2024 pavasario - vasaros tendencijos: galvos apdangalai, skrybėlės ir kepurės

Liko pačios paskutinės tendencijų dalys ir jau greit bloge bus visos tematikos tam, kad pavasarį ir vasarą būtų galima pasitikti pasižvalgius į madingiausias tendencijas, įkvėpus naujų vėjų ir pasidairius po naujas idėjas. 2024 pavasario - vasaros sezonas man atrodo toks nekomplikuotas ir paprastas, kad būti madingam nėra sunku - jokių įmantrių detalių, nieko itin ryškaus - minimalizmas ir spalvos, maksimalizmas papuošaluose ir aksesuarai, kurie gali tikti ir iš praėjusios sezono! Spalvos man patinka, paprastumas man tinka, todėl šis sezonas man labai mielas ir savas. Ką gi, dairomės toliau ir pasižiūrime, o kaip saugosimės nuo kaitrios saulės artėjančią vasarą, kuo dengsime galvą nuo pavasarinių vėjų? Žinau, kad yra nemažai merginų, kurios visiškai nenešioja kepurių ir skrybėlių, tačiau man asmeniškai - tai vienas mylimiausių aksesuarų. Įpratau žiemą ausis saugoti nuo šalčio, o vasarą - galvą nuo kaitrios saulės spindulių. 


Skarelės


Skrybėlė atviru viršugalviu ir snapeliu (visors)


Kibiro formos (bucket hat)


Fedoros


Skrybėlės plačiais kraštais


Šiaudinės ir vytelių skrybėlės


Skrybėlė plokščiu viršumi


Beisbolo kepuraitė


Plona kepurė (beanie)



Kas svarbiausia 2024 pavasario - vasaros galvos apdangalų tendencijose?

Paskutiniai tendencijų įrašai paprastai būna kukliausi - apie viską, kas esminio ir svarbiausio jau lyg ir spėjome aptarti, tad liko tik aksesuarai, detalės, kurioms tradiciškai dėmesio šiek tiek mažiau. Na, o kalbant apie kepures, pastebėjau, kad šiais metais tendencijos dar kuklesnės, nei įprastai... galbūt šiais metais kepuraites ir skrybėlaites rinksimės rečiau?

Tarp populiariausių pasirinkimų šį sezoną gerai žinomi ir spėti pamėgti sprendimai: beisbolo kepuraitės, fedoros skrybėlės ir skrybėlės su snapeliu (atviru viršugalviu) bei kibiro formos kepurės. Šį sezoną dizaineriai siūlo atkreipti dėmesio į kepurės spalvas ir medžiagas: skrybėlaites rinktis pintas iš šiaudų ar vytelių, kepures nertas, spalvingas ar ryškių vienspalvių spalvų. Iš spalvų populiariausios klasikinės nude, juodos, žydros ir žinoma - raudonos, o gal puoštos ryškiaspalviais, madingais raštais? Šį kart viskas jau daugiau mažiau puikiai žinoma, tad jei praeitais metais vasarai atsinaujinote - puikiai tik ir praėjusių metų pamėgta skrybėlaitė.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai