2016/12 Gruodžio mėnesio kosmetinės naujienos: H&M, NYX, Planeta Organica, Golden Rose ir kt.

Sveikos mano mielosios,
Nors tradiciškai naujus pirkinius skelbiu paskutinę mėnesio dieną, tačiau vakar jau fiziškai nebepajėgiau parašyti jums ką nusipirkau, įsigijau ar gavau gruodį. Tiesiog, laikas nėra guminis, ir yra kaip yra, įrašą skelbiu tik šiandien.

Tai pirmiausia - su Naujaisiais metais! Kaip juos pasitikote jūs? Mes pakankamai ramiai, kartu su vyro tėvais. Tiek, kad, aš tikėjausi, kad mažiukas užmigs nesulaukęs fejerverkų - ir iš tiesų užmigo, tačiau netruko pabusti prieš pat vidurnaktį ir su nuostaba akyse stebėjo visus fejerverkus. Aišku, pergyvenau, kad bijos, bet nė kiek nebijojo, atvirkščiai, jam labai patiko. Na, o iš karto po jų - vaikas pats pasiprašė miegučio ir aš su mažuoju į lovą vaiko migdyti, o už visų sienų ošė Naujametiniai vakarėliai.. Na, manau mamos supras... ir tikriausiai facebook paskyroje jau matėte praeitos nakties mūsų nuotykius ir sveikinimus. Tad pasipasakokite, kaip jūsų Naujų pasitiktuvės? Ar viskas pavyko? Ar nuotaikos buvo tokios, kokių tikėjotės? Ar laikas prabėgo smagiai? O gal vis dar miegate?


Kūnui ir plaukams

1. PLANETA ORGANICA "Siberia" kūno šveitiklis su Sibiro kedro riešutais ir natūraliu aviečių aliejumi, 450 ml
Aš dar turiu nemažai kūno šveitiklio, bet kažkaip buvau kosmetikos parduotuvėje, ir nusipirkau, į ateitį, kaip sakoma. 😁 Iš viso, kažkodėl gruodį naudojau labai mažai kūno šveitiklio, daug laiko nebuvo, tad greit lysdavau po dušu su mylimu Dove dušo aliejumi. O ir šiaip, kai to laiko būdavo, mielai guldavausi į vonią, po kurios kažkaip nelabai norėjosi dar šveisti kūno šveitikliu. Tad, kai baigsis šiuo metu turimas, tada pradėsiu šio pakuotę.
Pirkau: Drogas
Kaina: 8,40 EUR

2. RUDY "Sweet Vanilla" vonios ir dušo želė, 300 ml
Čia buvo spontaniškas pirkinys: tiesiog, rinkau lauktuves - dovanas draugėms siųsti į užsienį, ir tiesiog žvilgsnį patraukė sniego burbulas - vonios putos. Atrodo labai gražiai ir šventiškai, ir nepaisant to, kad šventės baigėsi - vonios sezono tikrai neuždarau.
Pirkau: Maxima
Kaina: 3,79 EUR

3. BAIKAL Herbals stiprinamasis plaukų aliejus nuo plaukų slinkimo, 170 ml
Aš ir toliau žadu naudoti aliejines kaukes plaukams, prieš kiekvieną jų plovimą. Tiesiog, matau efektą savo plaukučiams, jie atrodo ženkliai geriau, negu be tokių aliejų. Šį kartą bandysiu tiesiog žvilgsnį patraukusį gaminį. Viena, ką galiu pasakyti - jo pakuotė tikrai labai nesandari, man aliejukas kažkiek buvo pavirtęs ir dalis produkto nutekėjo jo sienelėmis.
Pirkau: Elevita
Kaina: 6,39 EUR

Veidukui

4. FITOKOSMETIK kosmetinis molis "Egipetskaja", 100 g
Kažkaip, gal jau pavargau nuo tų kreminių veido kaukių ir norisi molinių. Be to, rožinis molis turėtų labai tikti mano odos tipui, ją drėkinti, stangrinti bei saugoti nuo priešlaikinio senėjimo. Vėl maišysiu savo vonioje, vėl bursiu, vėl bandysiu atrasti tinkamą konsistenciją, vėl testuosiu molio priemones.
Pirkau: Eurokos
Kaina: apie 0,99 EUR (sakau apie, nes neišsaugojau čekio, tad jei teisingai pamenu)

5. GREEN FEEL natūralios sudėties micelinis vanduo su ekologišku moliūgų ekstraktu, 150 ml
Aš jau senai dairausi į Green Feel produkciją, bet žinot, rankų kremų, dušo želė turiu labai daug, daugiau nei man šiuo metu reikia. Kadangi mano micelinis vanduo ne tik kad baigėsi, bet ir nepatiko, nusprendžiau, kad galbūt mielai išbandyčiau lietuvišką micelinį vandenį. Tikiuosi valomosios savybės manęs nenuvils.
Pirkau: Maxima
Kaina: 3,99 EUR

6. GARNIER "Express 2in1" dvifazis akių makiažo valiklis, 125 ml
Taip, taip, šitas dalykas nėra jokia naujiena mano tinklaraštyje, aš jį išbandžiau prieš beveik porą metų, ir man jis paliko tikrai neblogą įspūdį. O nusipirkimo istorija labai paprasta: prieš pat Kūčias važiavome į Vilnių, ir važiuojant, tiesiog spirgu, nes suvokiu, kad mano mylimas ZIAJA akių makiažo valiklis beveik baigėsi, per šventes darysiu tikrai daug ir ryškių makiažų, o be valiklio, na niekaip neapsieisiu. Visų, kartu važiavusių suirzimui (kelias vis gi, tolimas), sustojau prie parduotuvės ir bėgte bėgau ieškoti Ziaja makiažo valiklio pakuotės, tačiau labai nusivyliau neradusi nieko, nors išnaršiau visas lentynas, žmonių daug, visi kažkokie lengvai irzlūs. Palieku parduotuvę - bėgu į vaistinę - o ten, Bioderma miceliniam vandenukui didelė nuolaida. Aišku, apsidžiaugiau, griebiau buteliuką ir stojau į ilgą eilę prie kasų - tik priėjus apsimokėti, paaiškėjo, kad nuolaida taikoma tik su vaistinės kortele, o aš ją per skubėjimą palikau mašinoje. Pirkti vistiek? Namie naujas Feel Green micelinio vandens buteliukas, kurį žiopliukė, pamiršau pasiimti. Grūstis per žmones ir eiti pasiimti mažesnės pakuotės? Ir taip visi pikti. Tad palikau prie kasos vandenuką ir vėl į parduotuvę, laikas spaudžia... pasidairiau ir pamačiusi pažįstamą Garnier buteliuką, nusprendžiau griebti jį ir lėkti raminti suirzusios šeimynos. Iš tiesų, valo jis, kiek pamenu gerai, yra pakankamai patikimas, tik įdomu, ar pataisyta nekokybiškai užsidaranti pakuotė? Per viešnagę Vilniuje niekas nenutekėjo ir neišbėgo, tad tikriausiai taip, o kitus aspektus galite paskaityti paspaudę ant pavadinimo nuorodos.
Pirkau: Maxima
Kaina: apie 4,99 EUR (vėlgi, čekio nepasiėmiau)

Įvairus mišinukas

7. CAMAY "Romantique" kosmetinis muilas, 90 g
Tiesiog gardžiai kvepiantis, maloniai parfumuotas muilas, kuriuo tikriausiai prausiu tik rankų odą.
Pirkau: ČIA
Kaina: 0,89 EUR

8. AQUA V "Luxury" prabangus, skystas, kreminis rankų muilas su keratinu, 250 ml
Šito gamintojo rankų muilas su šilku (ČIA) yra labai labai mėgstamas mūsų vonios gyventojas. Aš visuomet pirkdavau tik su šilku, tačiau visai įdomu būtų išbandyti ir su keratinu.
Pirkau: Dalli
Kaina: 1,00 EUR

9. GUANBO dantų šepetėliai su anglimi, 4 vnt.
Aš visuomet dantų šepetėlius perku iš Lietuvos, tačiau daug ką lapkritį užsakinėjau iš ebay, ir kažkaip ar tai reklama kažkokia iššoko, ar prie rekomendacijų pamačiau tuos juodus šepetėlius su anglimi. Kaina juokinga, kiekis nemažas, atrodo neblogai, tiesiog bandysim.
Pirkau: ebay (pardavėjo nuoroda ČIA)
Kaina: $1.54 (1,46 EUR)

10. NUTRILESS šokoladinis kokteilis svorio metimui, 5 kartų pakuotė
Spėkite, ar man reikia mesti svorio? nea, tikrai nereikia, sveriu, galbūt net per mažai. Šitą dalyką gavau Douglas, prieš šventes pirkdama kai kurias Kalėėdų dovanas šeimos moterims. Tai tiesiog, galbūt Douglas tikrai teisingai mąsto - dauguma po švenčių tikrai turi keletą papildomų kilogramų, kurių reiktų atsisakyti. Man labai smalsu ne tik dėl poveikio, bet ir dėl skonio, formulės, tad manau sunaudosiu ir paliksiu trumpą atsiliepimą prie tuštučių.
Pirkau, tiksliau gavau: Douglas (bet įsigyti reiktų vaistinėse)
Vertė: apie 9,99 EUR

Nagučiams dailinti

11. H&M nagų lakas "Mauve On Up", 8 ml

12. H&M nagų lakas "Bluebottle", 8 ml
Viena iš mano planuotų vietų, kur būtinai norėjau apsilankyti per šventinį maratoną Vilniuje, buvo H&M parduotuvė. Taip, Klaipėdoje tokią parduotuvę tikrai turime, bet kosmetikos joje visiškai nėra, o aš jau senai varvinu seilę į kai kuriuos dalykėlius iš šios parduotuvės. Aišku, galima įsigyti internetu, patikėkit, bandžiau ne kartą: atidarau, pradedu dėtis norimas prekes į krepšelį ir pasimetu tarp gausybės gaminių, spalvų ir pasirinkimų... Nebežinau ko noriu, o kaip žinia ir spalvos per monitoriaus ekraną atrodo kitaip, nei realybėje. Galiausiai viskas baigiasi su prikrautu krepšeliu ir galva, pilna dvejonių - ar man reikia? Ne! Ar aš noriu? Taip! Tad išjungiu, prižadu sau pagalvoti ir grįžti vėliau - su sekančiu prisijungimu vyksta tas pats. Galiausiai nusprendžiau, kad nieko nebus, kol nepamatysiu gyvai, tikrai nieko nepirksiu. Iš nagų lakų parduotuvėje išsirinkau šias dvi, būtinai pasistengsiu greitu laiku parodyti, kaip atrodo ant nagučių.
Pirkau: H&M
Kaina: kiekvienas po 4,99 EUR

13. CIEN "Gloss it up" nagų lakas 15116, 8 ml
Taip taip, šitas lakas pirktas Lidl parduotuvėje 😂! Na, ką aš galiu daugiausiai prarasti, jei išbandysiu ir nepatiks? Nieko, tik eurą, o jei patiks, galbūt atrasiu kažką, ką su malonumu naudosiu? Tiesa, nesu tikra dėl atspalvio numerio, man atrodo jie atspalvių pavadinimų ar numerių neturi. Na bet jūs tik pasižiūrėkit, kokia graži lako spalva, su spindinčiomis dalelėmis... taip ir norisi šiandien pat persilakuoti nagučius.
Pirkau: Lidl
Kaina: 0,99 EUR

14. CIEN "Dip-In" nagų lako valiklis be acetono, 75 ml
Kaip žinote (jei žinote ir sekate mano tinklaraštį, o jei ne, tuomet tuoj pasakysiu), gruodis - sausis man yra blizgių nagų lakų mėnuo, jie nerealiai gražiai žvilga, atrodo šventiškai, žiemiškai, tiesiog nerealiai gražiai. Tačiau kartu jie turi vieną, labai didelį minusą, ir tikrai nepriklauso, kiek jūs mokėjot už nagų laką, - jie visi labai sunkiai nusivalo lauk. Pagalvojau, kad gal šiemet reiktų bandyti pasilengvinti sau darbą ir nagus valyti tokiuose valikliuose, kur įmerki pirštą, pasukioji, ir jau ištrauki be lako. Galbūt būtų lengviau man pašalinti visus tuos blizgučius? Aišku, tokie valikliai su kempinėle labai greitai apsineša lako likučiais, tampa nešvarūs, tačiau vistiek, net jei tarnaus tik porą mėnesių, pabandyti noriu.
Pirkau: Lidl
Kaina: 1,39 EUR

15. CIEN "Metallic" nagų lakas (auksinis) Nr.7, 5 ml

16. CIEN "Metallic" nagų lakas (sidabrinis) Nr.6, 5 ml
Nežinau, kaip jums matosi iš nuotraukos, tačiau abu nagų lakai atrodo labai įdomiai, tarsi grynas metalas. Manau bus pakankamai įdomu išbandyti, ir reikia tikėtis, kad išliks pakankamai ilgai ant nagų plokštelių.
Pirkau: Lidl
Kaina: kiekvienas po 1,99 EUR

17. Nagų dailės juostelės, 30 ritinėlių
Nelabai gerai jums matosi iš nuotraukos, bet čia tokios plonos juostelės, kurias klijuojam ant nago ir kuriam nagų dailę, manau žinote, apie ką aš? Tai va, vėlgi, lapkritį užsakinėjant iš ebay, kažkur užmačiau ir pagalvojau, kad noriu. Kažkada su tokiom juostelėm žaisdavau ir darydavausi įvairiausias dailes bei manikiūrus. Tad kodėl ne? Spalvos pačios įvairiausios, yra ir pasikartojančių, bet manyčiau visai neblogas pirkinukas.
Pirkau: ebay (pardavėjo nuoroda ČIA)
Kaina: $7.19 (6,82 EUR)

Dekoratyvinė kosmetika ir aromatai

18. NYX akių šešėlių pagrindas "02 White Pearl", 7 g
Aš pasimečiau tarp trijų atspalvių - du buvo balti, tačiau to kito balto vietoje buvo tik atidarytas indelis balto pagrindo, o rudas man atrodė pernelyg tamsiai rudas ir pabijojau, kad šviesių šešėlių ant jo gali nesimatyti. Žodžiu, ėmiau tai, kas kėlė mažiausiai abejonių.
Pirkau: Douglas
Kaina: 7,39 EUR

19. H&M Infinite Impact Vivid Pigments akių šešėliai "Greige of Innocence", 2 g
Labai norėjau nors vieno akių šešėlio iš H&M ir aišku, prie stendo mano žvilgsnis vis krypo į žalias ir violetinės. Žalias atmečiau kaip nepraktiškas, violetinių turiu nemažai, tad prigriebiau rudai pilką, neutralų matinį atspalvį - tokių pas mane trūksta.
Pirkau: H&M
Kaina: 5,99 EUR

20. NYX "Butter Gloss" lūpų blizgesys "02 Eclair", 8 ml
Į šituos, būtent šituos "Butter Gloss" lūpų blizgesius aš žiūriu jau tikriausiai antri metai, ir vis neišsirenku spalvos. jei išsirenku, tai kažkodėl nenusiperku... Ir visai nesvarbu, kad dabar populiarūs "soft matte" spindesiai iš NYX, aš norėjau būtent butter gloss.
Pirkau: Douglas
Kaina: 7,39 EUR

21. H&M "Endless Looks" devynių atspalvių akių šešėlių paletė "Aubergine Dream", 7 g
Nors nusipirkau tik vieną šešėlį iš H&M, paletei neatsispyriau. Tiesiog, man atrodo, kad nelabai apsimoka pirkti pavienius šešėlius, nebent nėra jūsų norimo atspalvio paletėje. Palečių pasirinkimas berods buvo iš 4 atspalvių - aš pasirinkau violetinius - baklažano - rudos atspalvius. Nude man tikrai nereikia, o kitos paletės, na jei švelniai, tai spalvos visiškai ne mano skonio, arba paletėje patiko tik 1-3 spalvos, o kitos ne.
Pirkau: H&M
Kaina: 12,99 EUR

22. FRAGONARD "Belle de Nuit" prancūziški kvepalai
Mano uošviai rudenį buvo Prancūzijoje, tiksliau Paryžiuje, turėjo pažintinę kelionę, daug kur lankėsi ir grįžo su pačiais gražiausiais įspūdžiais ir lauktuvėmis. Mano vaikutis gavo žaisliuką, pirktą prie Eifelio bokšto, mes su vyru kelias smulkmenas. Po kiek laiko, ir tikrus, prancūziškus kvepalus. Aišku, leido pasirinkti iš kelių aromatų, ir kažkodėl man tuo metu suimponavo Belle de Nuit kvapas, primenantis rytietišką, nors labiau Arabijos kvapus, iš vaisių - gėlių kvapų gėlių kategorijos su medienos ir muskuso potėpiais.
Neklauskite, kiek kvepaliukų turiu, gal kokį 15 ml, gal šiek tiek daugiau? Niekas nematavo, kai pylė į buteliuką. Vertės, tiesa, irgi nežinau, tačiau manau tikrai galima rasti kiek jie kainuoja. O vyro tėvai kvepalus pirko rinkiniuose po kelis aromatus ir atrodo pakankamai dideliuose buteliukuose.

Golden Rose

23. GOLDEN ROSE "3D Fantastic Lash" blaktienų tušas, 10 ml

24. GOLDEN ROSE "Longstay" skysti matiniai lūpų dažai No.12, 5,5 ml
Iš Golden Rose atstovų, savo gimimo dieną gavau visiškai netikėtą siuntinuką. Aišku, kad tai nebuvo gimtadienio dovana, tačiau vistiek nerealiai faina, sulaukti būtent tokią dieną kurjerio. Tai va, o siuntinuke buvo violetinės spalvos kosmetinė (kaip tyčia, viena mėgstamiausių mano spalvų 😊) su dviem produktais bei kompanijos užrašinė, žiūriu ir akiai mielas dizainas - puikiai tiks šių metų tinklaraščio įrašams planuoti ir idėjoms pasižymėti.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tokie buvo mano paskutinio mėnesio pirkiniai ir kosmetinės naujienos. Šį mėnesį kosmetikai ir grožio priemonėms išleidau: 88,82 EUR.
Gal norite, kad apie kažką papasakočiau greičiau? Rašykite, komentuokite.


Oi, na ir kaip galėjau pamiršti, kad gruodį dar pirkau nuostabią OŽ sistemą ir grožio dėžutę, už kurią per tris mėnesius sumokėsiu 150 EUR. Tačiau plačiau apie ją jums pasakojau, todėl viską galite pasiskaityti štai ČIA.




Ačiū, kad skaitote,

Ačiū, kad esate kartu,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Naudoju jau trečią Nyx butter gloss pakuotę ir labai man jie patinka. Mano spalvos creme brulee (jau antra) ir tiramisu.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą