ESSENCE "Glossy Kiss" lūpų balzamas, nors man norisi sakyti lūpų blizgesys. Atspalvis "04 cherry kiss"

Dekoratyvinės kosmetikos įrašui šį kartą ištraukiau Essence lūpų balzamą, pavadintą "Glossy Kiss". Tiesą pasakius esu bandžiusi labai panašias priemones iš tos pačios kompanijos - mėtinį ir aviečių, kuriuosi, kaip ir šį - tiesiog nelabai galiu vadinti balzamu, nes kad ir kaip priemonė užvadinta, jis tikrai nėra balzamas. Greičiau jau lūpų blizgesys, o ne balzamas, tačiau apie viską siūlau paskaityti iš eilės.

"Pasitikėjimas - tai galimybė jaustis gražiai, be kažko, kas jums tai pasako"
Mand Hale


Produktas: ESSENCE "Glossy Kiss" lūpų balzamas. Atspalvis "04 cherry kiss"
Gamintojas: "Cosnova" Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: papuošti lūpas atspalviu ir pasirūpinti lūpų oda
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: paryškina lūpų spalvą - tinka tai nuotaikai, kai nenori dažytis
Labiausiai nepatiko: priemonė neturi teigiamo poveikio lūpoms
Tūris: 8 ml
Kaina*: 1,09 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: skanu: ypatingai lengvos tekstūros lūpų balzamai „glossy kiss“ pasirūpins lūpomis. jie suteiks lūpoms nuostabų blizgesį, o skanų ir patinkantį vaisių kvapą atras kiekviena. pakuotė atspindi priemonės spalvą, o spalva atskleidžia vaisių kvapus.
Galimi atspalvių pasirinkimai:
- 01 coconut kiss (su spindesiu)
- 02 rasperry kiss (su spindesiu)
- 04 cherry kiss
- 05 berry kiss (su spindesiu)


Raudono, dalinai skaudraus, dalinai neskaidraus, na toks tikrai sunkiai apibūdinamas plastiko efektas, nei skaidri, nei neskaidri, nežinau, kaip lietuviškai, bet anglai turi terminą sheer, tai gal verstųsi kaip dalinai permatomas? Taigi tokio plastiko raudonos spalvos pakuotė minkšta, tūbelės formos. Ir jei ankstesnės pakuotės atrodė vaikiškai, tai ši, šiek tiek rimčiau, manyčiau miela, šiek tiek mergaitiška, bet jau rimtesnio dizaino.

Apačioje esantis dangtelis atisuka, po juo kirstos formos dozatorius. Man tokios formos dozatoriai nėra patogūs ir nepatinka. Tačiau šis, visai nieko, mat aplink dozavimo angą plastikas šiek tiek įdubęs (o krašteliai šiek tiek aukštesni) ir tai labai palengvina dozavimą. Man visai nieko, nors šiaip jau tokius dozatorius nuolat peikiu.

Kvapas ir skonis. Lūpų balzamas saldaus skonio, galbūt kažkiek primena vyšnias. Tačiau kvapas man labai labai malonus - būtent kvapas paliko didesnį įspūdį, toks fainas vyšnių aromatas.

Konsistencija. Lūpų balzamas lengvai  raudonos, galbūt labiau rožinės spalvos. Visi kiti atspalviai turi blizgių dalelių, o šitas, vienintelis kuris yra be jų, ir tai man labai patinka. Tiesa, labai smagu, kad priemonė neturi visiškai jokio lipnumo.


Sudėtis: POLYBUTENE, ETHYLHEXYL PALMITATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), SILICA DIMETHYL SILYLATE, AROMA (FLAVOR), PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM SACCHARIN, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Lūpų balzamas tikrai nėra lūpų balzamas - kad ir kiek tepliojau, jokio teigiamo poveikio lūpoms aš nepajutau. Jis tikrai nemaitina, nedrėkina, nešvelnina. Tad kaip tokią priemonę galima vadinti balzamu? Negalima ir man tai greičiau yra lūpų blizgesys nei balzamas. 

"04 cherry kiss" atspalvis tūbelėje atrodo raudonas, ant rankos rožinis, o lūpoms suteikia lengvą, vos vos matomą rožinį atspalvį. Atrodo, lyg mano pačios lūpos, tik su šiek tiek spindesio ir blizgesio. Iš tiesų, atspalvis nėra labai pretenzingas - tačiau jei išvažiuoju iš lūpų kontūro, jis pakankamai aiškiai matosi ant veido odos, tad visgi, reiktų dengti gana tiksliai.


Šiaip jau, aš nemėgstu tokių priemonių, kurios nei normalus blizgesys lūpoms, nes visgi, kaip matote, spalvos praktiškai nėra. Nei tuo labiau lūpų balzamas, kaip įvardija gamintojas, nes jokios naudos lūpoms tikrai neduoda. Tačiau, pastaruoju metu, kai ne kasdien galiu pasidažyti, man visai patinka juo pasiteplioti lūpas, tiesiog jaučiuosi geriau su juo ant lūpų, nei be nieko.

Manau tokia priemonė patiktų jaunoms merginoms, kurios tik pradeda dažytis ar nori pradėti dažytis, bet dar nereikia sunkesnių lūpų priemonių. O jei jūs ieškote lūpų blizgesio su pigmentacija arba lūpų balzamo - tikrai negaliu rekomenduoti. Man jis tik taip sau, lengvam pasižaidimui. 😁

Ir taip, labai gaila, kad ant lūpų jis išlieka labai trumpai, po pusvalanduko, jei ne greičiau, man jau norisi dengti priemonę ant lūpų vėl ir vėl. Tad manau, kad ją sunaudosiu labai greitai, kažkaip labai jau sparčiai senka tūbelėje... 




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu raudonų, kaip vyšnios lūpų ir malonaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai