Mano pirmasis video!!!!! Pirmas prisvilęs blynas!

Labas mielosios ir mielieji,

Pagaliau pagaliau, aš paskelbiau savo pirmąjį video. Tikriausiai šį įrašą reiktų pradėti nuo to, kodėl pradėjau filmuoti? Pirmiausia, man labai trūksta artimesnio ryšio su skaitytojais, o šiuo atveju žiūrovais, norisi artimesnio tiesioginio kontakto, reakcijų... Manau, kad įrašai yra puikus būdas detaliau išanalizuoti produktus, tačiau tam tikroms temoms reikia daugiau platumo, o ne gilumo, ką darome įrašuose. O jums tikriausiai tai puikus būdas išgirsti, kaip skamba mano balsas. Taip pat, jau kuris laikas pastebiu, kad tam tikrą informaciją sunku pateikti sustabdytu vaizdu fotografijose - kartais taip knieti viską parodyti gyvai, o sklaidos kanalo, tiesiogiai susijusio su tinklaraščiu aš neturiu. Po ilgų apmąstymų, tai vienas geriausių būdų papildyti tai, ką noriu pasakyti. Galiausiai - aš tiesiog noriu išbandyti savo jėgas ir mane nepaprastai griaužia smalsumas - o koks gi tas youtuberio darbas?

Paveikslėlis iš ČIA

O jo darbas ir duona yra nepaprastai sunki - pirmąjį video perfilmavau keturis kartus per dvi dienas, ir jis vistiek nėra tobulai toks, kokį norėčiau matyti: jaučiu kaip jaudiniuosi, kalbu kiek per lėtai, darau pauzes, o vietomis visiškai nusikalbu... Jau nekalbu apie redagavimą - kelis vakarus iš eilės skirtingomis programomis bandžiau iškirpti tas kelias netobulas vietas, tačiau tai su garsu kažkas nutinka, tai veidas išblanksta, tai žodį perkerpu per pusę, tai poros valandų darbas neišsisaugo, o galiausiai paaiškėja, kad ta programa net negali padaryti elementarių funkcijų, kurių noriu savo video. Jau nekalbu apie efektus - kad ir kiek jų bandžiau įvesti į video, nieko doro nesigavo, todėl tas pirmas mano blynas gerokai pasvilęs, bent jau aš taip manau...

Ir savo video aš pirmiausia dalinuosi su jumis, mano mielieji skaitytojai - jūs man brangiausi, jūsų nuomonė man aktualiausia - kol kas video nėra viešas ir prieinamas visiems, jis bus matomas tik iš šio tinklaraščio. Tad būtų smagu, jei išsakytumėte savo nuomonę, kritiką, patarimus... visa tai man leis patobulėti sekančių filmukų kūrybiniame procese.

Ar tai reiškia, kad nustosiu rašyti ir imsiu tik filmuoti? Kol kas mano mintyse derinamas kasdienis rašymas ir savaitiniai, o jei pavyks ir dažniau, filmukai. Tačiau niekad nežinau, kaip susiklostys situacija, kas pasikeis, kokia bus mano pačios ar jūsų reakcija? Todėl nedrįsčiau prognozuoti nei filmukų, nei rašymo ateities. Labai tikiuosi, kad viskas susiklostys taip, kaip aš noriu ir viskas pavyks taip, kaip reikia. O kol kas - mano pirmas prisvilęs blynas jūsų dėmesiui ir teismui!

https://www.youtube.com/watch?v=1sTJo7mYd_k




Ačiū, kad esate su manimi, 
Ačiū, kad skaitote ir žiūrite,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Sveikinu ir lauksiu kitų video! Pirmas blynas, mano nuomone, visai ne toks jau ir prisvilęs: turi gerą iškalbą, aiškiai ir sklandžiai dėstai mintis, malonu žiūrėti ir klausyti :) Tad sėkmės ir įkvėpimo! O techninė pusė tikrai tobulės su laiku, tad viskas gerai :) Dėl lėto kalbėjimo - kam per lėtai, gali juk pasikeisti nustatymus ;) Kurk ir toliau!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Monika :)
      Bandysiu, kursiu, ieškosiu geriausių sprendimų ;)

      Panaikinti
  2. Jeigu galima - truputi pasidalinsiu savo įspūdžiais. Ką man asmeniškai norėtųsi, kad ryškiau matytųsi produktai, kurios rodat. Galima, pavyzdžiui, palaikyti produktą kelias sekundes ilgiau, kad matytųsi pavadinimas, spalvą itt. Taip pat galima pagalvoti truputi apie rankų poziciją. Kai rodot produktą gal įtikinimai atrodytu jeigu produktas būtų rodomas dešinėje/kairėje pusėje nuo Jūsų veido arba per vidurį (šiuo atveju nesimatys Jūsų veido, tačiau bus ryškesnis produkto vaizdas), nes tada rankų poziciją bus užfiksuota.

    Dar tikiuosi darysite video, kur parodysite dažymo techniką, kaip dažotės Jūs itt.

    Pirmam kartui tikrai labai gerai. Nuostabu. Jūs esate šaunuole.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą Liene :)
      Jeigu norisi daugiau informacijos, po filmuku (youtube platformoje) yra sudėtos nuorodos į konkrečius produktus :)
      Tačiau tikrai pagalvosiu apie geresnį produktų parodymą, ačiū :)

      Panaikinti
  3. Labai sudomino, lauksime kitų video :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :) Bus ir kitų video, tik kitus kartus, jau tiesiogiai youtube kanale :)

      Panaikinti
  4. Sveikinimai. Smagu ziureti video. Labai gerai skamba jusu balsas. Siek tiek praktikos ir bus puiku. Sekmes

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Diana :) Manau taip, truputis darbo, įgudžių ir viskas bus gerai :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą