AUSSIE "Miracle Moist" šampūnas ir kondicionierius sausiems, pažeistiems ir truputį nelaimingiems plaukams + AUSSIE "3 Minute Miracle" gilaus poveikio kaukė dažytiems plaukams, kuriems reikia šiek tiek meilės

Jeigu kas manęs klausia, koks mano mylimiausias šampūnas ir kondicionierius, tai galiu atsakyti, kad turiu du labai mylimus ir ilgą laiką naudotus variantus. Vienas jų - Aussie linijos "Miracle Moist" rinkinukas, tiesa, su stebuklingąja 3 minučių plaukų kauke, apie kuriuos šį kartą ir noriu pakalbėti.

Kai įsigijau šiuos produktus, realiai aš jau galėjau jums iš karto rašyti apžvalgą apie juos, nes tai - ilgametis mano favoritas. Gyvenant UK aš juos naudojau beveik nuolat, pakeičiant su kitu mano mėgstamu duetu, apie kurį papasakosiu gal sekantį kartą, na, kai turėsiu progos įsigyti. Aš šitas priemones visad mylėjau ir grįžusi gyventi į Lietuvą, vienas didžiausių mano nusivylimų buvo tas, kad tuomet jų mūsų šalyje įsigyti nebuvo galimybės (nebent siųstis iš UK, bet apie tokias galimybes tuo metu dar negalvojau), tad atsiradus Lietuvos rinkoje, žinojau, kad būtinai nusipirksiu ir būtinai parodysiu bei papasakosiu jums. Gaila, kad apie tai pavyko pakalbėti tik dabar - prabėgus jau nemažai laiko nuo priemonių atsiradimo mūsų parduotuvių lentynose ir taip, aš jau sunaudojau apie pusę kiekvieno buteliuko, tad metas papasakoti, kas, kaip, prie ko ir dėl ko?

"Brangus geriausias drauge,
Prašau, lik mano gyvenime amžinai, nes tu esi geriausias dalykas, kuris man kada nors nutiko.
Su meile, aš"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: AUSSIE "Miracle Moist" šampūnas ir kondicionierius sausiems, pažeistiems ir truputį nelaimingiems plaukams + AUSSIE "3 Minute Miracle" gilaus poveikio kaukė dažytiems plaukams, kuriems reikia šiek tiek meilės
Gamintojas: "Aussie". Kompanija - Didžiojoje Britanijoje, produktai pagaminti Prancūzijoje
Paskirtis: išplauti plaukus, drėkinti, suteikti glotnumo ir švelnumo, puoselėti, maitinti
Tinkamas tipas: šampūnas ir kondiciionierius - sausiems, pažeistiems; kaukė - dažytiems, pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas mano plaukams
Labiausiai nepatiko: nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: šampūno - 300 ml, kondicionieriaus - 250 ml, kaukės - 250 ml
Kaina*: šampūnas ir kondicionierius po 7,25 EUR, kaukė - 8,69 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Kosmada, pigu.lt, Assorti

Ką žada gamintojas:
ŠAMPŪNAS: Tai stebuklas (na, panašu į stebuklą). Ne toks kaip vaiko gimimas ar Saulės užtemimas, bet mūsų šampūno sudėtis su Australijos makadamijų riešutų aliejumi suteikia drėgmės sausiems, pažeistiems plaukams, padėdamas juos puoselėti ir suteikti glotnumo.
Naudojimas: sudrėkinkite plaukus. Užtepkite šampūno. Išskalaukite. Pakartokite, jei likote sužavėti.

KONDICIONIERIUS: Mūsų balzamas su Australijos makadamijų riešutų aliejumi suteikia drėgmės sausiems, pažeistiems plaukams ir jie tampa švelnūs, glotnūs ir išpuoselėti. Suteikia drėgmės.
Naudojimas: ištepkite balzamu švarius, drėgnus plaukus. Išplaukite šiltu vandeniu.

KAUKĖ: Mūsų sudėtis su Australijos laukinių persikų ekstraktu ("Aussie" mėgstamiausias) puoselėja jūsų dažytus plaukus. Gaivina ir puoselėja.
Naudojimas: Užtepkite "3 Minute Miracle" ant išplautų drėgnų plaukų. palikite 1-3 minutes, priklausomai nuo to, kiek plaukams reikia! Išplaukite šiltu vandeniu. 


Man labai patinka tiek kompanijos ir produktų idėja, tiek nerealūs produktų aprašymai, kuriuos dengia lietuviškos etiketės; tiek nerealios pakuotės. Jos gražios, švaraus dizaino. Minimalistinis? Ne, bet labai švarus, gražus, su idėja ir mintimi. Vien tas "for hair that's dry/ damaged/ a bit unhappy" arba "for coloured hair, in need of love" - nelaimingiems plaukams ar plaukams, kuriems reikia meilės... Na skamba nerealiai - mano plaukai tikrai truputį nelaimingi ir jiems tikrai reikia truputėlio meilės. 😁💜

Šampūno ir kondicionieriaus pakuotės vienodos, tik kondicionieriaus pakuotė mažesnė, tačiau dizainas vienodas. Vyrauja kompanijos violetinė ir linijos mėlyna spalva. Tuo tarpu kaukės spalvos kompanijos violetinė ir linijos - raudona. Daug užrašų ant buteliuko, kuriuos labai smagu perskaityti ne tik informaciniais tikslais, bet ir nuteikia maloniai. Žodžiu, man asmeniškai nereali pakuotė!

Tiesa, jei jau kalbam apie pakuotę, tai tikriausiai pamiršau papasakoti apie atidarymus: šampūno ir kondicionieriaus dangteliai atsukami, violetinės spalvos ir yra pakuotės viršuje; atsikemša paspaudus dangtelio viršų. Tuo tarpu kaukės - atsukamas dangtelis apačioje, pati anga dugne, apsaugota silikonine membrana. Tad nereikia kaukės pakuotės niekaip atidarinėti ar uždarinėti - paspaudi buteliuką, o produktas teka per apačioje esančią membraną, nespaudi - membrana stabili ir produktas neteka lauk.


Kvapas. Visų trijų produktų kvapai pakankamai intensyvūs ir stiprūs, jie jaučiami dar pusdienį po galvos plovimo, todėl jautrioms kvapams panelėms, tikiu nelabai patiks. Tačiau man, mmmm... šampūnas ir kondicionierius primena saldžios kramtomos gumos kvapą, tuo tarpu kaukės kvapas šiek tiek kitoks kvepia šiek tiek gaiviau ir turi truputį mažiau saldumo.

Konsistencija. Kiekvieno produkto konsistenciją nufotografavau nuotraukoje apačioje. Šampūnas perlamutriškos baltai rausvos spalvos produktas, vidutinio tirštumo, tačiau skysčiausias iš visų trijų gaminių. Kondicionierius šiek tiek tirštesnis už šampūną, produktas atrodo skaidresnis nei šampūnas ir turi tą baltai rausvos spalvos efektą, tik čia tos rausvos šiek tiek daugiau negu šampūne. Tuo tarpu gilaus poveikio kaukė visiškai balta ir turi perlamutrišką  spindesį. Ji yra tirščiausias produktas ir primena kremą, o ne skystį.


Sudėtis:
Šampūno: Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Cocamide MEA, Sodium Xylenesulfonate, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Limonene, Hydrochloric Acid, Alpha-Isomerhyl Ionone, Magnesium Nitrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Macadamia Ternifolia Seed Oil, CI 19140, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, CI 17200, Methylisothiazolinone, Ascorbic Acid, Sodium Sulfite, Potassium Sorbate.

Kondicionieriaus: Aqua, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Stearyl Alcohol, Quaternium-18, Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Hydroxypropyl Guar, Parfum, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Oleyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Citric Acid, Polysorbate 60, EDTA, Limonene, Magnesium NitrateAloe Barbadensis Leaf Juice, Macadamia Ternifolia Seed Oil, CI 19140Methylchloroisothiazolinone, Magnesium ChlorideMethylisothiazolinoneCI 17200Ascorbic Acid, Sodium BenzoateSodium Sulfite, Potassium Sorbate.

Kaukės: AquaStearyl AlcoholCetyl Alcohol, Behenamidopropyl DimethylamineBis-Aminopropyl Dimethicone, Glutamic Acid, Benzyl Alcohol, Parfum, EDTA, Citric Acid, Sodium Chloride, Butylene Glycol, Magnesium Nitrate, Santalum Acuminatum Fruit ExtractAloe Barbadensis Leaf Juice, Alcohol Denat.Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, MethylisothiazolinoneAscorbic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite, Potassium Sorbate.


Poveikis. Aš visuomet jums pasakoju, jog man labai patinka naudoti tos pačios linijos šampūną ir kondicionierių, stengiuosi ir plaukų kaukę pirkti iš tos pačios linijos, jei tik yra galimybė. Tad net neabejodama pirkau visą rinkinuką, juolab, kad prieš tai naudojau šitą trijulę ir man kuo puikiausiai pasiteisino anksčiau, tad kodėl turėtų būti kitaip?

Tad pradedam nuo pradžių. Šampūnas gerai išplauna plaukus, ir daugiau iš šampūnų tikėtis nereikia? Tačiau jei dažniausiai jokio poveikio po plovimo šampūnu aš niekad nejaučiu, plaukai būna susivėlę kaip varnų lizdas. Tačiau po šio šampūno plovimo plaukai kažkaip atrodo jau švelnesni ir glotnesni, tačiau nepakankamai. Todėl dedu kondicionierių, po kurio jaučiu tikrą glotnumą. Iš tiesų naudojant šampūną ir kondicionierių aš jaučiu, kaip mano pūstis linkę plaukai itin glotnūs, švelnučiai, minkštučiai, maloniai kvepiantys. Abu šie gaminiai, veikdami kartu iš tiesų drėkina plaukus - mano garbanotis ir šiauštis linkusiems plaukams drėkinimas būtinas. Tad naudojant priemones mano plaukučiai kaip ir mažiau veliasi, mažiau šiaušiasi, tad tikriausiai jie drėgnesni.

Kalbant apie plaukų kaukę - ji skirta maitinti dažytus plaukus. Kalbant konkrečiai apie mane - mano plaukai be to, kad jiems būtinas drėkinimas, yra dažyti ir jiems reikia maitinimo. Tad kaukė yra tikras stebuklas - palaikai tris minutes, o plaukai, nuostabiai glotnūs, minkšti švelnūs, gražūs! Aš iš karto jaučiu šios kaukės poveikį, ir ji tikrai veikia stipriau nei "Miracle Moist" kondicionierius ir jei jau reiktų rinktis vieną iš produktų - tai būtų būtent ši kaukė - ji išskirtinai stipri ir tikrai daro stebuklą su kiekvienu, kad ir pavieniu naudojimu.

Šitas trejetukas puikiai patenkina mano plaukų poreikius: kondicionierius ir šampūnas drėkina, o kaukė maitina plaukus. Jiems suteikiamas švelnumas, minkštumas, plaukai atrodo gražūs, yra glotnūs. Aš gaunu visiškai viską, ko galiu tikėtis iš plaukų priemonių ir ko noriu savo plaukams! Nerealu, ne veltui šitos priemonės yra vienos mano mėgstamiausiųjų! Rekomenduoju ir jums! Aš šitą trijulę myliu! 💜💜💜




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Bet šiame šampūne yra net su sulfatai, kurie sausina plaukus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, yra ir taip, ingredientas potencialiai sausina. Tačiau kalbant apie plaukus, pastaruoju metu stengiuosi kliautis savo plaukų 'pojūčiais' po priemonių panaudojimo, nei sudėtinėmis dalimis. tik taip jie man būna gražūs ir atrodo sveikai ;)

      Panaikinti
  2. Pati naudoju ir žinau, kad puikiai plauna plaukus, tačiau žiūrint į perspektyvą, geriau paieškoti geresnės sudėties šampūno. Pripratinti plauką prie natūralaus šampūno reikės kokių pusės metų, bet bent nebus kenksminga.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Suprantu, kad tokie ingredientai nėra gerai, tačiau... su natūraliais šampūnais man niekaip nepavyksta susidraugauti. Mano plaukai sausi, porėti, pažeisti ir dažyti - netikiu, kad natūralūs šampūnai gali tikti mano plaukams. bandžiau tačiau tokie šampūnai labai suvelia plaukus, ko pasekoje, bandydama juos iššukuoti tik dar labiau pažeidžiu, išpešu ir nukankinu negu naudojant cheminį šampūna :-/

      Panaikinti
  3. Dėjau ir aš į jį daug vilčių prisisakičius atsilepimų, bet mano plaukams jis visiškai absoliučiai netinka, plaukai tik dar labiau išsausėjo :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm... tikriausiai priklauso nuo plauko? Maniškiams labai patiko :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą