MARGARITA kreminis dezodorantas - antiperspirantas su ramunėlių ekstraktu

Sveikos mano mielosios skaitytojos,
Nors akys pačios nori merktis, o kūnas reikalauja poilsio, vistiek sėdu prie naujų įrašų. Iš tiesų, tokiu laiku dar tikrai neinu miegoti. Tiesiog, šiandien su mažuoju pliuškenomės baseine. Fiziškai treniruotė buvo labai varginanti mums abiems. Kai pagalvoji, kaip gerai kartais būti kūdikiu - pasodino mašinoj ir gali sau miegoti iki pat namų, o mamytei dar tenka vairuoti atgal. 😆 Et, iš kitos pusės, nenorėčiau vėl būti kūdikis - kasdien tiek daug visokios naujos informacijos, tiek daug pamatyti, tiek daug išmokti ir tiek daug sužinoti.

Bet šiandien visiškai ne apie tai. Šiandien noriu jums papasakoti apie lietuvių gamintojo dezodorantą ir kūno apsaugai skirtą priemonę nuo nemalonaus kvapo. Biok laboratorijos prekinio ženklo Margarita priemonės man visuomet buvo kažkas šiek tiek nostalgiško: pirmas veido kremas naudotas iš Margaritos, pirmas tonikas - iš Margaritos, pirmas makiažo valiklis - pienelis iš Margaritos. Nenuostabu, kad tam tikrų nostalgiškų jausmų užsilikę, ir parduotuvėje visuomet pasižiūriu, gal kartais pasirodė kokie nauji kompanijos produktai. Šitas dezodorantas nėra visiškai jokia naujovė, tiesą pasakius įtaką jo nusipirkimui man padarė Živilė iš Beauty By Živilė tinklaraščio, kur šitą dezodorantą ji įvardijo kaip gerai apsaugantį ir malonaus kvapo. Aišku, kas be ko, tokio reikia ir man, todėl įsigijau, išbandžiau ir noriu papasakoti jums.

"Gali atrodyti, kad jūsų situacija niekuomet nepasikeis, bet vienu akies mirksniu Dievas gali ją visiškai pakeisti"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: MARGARITA kreminis dezodorantas - antiperspirantas su ramunėlių ekstraktu
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Lietuvoje
Paskirtis: apsaugoti kūną nuo nemalonaus kvapo ir prakaitavimo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: smagi pakuotė ir dizainas
Labiausiai nepatiko: nemalonus kvapas
Tūris: 50 ml
Kaina*: 2,31 EUR
Kur galima įsigyti: kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse, prekybos centruose

Ką žada gamintojas: Kreminis dezodorantas-antiperspirantas su ramunėlių ekstraktu užtikrina apsaugą nuo prakaitavimo ir nemalonaus kvapo. Šis ramunėlių ekstraktu praturtintas antiperspirantas tausoja ploną pažastų odą ir jos neerzina. Nenaudoti jautriai ir pažeistai odai. Patikrinta dermatologų.


Margarita priemonių pakuotės paprastai būna labai paprastos, tačiau turi kažką tokio, kas traukia dėmesį. Gal ta šviežiai žalsva plastiko spalva? Galbūt neperkrautas, tačiau stilingas, nei tai labai mergaitiškas, nei per daug brandus dizainas. Tiesiog, kažkas labai malonaus, o ir pati pakuotės forma patogi rankose ir maloni naudoti.

Po atsukamu dangteliu, buteliuko/ pakuotės viršuje yra didelis rutuliukas - dozatorius. Tiesą sakant man nelabai patinka, kad dozatorius yra viršuje, ne apačioje: kaskart naudojant dezodorantą, reikia jį supurtyti, o pieš jam baigiantis - tikiu kad bus tikra bėda iškrapštyti priemonės likučius, tiksliau kažkaip juos ištepti ant odos. Nebent laikyti pakuotę apvertus. 


Kvapas. Man kvapas visiškai neprimena ramunėlių, ir jis man nėra iš viso malonus. Pirkdama ramunėlių kvapo priemonę tikėjausi kad kvepės lengvai, neintensyviai. Tačiau dezodorantas man dvokia! Jis turi ir saldumo ir gaivumo, bet tas aromatas... nežinau... smirda, kaip nežinia kas. Ir ypatingai tuomet, kai priemonė paliečia mano odą, viskas smirda taip, lyg būčiau dezodorantu pasitepusi prakaituotas pažastis ir tada dar papurškusi kvepalų ant viršaus. 😡😱 Fui... nepaisant to, kad prausiuosi kasdien, naudodama dezodorantą visiškai nesijaučiu nei gaivi nei švari.

Konsistencija. Skystas, nelabai kreminis, dalinai skaidrios spalvos.


Sudėtis: Aqua, Aluminum-Zirconium Pentachlorohydrate, Polydecene, Steareth-2, Ceteareth-12, Stearyl Alcohol, Ceteareth-20, Distearyl Ether, Glycerin, Parfum (Amyl Cinnamal, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.


Poveikis. Baisiausias dalykas šiame dezodorante yra kvapas - jaučiuosi šlykščiai su juo. Nežinau, iš pradžių galvojau, kad gal čia aš įsivaizduoju, kad taip blogai? Tačiau vieną dieną, vyras suraukęs nosį, visais jam žinomais būdais, kiek įmanoma gražiau bandė pasakyti kad smirdžiu - pirmiausia pasiūlė nueiti nusiprausti po dušu, o į klausiamą mano veido išraišką, atsakė klausimu - "kada paskutinį kartą prausiausi"? Kažkaip nesmagu, juolab, kad ryte po dušu tikrai buvau ir pasitepiau šituo dezodorantu. Tai, na man atrodo jūs puikiai suprantate, kad nekažką, bandau rašyti gražiai, tačiau man nė velnio nesigauna. Prasta priemonė ir visiškai netinkama priemonė.

Kvapas yra labai subjektyvus dalykas, jei nepatiko man, nereiškia kad nepatiks jums. Tad tikriausiai reiktų pakalbėti ir apie kūno apsaugą. Man šitas nemalonus kvapas smirda ir jaučiasi visą  dieną, tad pasakyti kiek ilgai priemonė apsaugo, tiksliai negalėčiau. Tačiau nemalonus aromatas suintensyvėja praėjus pusdieniui - po pietų jaučiu kaip nemalonaus kvapo dezodorantas dar sustiprėja ir jaučiu stipresnį prakaito kvapą. Tad iš to norisi daryti išvadą, jog saugo apie pusdienį.

Šiaip, naudoti dezodorantą nėra patogu - rutulinis dozatorius praleidžia per daug produkto, tiesiog jo išteka per daug, o paskui reikia arba nusausinti pažastis servetėle (kaip nepatogu), arba labai ilgai laukti, kol jis susigeria į odą, nes priešingu atveju, rengiantis jis paliks dėmes ant drabužių, kurios deja, niekaip neišsiplauna. Kelis kartus tikrai kantriai laukiau pilnai neapsirengusi vonios kambaryje, kol dezodorantas susigers ir galėsiu rengtis, tačiau galiausiai - aš neturiu tiek kantrybės ir noriu rengtis beveik iš karto po priemonės padengimo.

Produktą naudojau nuo rugsėjo mėnesio, visai netrumpai, tiesa, tikrai ne kasdien, tik tomis dienomis, kai niekur nesiruošiu eiti iš namų - tiesiog nenoriu, kad aplinkiniai abejotų mano higiena ir švara ir nesvarbu, kad nusiprausiau - dezodorantas sugadina visą švaros ir gaivos pojūtį! Tad asmeniškai, man tikras š... 💩: nei apsaugo pakankamai, nei kvepia maloniai. Apie pusę dezodoranto metu lauk - net ranka nekyla naudoti toliau, o ir draugėms, kurioms smalsumo vedama daviau pauostyti, sakė, kad nemalonus, pigus arba prastas kvapas. 👃




Ačiū, kad skaitote,

Šį kartą aštraus įrašo tiek,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai