Šį kartą pagalvojau, kad savo mažutį SPA noriu padaryti ne sekmadienį, o šiandien. Jeigu viską darau sekmadienį, ne visuomet spėju viską, ką noriu. O jei pradėčiau šeštadienį, kažką galėčiau nusikelti ir sekmadieniui, čia tik tarp kitko. Žodžiu, šį kartą gražintis pradedu šeštadienį, o rytoj tikriausiai susitvarkysiu nagučius.

Mano šiandienos pirmasis pasilepinimas - karšta vonia su Lush vonios bomba "Sex Bomb". Iš tiesų, iš šios bombos tikėjausi labai daug, ji išgirta, išliaupsinta ir visaip kitaip išgarsinta tarp youtuberių, blogerių ir turi gausybę gerų atiliepimų forumuose. Tad lūkesčiai didžiuliai, bandom ir mėgaujamės vonia.

"Malonus kvapas sukuria gerą nuotaiką ir įkvepia mane kurti"
Maria Canals Barrera


Produktas: LUSH "Sex Bomb" vonios bomba
Gamintojas: "Lush Cosmetics". Pagaminta Poole, Anglija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pojūčiai maudantis
Labiausiai nepatiko: dažo vonią
Tūris: 200 g
Kaina*: 5,20 EUR
Kur galima įsigyti: internetu www.lush.ee

Ką žada gamintojas: Kai jautiesi pavargusi, nerami, įsitempusi bei apimta streso - jums reikia jausmingos kvapų terapijos. Jazmino, Ylang-Ylang ir šalavijo aromatų mišinys jus atpalaiduos ir pakels nuotaiką... Jazminas yra nuo seno žinomas afrodiziakas, ištisus amžius Indijoje naudojamas kvepaluose ir aromaterapijoje, kad pašalintų stresą ir neramias emocijas. Šalavijas išvalo ir atpalaiduoja mintis, o ylang-ylang aromatas pašalina visus rūpesčius.


Lush vonios produktai, tame tarpe ir vonios bombos, neturi jokių pakuočių. Tiesa, parduotuvėje perkant bombas sudeda į nedidelius maišelius, tačiau tai viskas, daugiau jokių maišelių nėra, tad aplinka teršiama labai minimaliai. O ir perkant pakartotinai, tuos maišelius galima dar kartą neštis į parduotuvę ir naudoti pakartotinai. Taip, taip butų galima elgtis jei turėtume Lush parduotuvę arba gyventume užsienyje, kur tokia parduotuvė yra, o perkant internetu - tokius maišiukus vistiek gausite su kiekvienu burbulu, bomba ar kitu, pakuotės neturinčiu produktu. Et, užteks apie maišiukus, pakalbam apie linksmesnius dalykus. 😉

Kvapas. Uostant patį burbulą, jaučiu gėles, tačiau šį kartą nepaprastai sunku įvardyti, koks tai aromatas. Kvepia saldumu, seksualumu ir gėlėmis. Keistokas kvapas, tikrai aiškiai jaučiamas, tik sakyčiau silpnesnis nei kiti Lush bombų kvapai, norėtųsi intensyvesnio. 😞

Konsistencija. Vonios bomba apvali, suformuota į burbulą. Išorėje matosi ryžių popieriaus rožės žiedlapiai, violetinė, rožinė ir balta spalvos.


Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Sesquicarbonate, Perfume, Soya Milk, Synthetic Musk, Jasmine Absolute, Clary Sage Oil, Ylang Ylang Oil, Titanium Dioxide, Propylene Glycol, Limonene*, Linalool*, Lilial, Alpha Isomethyl Ionone, Colour 17200, Colour 42090, Colour 14700, Colour 45410, Rice Paper Flower.
*iš natūralių eterinių aliejų


Poveikis. Vonios bombą metu į pripiltą vandeniu vonią - ji iš karto ima putoti ir nugrimzta į vonios dugną. Po kurio laiko iš burbulo atsipalaiduoja ir ryžių popieriaus rožytė ir pasklinda paskirais žiedlapiais. Tik ta medžiaga tokia keista, gliti, minkšta ir tie pavieniai lapeliai tiek savo tekstūra, tiek vaizdu primena mažutes medūzas, kurios plaukioja mano vonioje. A, ir jei paspausit kiek stipriau tarp pirštų, tai viskas išsiskleis į smulkučius gabaliukus, bet vandenyje neištirps. Taigi, visas burbulas putoja, kol galiausiai visiškai ištirpsta ir nudažo vandenį švelniai rožine spalva. Pridėjau jums visą koliažą, su daugmaž visa tirpimo eiga.


Kas man labai nepatinka - bomba vonios kraštus nudažo violetine spalva (paskutinėje koliažo nuotraukoje aiškiai matosi. Ir ta spalva nenusiplauna vandenuku ir patrynus su delnu. Tad jei suplanavote romantišką vakarą po vonios, pirmiausia teks griebti valiklį į rankas ir išsivalyti vonią po maudynių. Iš kitų vonios bombų, nepastebėjau, kad kuri kita dažytų vonios kraštus, nepamenu, kad būtų tekę tokią naudoti. Gerai bent tiek, kad kūno priemonė nedažo.

Kalbant apie poveikį odai, aš manau kad visų vonios bombų paskirtis ir poveikis labai panašus: oda suminkštinama, ji tampa švelni, lygi ir labai maloni liesti. Na, o didžiausią įspūdį man daro poveikis mano mintims. Taip, kvapas nėra toks intensyvus, kokio norėčiau ir kokio tikėčiausi, bet aš visiškai atsipalaiduoju, mano mintys nuplaukia toli, toli ir pasiklysta kažkur malonių minčių šalies kampelyje... Aš po vonios jaučiuosi geriau, jaučiuosi atsipalaidavusi, atsigavusi ir pailsėjusi nuo kasdienių rūpesčių.




Ačiū, kad skaitote,

Malonaus savaitgalio,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai