REVOLUTION The One Foundation makiažo pagrindas "Shade 14"

Šventės atėjo ir praėjo. Kūčios pas mus buvo ramios, tačiau su gausiai nuklotu stalu ir tradiciniu patiekalų skaičiumi. Pirmąją Kalėdų dieną ėjome pasivaikščioti po šviežiai prisnigtą sniegą, tik tas sniegas Klaipėdoje labiau priminė pliurzą, nei šviežią purų sniegelį. Tik antrąją dieną kiek paspaudė šaltukas ir niego pliurza pavirto ledu. Keistokos šios šventės buvo visiems, kurie laikėsi karantino taisyklių, ne tokios smagios ir ne tokios pilnos. Bėda ta, kad nesilaikančių buvo daug: kas dalinosi vaizdeliais iš tėvų namų, sugrįžę iš Vilniaus, kas rodė tuščius kiemus, kuriuose paprastai  netelpa mašinos.... Ir ne, nepaisant to, kas esi registruotas pas tėvus, bet gyveni kitame mieste, nereiškia, kad šventėms gali grįžti į tėvų namus. Įstatymiškai lyg ir gali, bet logikos nėra. Žodžiu, piktoka man dėl žmonių, tačiau buvo kaip buvo. Greit grįžime į įprastus gyvenimus, o kol kas noriu šiek tiek papildyti blogą, pirmiausia apie dekoratyvinę kosmetiką, tiksliau makiažo pagrindą, kurio bandymams man prireikė daug laiko ir su kuriuo niekaip nesusidraugavau.

"Sprendimus galima pakeisti, neapsisprendimų - ne."
D. Čibonis


Produktas: REVOLUTION The One Foundation makiažo pagrindas "Shade 14"
Gamintojas: "Makeup Revolution London". Sukurta London, Didžioji Britanija. Pagaminta Taivane
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: hmm, gal pakuotė?
Labiausiai nepatiko: dengimas
Tūris: 29 ml
Kaina: apie £3.36 (3,72 Eur)
Kur galima įsigyti: pigu.lt, Eurokos, TAM beauty

Ką žada gamintojas: Pilno dengimo, matinio užbaigimo makiažo pagrindas prisitaiko prie odos atspalvio ir tekstūros ir suteikia nepriekaištingą efektą. Tolygios tekstūros priemonę lengva padengti, ji nepalieka dėmių ir dryžių. Galima rinktis iš 11 atspalvių. Geriausia dengti pirštais. 


Pakuotė plastikinis buteliukas kartoninėje dėžutėje. Nedidelio buteliuko plastikas labai labai minkštas, patogus išspausti priemonė pro po dangteliu pasislėpusią pipetės formos angą. Pakuotės dizainas paprastas ir tikriausiai nevertas atskirų diskusijų. 

Kvapas neutralus. Gamintojas nenaudoja kvapiųjų medžiagų, tad kvepia natūraliai, kaip dauguma makiažo pagrindų.

Konsistencija labai labai labai skysta, tai pats skysčiausias pagrindas, kokį esu naudojusi, regis visiškai neturi jokio pudriškumo.


Sudėtis: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, ISODODECANE, VINYL DIMETHICONE, ISODODECANE, VINYL DIMETHICONE/ METHICONE SILESESQUIOXANE CROSSPOLYMER, ISODODEC ANE (AND) ACRYLATES/ POLYTRIMETHYLSILOXYMETHACRYLATE COPOLYMER, PEG-10 DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE (AND) ETHYLHEXYL PALMITATE (AND) QUATERNIUM-90 BENTONITE (AND) PROPYLENE CARBONATE, MAGNESIUM SULFATE, PHENOXYETHANOL (AND) ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, BHA
MAY CONTAIN: TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491), IRON OXIDES (CI 77492), IRON OXIDES (CI 77499).


Poveikis. Tikriausiai akivaizdu, kad makiažo pagrindas man ženkliai per tamsus. Aš jo pati nepirkau, būčiau išsirinkusi bent 12 atspalvių šviesesnę priemonė. Nepažįstu nei vieno tokio tamsaus žmogaus (Lietuvoje), kuriam tiktų toks tamsus atspalvis ir visgi, pabandyti labai norėjau, smalsu buvo ką gali nebrangus makiažo pagrindas, juo lab, kai Revolution turi tikrai puikių makiažo produktų už protingą, nedidelę kainą.  

Pirmoji mano pažintis nebuvo sklandi: antrame paveiksliuke matote kaip priemonė atrodo ant mano veido, tokia, kokia ji yra. Akivaizdu, kad per tamsi, tačiau negana to, ji siaubingai prastai sklaidosi ant veido, dengiasi netolygiai, plėmais ir tiesiog... per greit džiūva. Tik iš kažkelinto bandymo pavyko išgauti daugiau mažiau padorų variantą, tačiau dengimu aš labai nepatenkinta. Bandžiau ir kempinėle, ir šepetėliu. Tikriausiai gražiausiai visgi dengiasi pirštais.


Tikriausiai savaime suprantama, kad tokiu atspalviu negaliu būti net ir namuose, tad visus kitus n+ kartus bandžiau priemonę šviesinti baltu makiažo pagrindu (ŠITUO). Deja, bet rezultatai nėra labai geri... Pirmiausia man reikia apie pusės arbatinio šaukštelio balto makiažo pagrindo su vienu lašeliu šios pudros! Kas iš to gaunasi? Ogi ant veido dengiu praktiškai tik baltą pudrą (3 paveiksliukas nuotraukoje) ir tuomet jau aišku nebematau, nei koks šis makiažo pagrindas. Gaunasi kad praktiškai tik ta balta pudra ir tepuosi. Kitas mane erzinantis aspektas yra atspalvis - jis toks purvinai rudas ir šviesinant tiesiog neįmanoma išgauti neutraliai nude atspalvio, kad ir kiek šviesios spalvos benaudosi, ji vistiek purvinai ruda, tik praskiesta... Nieko gero tie visi mano bandymai.

Realiai niekad nebandžiau skaičiuoti kiek išlieka ant veido. O taip stipriai praskiestos priemonės išlikimo sekti tiesiog neverta... Nelabai turiu kantrybės bandyti kažką maišyti, kažką išgauti. Baltus lašelius jau sunaudojau, o su šita priemone manau mėnesio eigoje atsisveikinsiu - jei jau bandyti, tai tik savo atspalvio pagrindą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Baugu, kad porą savaičių po Kalėdų pasirodys tikrasis tu lankymų rezultatas ir pablogėjusi situacija. Ko labai nesinorėtu. O po jos ėjimas link komendanto valandų kai iš vis negalėsi žengti kojos iš namų, o ligoninės bus perpildytos

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Baugoka, man baisu bus jei iš prireiktų medikų, o jų prisišaukti nepavyktų, ne dėl koronos o dėl kažko kito. Vis bijau kad vaikas vėl ką prasiskels, neramu, kad susirgsi ir ligoninėse vietos kitokio formato ligoniams tiesiog nebebus. baisu, kai žmonės tokie neasakingi ir negalvoja apie pasėkmės vien tik "tai kaimyns ana va susikvieti vaikus su anūkais, o kūm aš durnesnis?"... Belieka tikėtis, kad karo laiką primenančių sugriežtinimų nebus.

      Panaikinti

Rašyti komentarą