ESSENCE "Colour & Care" stiprinamasis nagų lakas. Atspalvis "02 I care for you"

Vasaros pabaigoje, rudens pradžioje aš turėjau pakankamai skausmingą nutikimą, kai mano nagas lūžo per pus įplėšdamas odą ir mėsą po nagu, tačiau iki galo nenuplyšęs... Nuo to karto aš nustojau naudoti spalvotus nagų lakus ir pabandžiau turimais stiprikliais sustiprinti nagų plokšteles. Pirmiausia naudojau Essence triple care stipriklį, kuris visiškai nesustiprino mano nagų ir aš galiausiai išmečiau nagų laką, taip ir nesunaudojusi jo iki galo. Sekanti priemonė, kurią naudoju jau kuris laikas ir noriu pasakoti, koks jo efektas nagams ir kaip jis paveikė mano nago plokštelės bei žinoma, parodysiu, kaip jis atrodo ant nagučių.

"Jūsų nagai yra kaip brangakmeniai, nenaudokite jų kaip įrankių"
Essie


Produktas: ESSENCE "Colour & Care" stiprinamasis nagų lakas. Atspalvis "02 I care for you"
Gamintojas:  "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: suteikti nagams spalvos bei sustiprinti nagų lako ploštelę
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: jau sekančią dieną nagų lakas skilinėja
Tūris: 10 ml
Kaina*: 2,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: visiškas natūralumas. šis nagų lakas praturtintas natūraliais ingredientais sustiprins nagus bei suteiks jiems nuostabų kreminį atspalvį.
Galimi atspalvių pasirinkimai
- 01 take a break
- 02 I care for you
- 03 happy nails
- 04 lean on me


Nagų lako pakuotė skaidrus stiklinis, kvadrato formos buteliukas, man labai primena Anny nagų lakų pakuotės. Atsukamas dangtelis baltos spalvos, satino (kažin ar tiksliai?) paviršiaus, tad neslysta rankose, tiksliau tarp pirštų, kol lakuojatės nagučius. 

Šepetėlis dengimui man pasirodė iš tiesų didelis ir pakankamai platus, tiesa, platėjantis link galiuko, o galas kirptas užapvalintai. Suprantu kompanijos idėją, kad lakas būtų padengtas vienu perbraukimu per nagą, tačiau realiai, lakuoti prie plokštelių kraštų tokio dydžio šepetėliu nėra labai patogu. Tiesiog, ne visiems patogu, aš didelių nesklandumų neturėjau, bet man labiau patinka mažesni ir siauresni šepetėliai.

Kvapas. kai ir kitų nagų lakų. Nors gamintojas teigia, kad nagų lakas pagamintas iš natūralių ingredietų, tačiau tai nekeičia priemonės kvapo.

Konsistencija. Nagų lakas skystesnis, nei įprasti nagų lakai, tačiau neženkliai, šiek tiek.


Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/ CAPRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ALCOHOL DENAT., STEARALKONIUM BENTONITE, STYRENE/ ACRYLATES COPOLYMER, DIACETONE ALCOHOL, N-BUTYL ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, BENZOPHENONE-1, PHOSPHORIC ACID, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pirmu sluoksniu nagų lakas tikrai nepasidengia tolyygiai ir gražiai, plokštelė yra permatoma, o siekiant padengti plonu sluoksniu, man pasidengia nelabai tolygiai. Tačiau su antruoju sluoksniu viską užlyginau ir rezultatas gavosi dailus ir tolygus.

"02 I care for you" atspalvis kreminės tekstūros su lengvu blizgesio paviršiumi jam išdžiūvus. Spalva primena lengvą, prislopintą rožinę spalvą.


Iš tiesų, pats lakas turėtų stiprinti nagų lako plokštelę, tačiau per porą naudojimo mėnesių aš nepastebėjau absoliučiai jokio stiprinamojo efekto, kokie mano nagai buvo iki naudojimo, tokie jie liko tiek naudojimo metu, tiek nustojus nuolat lakuoti nagus šia priemone. Tad nesutinku su gamintojo užvadinimu, jog tai stiprinamasis lakas. Tačiau nagų plokštelės tikrai apsaugomos nuo kasdienio mechaninio poveikio ir galimų pažeidimų, lygiai taip pat, kaip ir bet kuris nagų lakas daro - apsaugo po juo esantį nagą. Tad nors ir bandžiau ilgai, tikėjausi kažkokio efekto, tačiau visiškai nesulaukiau nieko panašaus į specializuotą priemonę nagams, man pasirodė lygiai taip pat, kaip ir įprastas lakas.

Tačiau net ir kaip įprastu laku aš nesu labai patenkinta. Taip, efektas ant nagų gražus, bet tas grožis baigiasi sekančią dieną, kai nagų lakas ima trupėti nuo nagučių. Tiesa, jam nenaudojau jokio pagrindo, juk tai nagų lakas, skirtas stiprinti, tad manau turėtų būti tepamas tiesiai ant plokštelės, be jokių kitų priemonių. 

Tad man labai gaila, kad nei išlikimas, nei stiprinamasis efektas nėra stiprioji priemonės pusė, aišku, sudėtis tikrai nebloga, tačiau joje yra sausinančio alkoholio ir keli vidutinio saugumo ingredientai ir pati spalva, puikiai tinkanti tuomet, kai nesinori ar negalima ryškių spalvų, kai reikia išlikti neutraliais, daugmaž  natūraliai atrodančiais nagais.

Alternatyvios spalvos:
- ESSENCE riboto leidimo kolekcijos "Love letters" nagų lakas 01 - "Rosy In Love" - identiška šitai
Golden Rose nagų lakas "Paris" Atspalvis 219 - šiek tiek ryškesnis, kiek daugiau rožinio atspalvio




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai