CATRICE "Prime and Fine" švytėjimo suteikiantis makiažo gruntas/ bazė "Beautifying Primer"

Švytėjimo efektas odai yra kažkas tokio, be ko nebegaliu gyventi ir norisi savo odai suteikti to sveiko, natūralaus spindesio. Tiesiog, matiškumas man jau taip atsibodo, norisi sveiko spindesio, norisi natūralumo, norisi atrodyti sveikai. Nežinau, atrodo pasiduodu spindesio manijai, ir man tai labai patinka! 

"Tinkamoje šviesoje, tinkamu metu, viskas yra nepaprasta"
Aaron Rose


Produktas: CATRICE "Prime and Fine" švytėjimo suteikiantis makiažo gruntas/ bazė "Beautifying Primer"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: suteikti odai spindesio, suvienodinti odos spalvą
Tinkamas tipas: visiems tipams (nors manau, kad geriausiai tiks sausai ir normaliai)
Labiausiai patiko: dailus, sveikai spindinčios odos efektas
Labiausiai nepatiko: keli nelabai saugūs ingredietai sudėtyje
Tūris: 30 ml
Kaina*: 4,69 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: Rožinis makiažo gruntas su švelniu spindesiu ir maitinančiu vitaminu E. Šviesą atspindints perlų pigmentai suteikia veidui natūralų spindesį ir padaro jį vienodos spalvos ir be trūkumų. Šilkinė tekstūra turi subtilų kvapą, yra ilgai išliekanti ir gali būti dengiama po makiažo pagrindu, kad ilgiau išliktų, arba naudoti vieną, kad veidas įgautų sveiką švytėjimą.


Rožinio plastiko makiažo grunto pakuotė gana paprasta, ją puošia tik užrašai ir rožinė spalva, tačiau nepaisant to, ją labai smagu laikyti rankose. Matyt dėl plonos, plokščios pakuotės formos. 😊 Pakuotė užsukta juodos spalvos, plokščiu dangteliu. Po juo labai paprasta, nedidelė dozavimo anga. Tiesa, labai smagu, kad ant kompanijos pakuočių vis dažniau galima rasti ne tik informaciją apie gaminį, tačiau ir sudėtines dalis, kas anksčiau pasitaikydavo retai. Šį kartą sudėtinės dalys sudėtos ant lipnaus, dvigubo lipduko ant dangtelio.

Kvapas. Priemonės kvapas lengvas, malonus, kosmetinis. Jokių konkrečių asociacijų man nekelia, tačiau dengiant ant odos jaučiamas ir dingsta neilgai trukus po priemonės padengimo.

Konsistencija. Pastelinės rožinės spalvos gaminys lengvos konsistencijos. Trinant tarp pirštų, beveik vienodu santykiu jaučiamas slidumas ir pudriškumas. Sakau beveik, nes slidumo šie tiek daugiau.


Sudėtis: AQUA (WATER), COCO-CAPRYLATE, DICAPRYLYL CARBONATE, BUTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, HEXYL LAURATE, CYCLOHEXASILOXANE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ALUMINUM/ MAGNESIUM HYDROXIDE STEARATE, DIMETHICONE, CERA ALBA (BEESWAX), SODIUM CHLORIDE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, XANTHAN GUM, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, DISODIUM EDTA, TIN OXIDE, CITRIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pirmiausia, priemonė labai labai skalsi, reikia mažyčio kiekio visam veidui. Padauginus priemonės ji ilgai geriasi į veido odą, tepant ant viršaus pagrindą jis pasidengia nelabai gražiai, todėl rekomenduoju pirmiausia dengti nedidelį jos kiekį. Lengviau, esant reikalui, pridėti daugiau, negu nuimti.

Bazė tolygiai ir dailiai pasiskirsto ant odos ir iš karto suvienodina odos spalvą, paslepia odos netolygų atspalvį ir suteikia jai sveiko spindesio. Tačiau man vien tik su šia priemone veidas atrodo gana plokščias, taip, lyg būčiau visai be makiažo. Tad visuomet ant viršaus dengiu makiažo pagrindą. Tokiu būdu mano veidas atrodo dailiai, o gruntas suteikia odai sveiko švytėjimo. Atrodo, lyg būčiau gerai pailsėjusi, visiškai išsimiegojusi ir neturėčiau jokių rūpesčių. 

Makiažas su Catrice Prime and Fine Beautifying Primer

Rezultatas labai gražus, tačiau pastebėjau, kad makiažo pagrindas, kurį dengsime ant viršaus, turėtų būti lengvo arba vidutinio maskavimo. Kitaip to švytinčio efekto nesimatys, jis bus užmaskuotas stipriu makiažo pagrindu. Lygiai taip pat ir su matinėmis pudromis - jei dengsite matiškumo suteikiančią priemonę, nebus matyti spindesio po ja.

Manau, kad priemonė puikiai tiks sausai ir normaliai odai, švytėjimo efekto suteikianti priemonė bus puikus pagrindas, išlygins odą ir ją bus lengviau padengti, o ir rezultatas bus tolygus, nesimatys pasausėjimų. Tuo tarpu mišrios ir riebios odos savininkėms manyčiau, kad priemonė neišsilaikytų ant odos ilgai.

Man šitas gruntas labai patiko, tiko mano odai ir suteikė to nuostabaus švytėjimo efektą, dėl kurio šiuo metu esu tarsi išprotėjusi, man jo reikia nuolat, su juo jaučiuosi graži ir atrodau gerai. Rekomenduoju, jei jūsų oda sausa ar normali.




Ačiū, kad skaitote,

Gero vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.


RP-Sample

Komentarai

  1. Vat ir as kazkaip pastebejau, kad dar vieno sluoksnio su sia priemone reiketu. Nors esu bandziusi ir vien tik ja tepti

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą