LE PETIT OLIVIER itin švelnus abrikosų kvapo muilas "Apricot Milk"

Trumpieji įrašai paprastai sulaukia šiek tiek mažiau dėmesio nei įprastiniai. Prieš kiek laiko buvo kilusi mintis tokių visai neberašyti, mat suabejojau, kiek iš tiesų žmonių rūpi rankų muilas, dantų pasta ar kosmetinė smulkmena? Tačiau šie įrašai kelis kartus išgelbėjo mane (nes nenusipirkau dar kartą prastų priemonių) ir kelios merginos man yra rašiusios, kodėl jais nesidalinu socialinėse paskyrose? Tiesiog, nesidalinu ir nemanau, kad dalinsiuosi, tačiau sekant blogą tuos trumpuosius įrašus galima rasti ir matyti, o jei domina ir pasiskaityti, tiesa? Ką gi, šį kart noriu šiek tiek pakalbėti apie didžiulį prancūziško muilo gabalą iš Le Petit Olivier su maloniu, abrikosų ir pieno aromatu.

"Gyvenk su žmonėmis taip, kad tavo draugai netaptų priešais, o priešai taptų draugais."
Heraklitas



Produktas: LE PETIT OLIVIER itin švelnus abrikosų kvapo muilas "Apricot Milk"
Gamintojas: "La Phoceenne de Cosmetique". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera sudėtis
Labiausiai nepatiko: norėtųsi kad putos būtų vos vos kremiškesnės
Tūris: 250 g
Kaina*: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Kvapnus ir švelnus muilas papildytas abrikosų pienu. Rūpestingai prausia odą. Suteikia jai aksomo švelnumo ir subtiliai pakvėpina. Muilas ruošiamas pagal seną italų Saponeria virimo būdą. Gamybai naudojamos tik aukščiausios rūšies kruopščiai atrinktos žaliavos.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Parfum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Palm Acid, Palm Kernel Acid, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Zea Mays (Corn) Starch, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Citric Acid, CI 19140 (Yellow 5), CI 17200 (Red 33), Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol.


Mano nuomonė. Iki šiol tuos didžiuosius muilo gabalus pirkdavau itališko gamintojo, tačiau regis nuo čia aptariamojo prancūziško mažai kuo skiriasi - abi kompanijos naudoja tradicinį itališką saponifikavimo būdą (kuriuo pati gamindavau muilus namie), abiejų muilų sudėtis ženkliai geresnė nei standartinių muilų, mat čia ir aliejų, ir ekstraktų, ir odai naudingų ingredientų randame. Deja, tačiau gamintojams nepavyko išvengti ir nesaugių konservantų bei kvapą saugančių ir išlaikančių medžiagų. Kita vertus, dėl jų bambėti neverta - muilas be jų galiotų itin trumpai, o tas nuostabus kvapas nebūtų toks aiškus ir malonus (labiau jaustųsi šarmas, primenantis tiesiog ūkinį muilą). Tiesa, lyginant su itališkais variantais, šiame konservantai ir kvapios medžiagos pasirinktos saugesnės, jų mažiau.

Muilas tiesiog dieviško aromato - tikras sunokusių persikų ir pieno kvapas, kažkas nerealaus ir nuostabaus. Jis toks natūralus, neperkrautas ir labai malonus nosytei. O ir ant rankų išlieka dar ilgokai po jų plovimo. Prausia muilas tikrai gerai, rankų sausinimo nejaučiu. Vienintelis dalykas (kas vėlgi, lyginu su itališkais) yra visai kitokios putos - jos lyg ir mažiau kremiškos, standesnės "kietesnės", tuo tarpu itališkuose kremiškumo ir putų minkštumo buvo ženkliai daugiau. Jokiu būdu ne priekaištas - greičiau pastebėjimas. Apskritai vertinant - mielai pirkčiau tiek pamėgtus itališkus, tiek ir šiuos prancūziškus, o jei dar pavyksta su akcija įsigyti, apskritai tobula.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Mane sutrikdė pasakymas, kad "Tiesiog, nesidalinu ir nemanau, kad dalinsiuosi, tačiau sekant blogą tuos trumpuosius įrašus galima rasti ir matyti, o jei domina ir pasiskaityti, tiesa?". Juk žmonės ir seka būtent per soc tinkus, vienetai tokių, kurie prenumeruoja kokius RSS ar emeilu, kad viską gautų laiku. Aš pvz. pradėjau prenumeruoti ir skaityti šį blogą RSS skaityklėje, nes mane trikdė, kad atėjus iš FB, pasirodo užeidavau į kažkokį kelių dienų įrašą jau, ir pilna naujų. O jie irgi pasirodo po kelis vienu ypu, nėra taip, kad kas dieną po įrašą, ar 11 ir 17 naujas įrašas, reikia užeiti :). Na, čia tik pasidalinau, kad suprantu tas merginas, kurios seka soc tinklus, kad sužinotu apie pasirodžiusius naujus įrašus, bet pasirodo, kad čia jų gerokai daugiau kažkada atsirado ir ne visai aiški sistema :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bet tie trumpieji įrašai yra toks dalykas, kad tinka apie trečdaliui skaitytojų :) Nežinau, kol kas laikiausi politikos, kad nesidalinu socialiniuose tinkluose, bet tai nėra amžinas dalykas :D O dėl naujų įrašų - būna kad nespėju paskelbti, būna, kad rašau naktimis ir naktinio įrašo nakties metu tikrai nesinori skelbti - pasimeta tarp kitų įrašų, kaip soc tinklus naršai ryte ;0

      Panaikinti
    2. Šiaip durnas klausimas, o kam iš viso naktį skelbti įrašą? Aš irgi būnu kartais tokiu laiku parašau, bet gi bloginimo platformos leidžia nustatyti, kada jie pasirodys. Gal išdėliojus viską panašiu laiku, nereiktų ir iš viso to FB, žmonės žinotų, kada ateiti naujienų ieškoti :). O dėl to aktualumo trečdaliui soc tinklų sekėjų, tai faina, kad jau pavyko išsiaiškinti, kurie įrašai patiks visiems. Pas mane vis dar chaotiškai, jei viena pudra sulaukė ažiotažo, apie kitą niekas neskaito :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą