LUSH "Love and Light" drėkinamasis rankų kremas su neroli ir kakavos sviestu

Šios dienos diskusijai ir įrašui pasirinkau papasakoti apie paskutinį dalyką iš Lush rinkinio, kurį pirkau pernai. Iš viso rinkinuko ir šios kompanijos kosmetikos mano namuose liko tik Lush šveitiklis lūpoms, kurį naudoju pakankamai dažnai, bet dar neįpusėjau, tad apie jį atsiliepimo dar nebus. O va Lush kremo liko jau mažiau nei pusė, nors galiojimo laikas irgi stuksena į pabaigą - liko nepilnos trys savaitės, tačiau manau turėčiau pilnai pabaigti visus likučius. Na, vertinant tai, kad žiemą rankos sausėja ir kremo visuomet sunaudoju gerokai daugiau nei vasaros metu. Taigi, Lush - mano didžioji meilė ir rankų kremas užvadintu meilės ir lengvumo pavadinimu.

“I’ll follow thee and make a heaven of hell,
To hydrate the hand I love so well.”


Produktas: LUSH "Love and Light" drėkinamasis rankų kremas su neroli ir kakavos sviestu
Gamintojas: "Lush Cosmetics". Pagaminta Poole, Anglija
Paskirtis: drėkinti, šviesinti, minkštinti
Tinkamas tipas: visiems, ypač sausoms rankoms
Labiausiai patiko: intensyviai drėkina
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: mano turima pakuotė 55 g. Parduodama pakuotėse po 100 g ir 220 g
Kaina*: 100 g apie 10,59 EUR
Kur galima įsigyti: internetu www.lush.ee

Ką žada gamintojas: Jeigu dažnas rankų plovimas sausina jūsų odą, įsileiskite į savo gyvenimą truputį "Love and Light". Švelninantis neroli ir organiškas kakavos sviestas drėkins rankas. Braziliški apelsinai, apelsinų žiedai ir neroli šviesina rankų odą ir iš karto pakelia nuotaiką. 


Kaip ir būdinga kompanijos pakuotėms, turiu galvoje tuos Lush produktus, kurie pakuotes turi, vyrauja juoda ir balta spalvos. Šiuo atveju, juodos spalvos, storo ir kokybiško plastiko indelis su baltais užrašais. Nors mano pakuotė nėra pilno dydžio, tačiau ji atrodo visiškai taip pat, kai ir pilno dydžio gaminys, o ir šiaip, pakuotė identiška šviežioms veido kaukėms, kurias buvo galima įsigyti, kai turėjome Lush parduotuvę Vilniuje. Tokie švarūs dizainai man patinka, tarsi ir minimalistinis, tačiau ženkliai skiriasi nuo kitų minimalizmo pricipais sukurtų dizainų - čia vyrauja juoda, o ne balta spalva. 

Iš tiesų, rankų kremas yra toks dalykas, kurį naudojant norisi greitai paimti produkto, greitai uždaryti pakuotę ir pasitepti rankas. O pasitepus rankas negalvoti apie tai, kaip čia uždaryti indelį neištepliojus jo priemonės likučiais. Taigi, man visiškai nepatinka ir yra nepatogi tokia, atskiru juodu dangteliu užsukama pakuotė - atsukti ir pasiimti produkto dar nieko, bet kaip užsukti kremu išteptomis rankomis? Laukti, kol kremas įsigers ir rizikuoti paliekant atidarytą pakuotę? Turiu galvoje riziką, kai vaikas žaibo greičiu atsidurs prie manęs ir išvers kremą lauk. Kitas variantas man patogesnis - pasiimu kremo, tepu ant rankos, užsuku dangtelį ir tik tada paskirstau kremą ant odos. Tačiau vistiek, tūbelės  formos pakuotės rankų kremams man gerokai patogesnis sprendimas... 

Kvapas. Iš Lush kompanijos aš visuomet tikiuosi nuostabių kvapų ir nerealių aromatų. Lush man visada asocijavosi su maloniais pojūčiais pirmiausia mano uoslei. Šitas kremas turi gaivų ir nuotaiką turintį kelti aromatą. Aš užuodžiu neroli, užuodžiu apelsinus, tačiau abu šie kvapai kartu, plius kakavos sviestas sudaro kažkokį keistą kvapą, kuris man nemaloniai kvepia kažkokiais automobilio tepalais išteptais apelsinais. Fui... man norisi žiaukčioti nuo kvapo, o mano vyras kažkurį vakarą sugebėjo išsibudinti ir keistai užklausė, gal kartais žinau, kas čia taip smirda? Tad nuo tos dienos, kai tepuosi kremą vakarais, jis niekad manęs neapsikabina, rimtai, sakė negali pakęsti to kvapo, tad ir miegoti stengiuosi eiti tik tada, kai jis jau miega. Kaip gerai, kad miegantys neužuodžia kvapų! Ir jo, jokios meilės, kaip užvadintas šitas kremas aš visiškai nejaučiu.

Konsistencija. Rankų kremas baltos spalvos. konsistencija lengva ir gana vandeninga, tačiau paskirstant kremą ant odos jaučiasi riebumas.


Sudėtis: Water (Aqua), Organic Jojoba Oil (Simmondsia Chinensis), Fair Trade Organic Cocoa Butter (Theobroma Cocao), Glycerine, Stearic Acid, Triethanolamine, Neroli Oil (Citrus Aurantium Amara), Brazilian Orange Oil (Citrus Sinensis), Orange Flower Absolute (Citrus Aurantium Amara), Cetearyl Alcohol, Citral*, Farnesol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Perfume, Methylparaben, Propylparaben.
*iš natūralių eterinių aliejų


Poveikis. Beveik visuomet rankų kremą tepuosi nakties metui, vakare, prieš einant miegoti, dienos metu tiesiog negaliu ištverti intensyvaus, stipraus ir ilgai išliekančio kremo kvapo. Kartais pagalvoju, ar verta kankintis? Tačiau prieš porą metų, kai netiko Margarita kremas, sudirginęs odą, rankas gydžiausi ne ką mažiau smirdinčiais kiaulės taukais, tad kaip nors ištversiu iki pat indelio dugno. 

Iš pradžių man atrodė, jog kremas susigers greitai. Ir jei rankos labai labai labai sausos, o naudojame visiškai nedidelį kremo kiekį, tai susigeria pakankamai greitai. Bet pastaruoju metu aš nebejaučiu to erzinančio odos sausumo, sudirgimo ir suskeldėjusių rankų skausmo,- rankos atrodo pakankamai geros būklės, tai ir kremas geriasi gerokai ilgiau. Po pasitepimo dar kuris laikas jaučiu nemalonų riebalų slidumą ant rankų odos. Negalėčiau pasakyti kiek laiko reikia susigėrimui, tiek kad užmiegu su dar aiškiai jaučiama plėvele ant rankų odos. 

Nepaisant to, kad kremas man smirdi, kad geriasi ilgiau, negu norėčiau, bet po nakties mano rankų oda atrodo visiškai sveika (kas yra retas reiškinys žiemos metu), minkšta, švelni, oda vizualiai atrodo jaunesnė (tikriausiai dėl šviesinamojo efekto). O ir pačios rankos intensyviai sudrėkinamos ir pamaitinamos. Kremo efektu aš nesiskundžiu, man patinka kaip rankos atrodo ir kaip komfortabiliai jaučiasi. Tačiau iš tokių priemonių aš tikiuosi ne tik gero efekto. Ar, turėdama galimybę pirkčiau kitą kremo pakuotę? Ne, ne ir dar kartą ne - viską gadina baisus kremo kvapas.. manau, jog rinkoje didžiulis pasirinkimas puikių priemonių rankoms, kurios ne tik gerai veikia odą, tačiau ir maloniai kvepia. Tad šį kartą, kad ir kaip būtų gaila, - ne!




Ačiū, kad skaitote,

Labos nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Lush man nepatinka vien dėl parabenų sudėtyse, nu tikrai yra žymiai saugesnių konservantų rinkoj

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, aš irgi nesu labai sužavėta šiuo kremu :D
      O Lush man patinka dėl kvapų, na jie niekad neskelbė, kad kosmetika natūrali pas juos, tai tikriausiai ir tokių visokių nesaugių ingredientų būna :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą