2024 pavasario - vasaros tendencijos: apranga

Šiandien yra ta diena, kai noriu padėti 2024 pavasario ir vasaros tendencijų ciklą. Tarp jūsų yra nemažai laukiančių, tačiau puikiai žinau, kad dalis neskaitys, nes tiesiog neaktualu, tai merginos, kurios šio ciklo sekti nenorite - susimatome kas antrą dieną, įprastuose įrašuose. Jei viskas bus taip, kaip suplanuota, maždaug taip ir planuojame iki mėnesio galo - kas antra diena tendencijoms, likusios - įprastiems įrašams. 

Ciklo eiliškumą irgi esu daugiau mažiau numačiusi tvarką ir jos pasistengsiu laikytis - pradėsime nuo aprangos ir palaipsniui keliausime per tendencijas. Šį sezoną esu numačiusi trylika tendencijų įrašų, tad su džiaugsmu - pradedam nuo tikriausiai laukiamiausių - aprangos,


90 stiliaus


Modernus sportinis stilius


Patogi biuro apranga


Lietpalčiai


Odiniai švarai ir striukės


Polo marškinėliai


Kelnės aukštu liemeniu


Baltos, moteriškos suknelės


Trumpi šortai


Pieštuko sijonai


Permatomi sijonai


Plati pečių linija


Pažemintas liemuo


Liemuo, pabrėžtas diržu


Klostės


Megzti, nerti, siuvinėti, aplikuoti


Rožės ir gėlės


Ilgi kutai


Metalo efekto medžiagos


Tamsi raudonojo vyno/ burgundiška spalva


Dangaus žydra spalva



Kas svarbiausia 2024 pavasario - vasaros aprangos tendencijose?

Tikriausiai akivaizdu, kad pastaruoju metu tendencijos labai pasikeitė? Šį sezoną didžiausią dėmesį kreipsime ir idėjų ieškosime 1990 stiliuje. Labai populiarios bus kelnės aukštu liemeniu, pieštuko formos, kiek ilgesni sijonai, labai trumpi šortai, sportinis stilius ir polo marškinėliai. Nereiktų ranka numoti į permatomus sijonus ir itin moteriškas, baltutėles sukneles.

Jei norisi daugiau akcentų, verta atkreipti dėmesį į neproporcingai plačius pečius ir viršutinę dalį bei pažemintą liemenį. Itin populiarūs bus ilgi kutai, diržai, akcentuojantys tikrąją liemens ar pažeminto liemens liniją. Šį sezoną itin popiliarios bus raudonos ir tamsaus vyno, burgundiškos spalvos. Tačiau apie spalvas - sekantį kartą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai