A'PIEU "Banana Milk" One Pack Nourishing - maitinanti veido kaukė su bananų ekstraktu

Mano veido odai pastarosiomis dienomis labai reikia daugiau priežiūros, nes na, viskas paprasta - labai permainingi orai: tai saulė šviečia, tai sninga, tai gerokai virš 10 šilumos, tai vėl minusas... Oda sausėja, oda šiek tiek papilkėjusi po žiemos, tad būtina dar intensyviau rūpintis, bent iki pirmųjų saulės spindulių. O šiandien man labai norėjosi maitinamojo efekto, tad čiupau vieną iš likusių A'pieu bananų pieno veido kaukių, dėjau ir pasakoju įspūdžius.


Produktas: A'PIEU "Banana Milk" One Pack Nourishing - maitinanti veido kaukė su bananų ekstraktu
Gamintojas: "ABLE C&C". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - maitinti, suteikti švytėjimo, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: odos komforto pojūtis
Labiausiai nepatiko: gal tik keli nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 21 g/ 1 vnt.
Kaina: po 1,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Assian Blosom

Ką žada gamintojas: Lakštinė kaukė padeda palaikyti gerą odos būklę, aprūpina ją maitinamosiomis medžiagomis, suteikia švytėjimo. Priemonė padeda sukurti drėgmės barjerą maksimaliam odos drėkinimui. Švelni kaukė tolygiai priglunda prie odos, atkartoja veido kontūrus ir aprūpina odą veikliosiomis medžiagomis.
Sudėtyje yra bananų ir pieno ekstraktų.
 
NAUDOJIMASUždėkite kaukę ant švarios, nusausintos veido odos. Palikite 10–20 minučių. Kaukę nuimkite ir likusį skystį įmasažuokite į odą.


Pakuotė. Šios "pieno" serijos kompanijos veido kaukės yra labai įdomios savo išvaizda. Vienkartiniai kaukės maišeliai pagaminti iš plastiko, tačiau atrodo, kaip trimatės, kartoninės pieno pakuotės! Žavinga ir šypseną nuolat sukelia. Beje, šis efektas matomas ne iš visų kampų, tad pirmus kartus akelę reikėjo pamiklinti, kad pamatyti. Bananų pienui skirta pakuotė ryškiai geltonos spalvos ir žinoma, su bananų paveikslėliu.

Kvapas uostant iš pakuotės - labai stiprus, bananinio pieno kokteilio kvapas. Malonus, jei mėgsti tokius gerti ir visai fainas, nors turiu pastebėti, kad stipriausiai jaučiasi uostant iš pakuotės - laikant ant veido gana greit prislopsta.

Konsistencija medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu. Beje, atkreipiu dėmesį, kad skirtingai nei kituose lakštinėse kaukėse, čia serumas ne skaidrus, o baltos, pieną primenančios spalvos.

Sudėtis: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Mineral Oil, PEG-40 Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Sorbitan Sesquioleate, Milk Extract, Phenoxyethanol, CarbomerTriethanolamine1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Parfum, Musa Sapientum (Banana) Fruit ExtractIllicium Verum (Anise) Fruit Extract, Disodium EDTA, Royal Jelly Extract.


Poveikis. Mano nuomone, kaukės sudėtis visai gera - taip, yra keletas vidutinio saugumo ingredientų, nesaugus konservantas (iš nesaugių konservantų šis - man pats patikimiausias), tačiau nieko tokio, kas potencialiai sukels odos neigiamą reakciją. Kaukės sudėtyje nemažai drėkinančių, minkštinančių, odos lipidinį barjerą atkuriančių ir odą kondicionuojančių ingredientų. Nėra nepriekaištinga, tačiau pakankamai saugi ir iš pirmo žvilgsnio - pakankamai naudinga odai.

Lakštinė veido kaukė tobulai mano veido kontūrams netinka. Greičiausiai labiausiai erzina per daug medžiagos smakro srityje ir per mažai, kad dengtų nosies galiuką. Tačiau kita vertus, kaukė visai lengvai priderinama prie daugumos veido kontūrų - geriau jau šiek tiek per plati, nei per siaura, o tą nosies galiuką vis patepdavau tiršto serumo likučiais, kurio pakuotėje liko dar nemažas kiekis.

Naudojant lakštines veido kaukės labai svarbu atsiminti auksinę taisyklę ir kaukių ant odos neperlaikyti - pradėjęs džiūti ant odos lakštas įspaus raukšlę, kuriai reikės laiko dingti nuo veido odos. Geriausia laikyti tik tiek, kiek nurodė gamintojas arba nepamiršti lakštą vis sudrėkinti likusio serumo likučiais.


Nuėmus lakštą pastebėjau, kad serumas dar kuris laikas gėrėsi į veido odą, tačiau susigėrus aš nepastebėjau, kad oda atrodytų skaistesnė, gražesnė ar jaunesnė (kaip dažnai būna su lakštinėmis kaukėmis) ir švytėjimo nepastebėjau. Tačiau labai pagirsiu maitinantį efektą ir tą labai malonų odos komforto jausmą - akivaizdu, kad kaukė maitina, kaukė padeda odai atsigauti, tad greičiausiai didžiausią įspūdį padarys sausiaodėms, o pvz. riebesnės odos savininkėms gali ir nepatikti. 
Man patiko - kaukė visai neprasta ir efektas mano odai įtiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą