INNISFREE Jeju Volcanic Konjac Cleansing Sponge - kempinėlė veido valymui

Na, tai prisipažinkite, ar vis dar naudojate Konjac kempinėles veidui prausti? Prieš 2-3 metus Lietuvoje buvo kilusi nemenka populiarumo banga ir didžiulė manija - kiekviena norėjo išbandyti ir ieškojo kur nusipirkti kokybišką/ greičiau/ pigiau, priklausomai nuo kiekvienos norų. Vietiniai kosmetikos parduotuvių tinklai bandė įsivesti kempinėles, tačiau jos rinkoje buvo iš tiesų ilgai. Kai kuriose internetinėse parduotuvėse Lietuvoje dar galima rasti kempinėlių įsigyti. Aš prisipažinsiu, buvau nustojusi naudoti, kol žiemą nekrausčiau savo kosmetikos pamirštų kampelių ir neradau visiškai užpakuotos ir naujos kempinėlės iš Innisfree. Pradėjusi naudoti vėl patyriau tą smagų atradimo džiaugsmą. Ir kodėl aš apskritai nustojau jas naudoti? 

"Viršininkas ne visuomet teisus, bet jis visada viršininkas."
Norvegų išmintis




Produktas: INNISFREE Jeju Volcanic Konjac Cleansing Sponge - kempinėlė veido valymui
Gamintojas: "Innisfree" Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: natūraliai drėkinti, švelniai šveisti, giliai išvalyti odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams, visoms amžiaus grupėms, tinkamas netgi kūdikiams prausti
Kaina*: $5,99 US
Kur galima įsigyti: ebay


Tikriausiai jau nereikia pristatinėti, kas yra Konjac kempinėlė ir kokie jos privalumai? Iš esmės tai iš Jeju medžio puošto gaminamos kempinėlės, kurių autentiškumu dalinasi ir dažnai nesutaria Japonija, Kinija ir Korėja. Būdamos švelnios ir natūralios, jos nekelia alergijų, švelniai masažuojant odą skatina kraujotaką, padeda švelniai šalinti nešvarumus ir teigiama, kad padeda net aknės gydymui.


Innisfree kempinėlė, lyginant su kitomis, mane pasiekė plastikiniame maišelyje visiškai drėgna ir tai puikiai matėsi. Apskritai man patinka didelis kempinėlės dydis bei gana didelis porėtumas - taip prausiklis geriau išputoja kempinėlėje ir lengviau atiduodamas ant veido odos. Pastebėjau, kad labiau porėtoms kempinėlėms reikalingas mažesnis prausiklio kiekis. Lygiai taip pat, kempinėlei man pakanka vieno pompos paspaudimo priemonės, tuo tarpu plaunant rankomis aš visuomet nejučiomis spusteliu porą kartų.

Konjac kempinėlė tiesiog tobulai gera - nepriekaištinga ir nepakeičiama ryto ir vakaro metu, tiek valantis makiažą, tiek ruošiant odą dienos iššūkiams. Puikiai pamenu, kad kempinėles padėjau į šalį pradėjusi naudoti putų pavidalo prausiklius, bet net ir grįžusi prie gelinių aš kažkodėl prisipirkau celiuliozinių. Pastarosios labai greitai plyšdavo, visuomet buvo kiek per grubios veido odai ir didelio susižavėjimo nekėlė. Niekad nesu pastebėjusi gražiau ar skaičiau atrodančios odos po prausimo celiuliozinėmis kempinėlėmis. Konjack itin švelniai šalina veido odos nešvarumus ir dabar, naudodama jau pusmetį laiko (nors sakoma jas reikia keisti kas 3 mėnesius, bet pradezinfekuoju ir naudoju toliau) pastebiu tikrai šiek tiek skaistesnę odą, gražesnę tekstūrą, švaresnę po kiekvieno prausimo. Jau esu užsisakiusi ir pakaitalų šiai Konjac kempinėlei, mat ketinu grįžti prie jų. O jūs?

P.S. daugiau apie šias kempinėles galite paskaityti ankstesniuose mano įrašuose: ČIA ir ČIA




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Nenaudoju ju pastoviai. Bet kempineliu pora nauju atsargoje turiu. Vat reikes kuri ryta issitraukti. Priminet.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą