REVUELE "Thermo-Active Complex" Hair Loss Prevention - plaukų ampulės nuo plaukų slinkimo

Šiuo metu vykdau misiją - plaukų gelbėjimo operaciją, o kartu labai norisi ir plaukų pokyčių: atsibodo kirpčiukai, galvoju bandyti fiksuoti garbanas, bet darbo daug. Noriu pasimatuoti kelias spalvas, kol dar jauna ir gal žilą plauką kitą pamaskuoti. O gal vėl trumpai nusikirpti? Va va, taip ir yra pas mane, 1-2 metai su vienu stiliumi/ spalva/ kirpimu ir man jau reikia keisti į ką nors drąstiškai kitokio. Kita vertus - o kada, jei ne dabar? Bet prieš šiuos pokyčius plaukus paliksiu ramybėje ir stengsiuosi kuo greičiau atgaivinti, nes be kosmetinių priežasčių (dėl streso), jau beveik 1,5 metų smarkiai slenka plaukai. Liūdnas vaizdas, kai iš kasos lieka plonytė uodega su vos trečdaliu buvusių plaukų... Tai va, į trasą eina vitaminai, galvos odos masažas, saugesni plaukų aksesuarai ir kosmetinės priemonės, kurios turėtų spartinti plaukų augimą ir stabdyti slinkimą.

Šiam kartui pipirinė aliejinė kaukė ampulėse iš Revuele, ir mano potyriai bei pastebėjimai.


Produktas: REVUELE "Thermo-Active Complex" Hair Loss Prevention - plaukų ampulės nuo plaukų slinkimo
Gamintojas: "Revuele" Ltd. Pagaminta Bulgarijoje
Paskirtis: plaukams - mažinti slinkimą, suteikti švelnumo ir žvilgesio
Tinkamas tipas: visiems, slinkti linkusiems, retėjantiems plaukams
Labiausiai patiko: puiki sudėtis
Labiausiai nepatiko: gal pati pakuotė - labai jau daug plastiko lieka po priemonės naudojimo
Tūris: 8 x 5 ml
Kaina: 5,79 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: priemonė nuo plaukų slinkimo. Šildomuoju poveikiu pasižymintis skystis ampulėse gali padėti, kai slenka, išretėja plaukai. Priemonė aprūpina plaukus maitinamosiomis medžiagomis, stiprina juos, padeda mažinti slinkimą. Šildomuoju poveikiu pasižymintis skystis suteikia plaukams švelnumo ir žvilgesio.
Sudėtyje yra raudonųjų pipirų ekstrakto, keratino, niacino, biotino.
 
NAUDOJIMAS: Užtepkite ampulės skystį ant plaukų šaknų, švelniais judesiais masažuokite, kad skystis gerai įsigertų. Palikite 30–40 minučių. Ištrinkite plaukus pasirinktu kasdienio naudojimo šampūnu. Geriausiam rezultatui pasiekti naudokite 1–2 kartus per savaitę, 2–3 mėnesius. Svarbu! Šilumos ir (arba) dilgčiojimo pojūčiai užtikrina veikliųjų medžiagų efektyvumą.


Pakuotė. Raudono kartono dėžutėje sudėtos plastikinės ampulės - vienam kartui skirta viena ampulė su patogiai nulaužiamu viršumi. Pakuotės dizainas žvilgsnį tikrai traukia, nors gal labiau dėmesį patraukė ryškiai raudona spalva ir čili pipiriukai, o pats dizainas toks truputį pasenęs, nemodernus ir primena slavišką kosmetiką.

Kvapas neutralus, natūralus. Priemonė papildomai nepakvėpinta.

Konsistencija skysta, priemonė lengvos aliejinės tekstūros.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Hydrolyzed Keratin, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Betula Alba Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Panicum Miliaceum Seed Extract, Equisetum Arvense Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Camelia Sinensis Leaf Extract, Arctium Lappa Root Extract, Lawsonia Inermis Extract, Humulus Lupulus Extract, Calcium Pantothenate, Niacin, Biotin, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Capsicum Frutescens Resin, Vanillyl Butyl Ether, Disodium EDTA, Citric Acid.


Poveikis. Pirmiausia noriu pagirti priemonės sudėtines dalis: ar galite įsivaizduoti, kad čia nėra jokio alkoholio, jokių kvapų ir jokių žalingų ingredientų? Gamintojas konservantui pasirinko nesaugų, tačiau iš visų mano labiausiai toleruojamą konservantą. Tačiau pati sudėtis... fantastika, kokia gausa natūralių ekstraktų ir veikliųjų medžiagų, kurie kondicionuoja galvos odą ir plaukus, stabdo palukų slinkimą, drėkina, skatina naujų plaukų augimą, veikia antistatiškai, priešuždegimiškai, minkština plaukus, net gydančių galvos odą ingredientų yra. Aš esu sužavėta sudėtinėmis dalimis ir vien į jas žvilgtelėjus aišku, kad priemonė potencialiai gali ženkliai pagerinti ne tik galvos odos, plaukų šaknų, bet ir visų plaukų būklę.

Vienam kartui naudojama viena ampulė, kurią nulaužus, priemonė paskirstoma ant galvos odos, per visą galvą. Greičiausiai nesu labai sužavėta papildomo plastiko gausa, tačiau šį kart užsimerkiu - tokių priemonių man reikia šiuo metu, o nuolat tokio kiekio plastikų nesiruošiu naudoti. Aliejus lengvai paskirstomas, aš dar papildomai pirštais pamasažuoju galvos odą ir palieku priemonę veikti. O kad ji veikia, esu garantuota - pirmiausia po maždaug 15 minučių jaučiu galvos odos dilgčiojimą, kuris palaipsniui intensyvėja. Kažkodėl kai kuriuose galvos vietose, jau prieš pat išplaunant, jaučiu nemenką dilgčiojimą ir deginimo pojūtį. Pastarasis dingsta po plaukų plovimo, tačiau iškęsti, ypatingai pirmus kartus ir priprasti prie tokio poveikio - reikia laiko.

Tikriausiai aktualiausia, ar tokio tipo priemonės veikia? Noriu tikėti, kad veikia, nes pastaruoju metu slinkimas yra sumažėjęs - jei anksčiau plaukai krisdavo saujomis, tai šiuo metu yra sumažėję maždaug trečdaliu - plaukų po plovimo ir šukuojant išslenka mažiau. Pastebėjau, kad tiek plaukai, tiek galvos oda jaučiasi sveikesnė, plaukai tapo tvirtesni, kasa šiek tiek storesnė, o ant galvos pamažu ima rastis nauji, trumpučiai plaukeliai. 

Visgi, kalbant apie plaukų priemones būtinai akcentuoju, kad naudoju ne tik šią priemonę, koncentruojuosi į kelis kasdienius aspektus, tokius kaip galvos odos masažas, vitaminai, saugesni (šilko) plaukų aksesuarai ir kt. Tik kompleksinės priemonės gali duoti vizualiai matomų ir pastebimų rezultatų - manau visa tai kartu ir suveikė. O pati aliejinė kaukė man labai patiko - sudėtis puiki, poveikis geras ir kaina labai maža. Beje, nusipirkus tokio tipo priemones itin svarbu reguliariai naudoti - aš kaip ritualą, 2 kart savaitėje, tepu po ampulę, nepriklausomai nuo to, ar tingiu, ar neturiu laiko, ar nenoriu - tik reguliariai naudojant, tik derinant su kitomis priemonėmis, galima tikėtis rezultatų. 
Tikiuosi kad akivaizdus šio mėnesio pagerėjimas yra plaukų būklės gerėjimo pradžia.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai