CATRICE "High Glow" mineral highlighting powder, mineralinis hailaiteris, šviesą atspindinti veido modeliavimo priemonė. Atspalvis "010 Light Infusion"

Ar jums patinka kas antras dekoratyvinės kosmetikos įrašas? Manau, kad taip teisingiausia: juk kosmetika lygiai taip pat svarbi, kaip ir priežiūros priemonės. Juolab, kad šiuo metu dažausi daugiau ir dažniau nei anksčiau, tad visokios neapkalbėtos dekoratyvinės kosmetikos prisikaupė visas kalnas.

Na, o penktadienio vakarui, noriu jums papasakoti apie hailaiterį/ šviesą atspindinčią priemonę/ veido modeliavimo pudrą - čia jau kaip jums patogiau, - iš Catrice. Iš tiesų, aš nesenai pradėjau įsimylėti šią priemonę ir mano makiažas, žinoma, skirtas ne dienos metui, jau nebeapsieina be, kad ir nedidelio, lengvo šviesą atspindinčios priemonės prisilietimo. Su tokiomis priemonėmis veido oda atrodo sveikai spindinti, tiesiog, visiškai kitokia, gražesnė, skaistesnė...

"Lengva spindėti šviesoje, tačiau švytėti tamsoje... tai meistriška!"
Rick Beneteau


Produktas: CATRICE "High Glow" mineral highlighting powder, mineralinis hailaiteris, šviesą atspindinti veido modeliavimo priemonė. Atspalvis "010 Light Infusion"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: suteikti odai spindesio
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: dailus spindesio efektas
Labiausiai nepatiko: norisi truputį drėgnesnės tekstūros
Tūris: 8 g
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Keptas hailaiteris su natūraliais, itin smulkiais mineralais, šviesą atspindinčiais pigmentais, kad sukurti natūralią, spindinčią išvaizdą. Gali būti padengta, siekiant suteikti natūralų spindesį visam veidui arba paryškinti skruostus, smilkinius ir kaklo liniją, suteikiant veidui sveiką spindesį. Ypatinga tekstūra gali būti sluoksniuojama. Suspindėkite!


Produkto pakuotė atrodo gana paprastai, tačiau minimalistinės jos detalės suteikia dailią išvaizdą: minimalus dizainas, išgaubtas skaidraus plastiko dangtelis ir metalinė dugno imitacija suteikia akiai malonią išvaizdą. Nežinau, nesvarbu, kad paprasta, bet man patinka. Tiesa, plastikas nėra labai kokybiškas, nes viršus jau sugebėjo kažkokiu būdu apsibraižyti, o kai kurios raidės - apsitrinti.

Visgi, pakuotės grožis yra ne tos minimalios detalės, o pats šviesus, spindintis produktas, kuris persimato per skaidrų pakuotės dangtelį.


Kvapas. Kosmetikos priemonių kvapas, jokių konkrečių asociacijų man nekelia.

Konsistencija. Šviesaus atspalvio kompaktinis gaminys, pilnas spindinčių ir šviesą atspindinčių dalelių. Produktą trinanti tarp pirštų jaučiamas miltingumas, pudriškumas; tuo tarpu slidumo ir drėgmės praktiškai nėra.


Sudėtis: MICA, TALC, DIMETHICONE, ISOPROPYL PALMITATE, POLYSORBATE 20, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, ISOHEXADECANE, SORBITAN STEARATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, POLYSORBATE 80, LAUROYL LYSINE, NYLON-12, SORBITAN OLEATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, SILICA, TIN OXIDE, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Šviesą atspindinčią pudrą tepu tam skirtose vietose, tikriausiai jau visos puikiai žino, kur dengiamas hailaiteris, kur bronzinė pudra ir kur skaistalai? Tad tikrai nesikartosiu.

Kas man pirmiausia užkliūva, ir ką jau įvardijau prie trūkumų, yra tai, kad priemonė man pasirodė sausoka, ir norėtųsi vos vos drėgnesnės. Ne, ne kreminės, bet to drėgnumo konsistencijoje. Matyt taip yra dėl to, kad prieš tai daug ir ilgai naudojau kreminį hailaiterį, kuris buvo pakankamai drėgnas. Tačiau, ilgesnį laiką panaudojus šį, aš pripratau prie to sausesnio jausmo ir man visai neblogai sekėsi su juo draugauti.

Priemonė nuostabiai gražiai išryškėja ant odos, suteikia tokio sveiko ir natūralaus spindesio. Veidukas atrodo sveikas. Jei įdomu, pati priemonė skalsi, jos reikia nedaug, tad ir pakaks ilgam, o kur dar geras kainos ir kokybės santykis. Man šita pudra, kuo toliau draugauju, kuo dažniau naudoju, tuo labiau man patinka. galiu drąsiai rekomenduoti ir jums!




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus penktadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai