2024 pavasario - vasaros tendencijos: plaukų šukuosenos ir kirpimai

Plaukų tendencijos kiekvienais metais turi po porą įrašų ir šį kart, metas antrajai daliai, kurioje pasakosiu apie plaukų kirpimus ir populiariausias ateinančio sezono plaukų šukuosenas. Tad ilgai nedelsus, nes ir taip vėluoju, pristatau šiltojo sezono tendencijas.


Itin trumpas, berniukiškas kirpimas


50 stiliaus, banguotas Pixie kirpimas


Trumpas, tiesus bob kirpimas


Banguotas bob


Vidutinio ilgio bob kirpimas


Apvalus, garbiniuotas kirpimas


Gausiai iškarpyti (shaggy)


Iškarpyti sluoksniais, suteikiantys tekstūros


Ilgi, "užuolaidų" kirpčiukai


Tiesūs, retro (70 stiliaus) kirpčiukai


Sklastymas viduryje


Sklastymas šone


Viena, nesusegta sruoga


Tvarkingai sušukuoti atgal


Šlapio efekto


Lengvos bangos


Itin tvarkingi, surišti


Ilgos, pintos kasos


Supinti ir sukelti aukštyn


Susukti ir surišti į mazgą


Susukti (French twist)


Balerinos kuodeliai


Klasikiniai kuodeliai



Kas svarbiausia 2024 pavasario - vasaros plaukų kirpimų ir šukuosenų tendencijose?

Šį sezoną karaliauja trumpi kirpimai iš kurių tikriausiai pats populiariausias - tiesus, trumpas bob kirpimas. Tačiau variacijų, pritaikomų jūsų veido formai yra labai daug: banguotas, ilgesnis bob arba visiškai trumpas pixie, o gal dar trumpesnis berniukiškas? Jei rinktis ilgus plaukus, rekomenduojama juos iškarpyti, suteikiant plaukams daugiau apimties ir tekstūros. Šį sezoną kaip niekad populiarūs kirpčiukai - nuo trumpesnių iki ilgesnių, nuo jau merginų pamėgtų "užuolaidų" iki retro stiliaus klasikinių tiesių. Aš auginu kirpčiukus, o va, jie grįžta į madingiausiųjų tendencijas...

Kalbant apie plaukų šukuosenas, vyrauja dualumas: arba itin tvarkingi arba natūrali plaukų tekstūra, bangos, garbanos ir lengvas plaukų netvarkingumas. Plaukus siūloma skirti ties viduriu arba giliai šone. Na, o šukuosenos įvairove nepasižymi: tarp jau įprastų surištų, pintų kasų, patys populiariausi bus klasikiniai kuodeliai - nuo old money stiliaus iki balerinos kuodelio, nuo itin tvarkingų, iki žavingai išsidraikiusių. 

Kas jums šį sezoną patinka labiausiai? Ar kirpsite plaukus? O gal kirpčiukus?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kad ir kiek varvinciau seile dėl patikusių kirpimu, realybėje tikrai ne kiekviena šukuosena ispildoma, dėl individualios plaukų strukturos, liksiu prie savo shaggy kirpimo, jau trbt kokius 15 metus :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. 15-a metų? Oho, labai ištikima esate stiliui ir kirpimui ;) Aš peridoiškai kas 2-5 metus keičiu šukuoseną ar kažką ryškiau plaukuose, gal tik ilgaplaukė blondinė buvau ilgiau, bet ir tai norėjosi pokyčių ir prisitaikymo prie pasikeitusio gyvenimo stiliaus :) Žaviuosi tais, kurie vieno sprendimo laikosi taip ilgai - aš negalėčiau. Va sekantį mėnesį vėl laukia ekstremalūs pokyčiai.
      Geras, aš prieš 18 metų turėjau shaggy - labai ilgai po to atauginėja.

      Panaikinti
  2. Visiskai pritariu. Jei ten trys plaukai ant galvos, daryt ka sklastymą šone ar per vidurį vis tiek plaukų nuo to nepadaugėja. Gal labai gražu garbanos, bet jei jos laikosi lygiai 15 min. Tai nieko su tuo nepadarysi. O vat jei plaukai gražus tai tada jokių imantrybių nereikia.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man atrodo plaukams nemažai įtakos turi genetika, sveikata ir priežiūra. Aišku, jei sergi, nelabai ką padarysi, jei genetiškai neduota - išmoksti gyventi su tuo, ką turi ir formuoti kaip geriau. Nuo mūsų rimčiau priklauso tik priežiūra - ir tikrai galima turėti sveikus, pilnesnius plaukus, juos gerai prižiūrint :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą