ELMOLU "Love Mode" Energy Boosting gyvybingumo odai suteikianti lakštinė veido kaukė su malpigijų ir nakvišų ekstraktais

Truputį išbalansuotas man šis mėnuo, toks truputį šen, truputį ten, šiek tiek to, šiek tiek ano ir atrodo tiek daug visko kovą dariau, bet nieko doro nepadariau. Keistas kovas ir dažnai tas kovas toks pas mane būna, lyg ir norisi po žiemos apsnūdimo sukrusti, bet kol išsijudinti, tai ir balandis spėja ateiti. Ech tas kovas. Na, o kol kas pas mus šalta, paryčiais dar lanko minusinės temperatūros ir žiema niekur neskuba trauktis. Tai ir pavasario nuojauta dar tik tvyro ore, bet jokių aiškesnių požymių dar tikrai nerodo. 

Na, o kovą, kaip ir kiekvieną mėnesį stengiuosi nepamiršti veido odos - kiekvieno mėnesio pradžioje, vonioje pasidedu po 3-4 vienkartines kaukes, kad tikrai naudočiau ir nepamirščiau. Manau šiandien, po nelengvos dienos darbe, puiki proga pasilepinti.


Produktas: ELMOLU "Love Mode" Energy Boosting gyvybingumo odai suteikianti lakštinė veido kaukė su malpigijų ir nakvišų ekstraktais
Gamintojas: "ELMOLU". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - suteikti gyvybingumo, drėkinti, maitinti, gerinti elastingumą, suteikti švytėjimo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: likučiai ilgokai geriasi į odą
Tūris: 1 vnt./ 25 g
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Lakštinė kaukė drėkina veido odą, aprūpina maitinamosiomis medžiagomis. Padeda palaikyti odos elastingumą, suteikia odai švytėjimo. Sudėtis papildyta malpigijų ir nakvišų ekstraktais.
NAUDOJIMAS: veido odą nuprauskite ir nuvalykite odą. Kaukę dėkite ant veido, pirmiausia išlyginkite akių srityje. Palikite 20-30 minučių. Nuėmus švelniai įmasažuokite kreminės esencijos likučius į veido odą.


Pakuotė vienkartinis plastiko maišelis, tačiau kokio grožio... Gamtos vaizdelis, peizažas su porele ant tilto, lyg ir nedrąsiai flirtuojančia tarpusavyje. Visiškai knyginis paveiksliukas, tokias kaukes mielai dovanočiau ir pati gaučiau dovanų. Tokia labai jauki dovana ar priedas prie dovanos ir kartu rūpestis mylimo žmogaus savijauta ir gerove. Fantastiškas dizainas - vien dėl jo norisi tokias kaukes pirkti ir naudoti. Nors geras čia ne tik paveiksliukas.

Kvapas. Gamintojas naudoja kvapiąsias medžiagas, tačiau kvapas nėra stiprus, nėra išreikštas ir man visiškai nieko neprimena. Jei kvapiklių nebūtų, kvapas greičiausiai būtų labai panašus, tad... kvepia silpnu, neaiškiu kosmetiniu aromatu.

Konsistencija medžiaginis kaukės lakštas, pridrėkintas veikliuoju serumu. Gal kiek mažiau įprasta, kad serumas tirštas, primena kūno losjono konsistenciją ir yra baltos spalvos. 

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Vitis Vinifera Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, Butyrospermum Parkii Butter, Stearic Acid, Caprylic/ Capric Triglyceride, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Helianthus Annuus Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Rosa Centifolia Flower Extract, Oenothera Biennis Flower Extract, Hyacinthus Orientalis Extract, Chamomilla Recutita Extract, Borago Officinalis Extract, Achillea Millefolium Flower Extract, Lilium Tigrinum Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Dioscorea Japonica Root Extract, Malpighia Glabra Fruit Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Ceramide 3, Lecithin, Squalane, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Copper Tripeptide-1, Allantoin, Chlorphenesin, Carbomer, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Arginin, Parfum.


Poveikis. Noriu labai pasidžiaugti itin saugia priemonės sudėtimi: beveik visa sudėtis žaliuoja. Ir čia gausu odą minkštinančių, drėkinančių, raminančių, kondicionuojančių, gydančių odos pleiskanojimą ir net atkuriančių odos apsauginį barjerą ingredientų. 

Ir šį kart, kaip ir praeitą kart su šio gamintojo kauke, vargau su užlankstymu ir užsidėjimu lygiai, sunkiai pavyko, bet kažkaip užsidėjau. Svarbu kaukės ant veido neperlaikyti, kad nepradėtų džiūti ir neformuotų raukšlės.


Labai noriu pagirti poveikį: pirmiausia mano veido oda po kaukės jaučiasi taip komfortiškai, nuraminta, pamaitinta, sudrėkinta, švytinti... Nuostabus jausmas, kai po vienos kaukės oda jaučiasi kaip po geros valandos spa procedūrų - nebetempia, nebeniežti iš sausumo. Veidas sveikai švyti, oda atrodo skaistesnė. Esu labai, labai patenkinta kaukės kokybe - verta dėmesio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai