SCHWARZKOPF Taft Heat Protection - nuo karštų formavimo prietaisų plaukus apsaugantis purškiklis

Plaukų priežiūroje šiuo metu testuoju kaip niekad daug priemonių ir bandau rasti tas, kurios padėtų susitvarkyti su dabartinėmis plaukų bėdomis. Apskritai plaukams tiek daug priemonių ir nebūtina turėti: geras šampūnas ir kaukę bei plaukus nuo karščio apsaugantis purškiklis yra viskas, ko reikia, - pagrindai. Visi kiti serumai, aliejai ir aliejukai, plaukų formavimo priemonės, gilaus valymo produktai yra pasirinkimas, o ne būtinybė. Žinoma, su papildomomis priemonėmis plaukai atrodo geriau, tačiau pagrindas yra būtinas. Tad šį kart apie pagrindus, patį svarbiausią dalyką, net jei tik retkarčiais naudojate plaukų džiovintuvą ar karštus formavimo prietaisus - apie šiuo metu naudojamą Taft apsauginį plaukų purškiklį.


Produktas: SCHWARZKOPF Taft Heat Protection - nuo karštų formavimo prietaisų plaukus apsaugantis purškiklis
Gamintojas: "Schwarzkopf & Henkel", Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: apsaugoti plaukus nuo karštų formavimo prietaisų: džiovintuvo, tiesinimo ir garbanojimo žnyplių neigiamo poveikio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyvi, patikima apsauga nuo karščio
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 250 ml
Kaina: 6,79 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, Eurokos, Rimi ir kt.

Ką žada gamintojas: Iki 230 °C nuo karščio saugantis purškiklis TAFT tinka džiovintuvu, tiesinimo ar garbanojimo žnyplėmis kuriamoms šukuosenoms. Suteikia iki 72 val. išliekantį glotnių plaukų efektą ir natūraliai atrodantį spindesį.
 
NAUDOJIMAS: Prieš naudojant pirmąkart, pasukite ratuką, kad atidarytumėte flakoną. Nenaudokite žnyplių, kol plaukai drėgni, nes galite juos sugadinti! Ant sausų plaukų: prieš naudojant karštas žnyples, išpurkškite atskiras plaukų sruogas. Ant drėgnų plaukų: tolygiai išpurkškite visus plaukus, prieš džiovinant juos džiovintuvu.


Pakuotė. Gana paprastas, balto plastiko buteliukas su plastikine pompa. Šį kart giriu priemonės pompą - ji patogi naudoti, nestringa, visuomet patogiai dozuoja, nors dulksna man pasirodė stamboka - maloniau būtų kiek smulkesnė. Pakuotės dizainas labai paprastas ir minimalus ir čia man atrodo prasideda gamintojų žaidimai, kai priemonėms bandai suteikti patrauklumo ir pritempti prie profesionalių produktų.

Kvapas. Plaukų purškiklis parfumuotas ir kvepia kosmetiniu, gaiviu plaukų priemonių aromatu. Uostant gana aiški užuomina į plaukus, bet kvapas neturi jokio konkretumo ir kitokių asociacijų man nekelia - malonus.

Konsistencija vandens skystumo, produktas skaidrus, nedažytas.


Sudėtis: Aqua, Alcohol denat., VP/VA Copolymer, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Arginine HCl, Serine, Threonine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cetrimonium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Potassium Sorbate, Amyl Cinnamal, Coumarin, Methyl Benzoate.


Poveikis. Priemonės sudėtyje yra nemažai plaukus kondicionuojančių, drėkinančių, antistatiškai veikiančių ingredientų, o kadangi tai apsauginė priemonė - purškiklis suformuoja plėvelę ant plaukų. Tačiau kartu sudėtyje labai daug nesaugių sudėtinių dalių, - man labiausiai nepatinka alkoholis, nežavi nesaugūs konservantai ir kiti ingredientai. Plaukams nesu tokia griežta dėl alkoholio, bet vienu ar kitu atveju - jo norčiau vengti ir šioje srityje.

Ar radau būdą, kaip fiziškai patikrinti ar nuo karščio apsauganti priemonė iš ties apsaugo ir turiu pastebėti, kad apsaugo labai skirtingai - vienos geriau, kitos silpniau, vienos nepriekaištingai, kitos - taip sau. Šitas purškiklis apsaugo puikiai, tiesiog nepriekaištingai ir lyg ir nieko kito tikėtis negaliu, tačiau produktas kartu šiek tiek drėkina, šiek tiek apsaugo nuo elektrinimosi - ne tiek, kad pakeistų plaukų serumą, bet šiek tiek. 

Poveikis puikus, tik man labai norėjosi saugesnės sudėties. Greičiausiai ir tų gausybės nesaugių kvapų ingredientų nereikėjo? Sunaudoti planuoju, bet paskui ieškosiu ne mažiau efektyvaus, tik su saugesne sudėtimi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų SINCERO "Effect Matt" matinio efekto nagų lakas M15.

Komentarai