ESSENCE lipliner - lūpų kontūro pieštukai (atspalviai: "11 in the nude" ir "14 femme fatale")

Šį kartą aš jums noriu papasakoti apie visiškai ne naujovę, ne, šį kartą šis tas seno ir jau išimto iš prekybos - Essence lūpų pieštukai su sidabriniais dangteliais, kurių turiu dviejų atspalvių. Tiesą pasakius, aš visiškai neplanavau apie juos rašyti ar daryti kažkokio atskiro įrašo, galbūt išskyrus kažkokį reziumė tuštučiuose, kai juos sunaudosiu. Tačiau praeitą savaitę lankiausi Eurokos parduotuvėse ir pamačiau šiuos pieštukus pardavime, aišku, ne įprastame stende, o tam senų naujovių skyrelyje. Kaip tik ieškau uogų atspalvio lūpų pieštuko, bet tarp šitų nebuvo man tinkančio atspalvio, o pasižiūrėjusi kitų kompanijų, taip ir nenusipirkau. Dar reikės pasižiūrėti tikslų atspalvį ir tikriausiai su keliais turimais lūpų dažais reikės keliauti į parduotuvę, kad išsirinkti tiksliau tokio atspalvio, kokio noriu.
Na, o šiandien trumpai apie pieštukus su sidabriniais dangteliais - jei pamatysite pardavime, rekomenduoju į juos atkreipti dėmesį ir įsigyti, jei tik bus jums reikalingų spalvų.

"Tu esi dangus...
Visa kita tik oro permainos"
Pema Chodron


Produktas: ESSENCE lipliner - lūpų kontūro pieštukai (atspalviai: "11 in the nude" ir "14 femme fatale")
Gamintojas: "Cosnova" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: minkšta ir lengvai paskirstoma tekstūra
Labiausiai nepatiko: senojo tipo pieštukai buvo pakeisti kietesnės konsistencijos pieštukais
Tūris: kiekvieno po 1 g
Kaina*: kiekvienas po 1,09 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: pieštukas suteikia lūpoms tikslų ir dailų kontūrą. Lūpų pieštukas ilgai išlieka ir netepa.


Pieštukų pakuotės tradicinio pieštuko formos. Tai ir yra paprasti pieštukai su spalvota šerdimi - lūpų produktu, apgaubtu mediena. Patogu, kad pieštuko spalvą iš karto galima matyti pagal korpuso spalvą - surasti reikiamą spalvą paprasta. Pieštuko galiukas uždengtas sidabro spalvos plastiko dangteliu - tokie buvo senojo leidimo pieštukai. Naujojo gi - jie visiškai tokios pat spalvos, kaip ir korpusas ir pati produkto spalva.

Visi užrašai ant pieštuko uždėti sidabrine spalva, ir manau kad tie užrašai tikrai nusitrins, bet gal ne taip greitai, kaip atrodo, nes pieštukus turiu kuris laikas, o pasitrynė dar palyginus nedaug.


Kvapas. Kaip ir būdingas tradiciniams pieštukams - medienos ir kosmetikos kvapas.

Konsistencija. Pieštukai minkšti, brėžiasi švelniai, minkštai, tačiau turi tokį tvirtumą ir pakankamą gaminio kontrolę. Tiesa, man nude pieštukas brėžiasi vos vos kiečiau nei raudonas. Būtent raudonojo konsistencija man topinė. 😊


Sudėtis:
"11 in the nude"C10-18 TRIGLYCERIDES, TALC, MICA, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE
MAY CONTAIN: CI 15850 (RED 7), CI 75470 (CARMINE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"14 femme fatale"HYDROGENATED VEGETABLE OIL, HYDROGENATED CASTOR OIL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PARAFFIN, TOCOPHEROL, SORBITAN TRISTEARATE, POLYETHYLENE, CITRIC ACID, CI 15850 (RED 6), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 45410 (RED 28), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pieštukai brėžiasi nepaprastai minkštai ir maloniai ant lūpų. Tobulai minkštai, tačiau kartu turi pakankamai tvirtumo ir gaminį lengva padengti ten, kur reikia ir norisi. Spalvos tvirtai prilimpa prie lūpų ir niekur neiškeliauja, neišsitepa ir neišsivaikšto. O kartu, produktas neišryškina lūpų netobulumų. Tiesa, jei turit stipriai atpleišėjusias lūpas tai tikrai bus matoma, tačiau nebe taip akivaizdžiai, atrodo kad pieštukas pamaskuoja lūpų netobulumus.

Iš pradžių pieštukas atrodo visiškai išlygina lūpas, bet po maždaug poros valandų jis linkęs šiek tiek sukristi į raukšleles ir jas paryškinti, tuo metu ir pasijaučia šioks toks lūpų sausumo pojūtis, o šiaip, nepasakyčiau, kad priemonė sausintų, ar lūpos jaustųsi nemaloniai, perštėtų ar itin sausėtų.

"11 in the nude" atspalvis šiek tiek šiltas nude - rudas - kūno spalvos atspalvis. Tačiau būdamas pakankamai šviesus, tinka su dauguma mano turimų nude atspalvių lūpų dažų ir blizgesių. Man šitas pieštukas pasirodė vos vos sausesnės ir vos vos kietesnės konsistencijos negu raudonasis.
Koliaže apačioje matote priartintus lūpų vaizdus ir tik padengus ir po poros valandų ir šiek tiek pasausėjus, tad jei ant viršaus netepam jokios kitos priemonės - šiek tiek pakrenta į lūpų  raukšleles, tačiau šitas atspalvis man visiškai neblunka.

ESSENCE lipliner 11 in the nude

"14 femme fatale" atspalvis klasikinės, tokios old fashion raudonos spalvos ir puikiai tinka su mano turimais raudonais atspalviais. Nežinau kodėl, bet šis pieštukas man šiek tiek minkštesnis nei nude,  ir dar mažiau nei nude matomas į sukritusias raukšleles. Tačiau kartu, po maždaug 4 valandų pastebiu, kad jo spalva pakbluko, nebėra tokia intensyvi.

ESSENCE lipliner 14 femme fatale

Aš abu atspalvius naudoju po lūpų dažais. Tiesiog prieš dengiant lūpų priemones, pieštuku apibrėžiu lūpas, užpildau jas pieštuko spalva ir ant jo jau padengiu lūpų dažus. Patys pieštukai prailgina lūpų dažų išlikimo laiką, tobulai prilimpa prie lūpų ir nepaisant to, ar dėvėsite vienus (aš tai dariau tik bandydama išlikimo laiką ir fotografuodama tinklaraščiui), ar dengsite su spalva - kontūras niekur nepasislenka, nenusivalo, praktiškai nenudėvi, neblunka, nepaisant to, kad gėriau ir valgiau. Man išsilaikė apie 5-6 valandas, nors ir po to laiko spalva buvo pakankamai aiškiai matoma, bet norėjau prieštukus nusivalyti ir padengti iš naujo, mat nude šiek tiek sukrito į raukšleles ir lūpos atrodė negražiai sausos. Aišku, galima padengti kokį bespalvį blizgesį arba atnaujinti spalvą ir tikiu, atrodytų vėl kaip naujai padažytos, nes pats kontūras vis dar atrodė puikiai: nei kas nusitrynė, nei išsivaikščiojo, nei išsitepliojo. Paprastai, kai nesekiau pieštuko išlikimo laiko, aš tiesiog atnaujinu spalvą su lūpų dažais ir toliau keliauju užkariauti pasaulio.

Nežinau, kodėl šie pieštukai buvo pakeisti nauja formule? Jie puikūs, neturiu absoliučiai jokių priekaištų, kai tuo tarpu girdėjau, kad naujųjų formulė kietesnė ir jie nesidengia taip minkštai, kaip šitie. Galiausiai, manau vistiek nusipirksiu naujo leidimo pieštukus ir reiks išbandyti pačiai, o gal viskas nėra taip jau blogai? O dėl šių pieštukų - rekomenduoju, jei matėte leidimo su sidabriniais dangteliais pardavime, įsigyti - mano poreikiams jie tobuli! Gaila, kad praeitą savaitę nebuvo uogų atspalvio, kurio man dabar kaip sykis labai reikia...




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Atspalvis "14 femme fatale" yra RP-Sample

Komentarai

  1. Pasikeitė ne tik formulė, bet ir atspalvis (bent nr.06 - tikrai, palyginau).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip taip, mačiau kad raudonas toks pat, o rudo nepasižiūrėjau. Reikės pasidomėti, ačiū Monika ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą