2024 pavasario - vasaros tendencijos: maudymosi kostiumėliai

Štai ir viskas, paskutinė tendencijų ciklo dalis šiam sezonui ir ši dalis išskirtinė, nes ją ruošiu tik kartą į metus. Gyvenant vidutinio klimato zonoje su metų laikais, žiemos sezonu kalbėti apie maudymosi kostiumėlius tiesiog nėra prasmės - jei skrendat ten, kur šilta, greičiausiai prigriebiate iš po vasaros likusį kostiumėlį, o ne skubate pirkti naujo, tiesa? Kartą į sezoną atsinaujinti nauju kostiumėliu maudynėms ar paplūdimui labai sveika, tad kviečiu pasižvalgyti naujoms šio sezono idėjoms.


Vienos dalies, atvira nugara


Vientisas, tekstūruotos medžiagos


Dviejų dalių su juostelėmis


90 minimalistinio, sportinio stiliaus


Iškirpimai liemens srityje


Su kaspinais ir virvelėmis


Su rankovėmis


Petnešėlės aplink kaklą


Petnešėlė per vieną petį


Viršutinė dalis be petnešėlių


Viršutinė dalis su lankeliais


Aukštai kirpta kojų sritis


Paaukštintas bikinio liemuo


Paplūdimio sijonas


Paplūdimio chalatas/ užmestukas


Bikini su nėriniais


Nerti


Blizgios medžiagos


Raudonos spalvos


Ryškios, intensyvios spalvos


Gamtos paletės spalvos


Gėlių raštai


Akvarelės raštai


Jūrinės tematikos raštai


Langelių raštai


Leopardo odos raštai



Kas svarbiausia 2024 maudymosi kostiumėlių tendencijose?

Šiais metais maudymosi kostiumėlių pasirinkimas ženkliai platesnis, palyginus su praėjusiais metais ir noriu pasidžiaugti, kad pagaliau kostiumėliai, rūbai ir apskritai tendencijos (ypač šį sezoną) atsižvelgia į visokius, įskaitant ir paprastų mirtingųjų kūnus: apvalesnius, žemesnius, norinčius kažką paslėpti ar kaip tik - paryškinti.

Viena populiariausių 2024 tendencijų yra vienos dalies maudymosi kostiumėliai - ilgą laiką tokio neturėjau, o praeitais metais nusipirkau, nes labai patogu, ypač lendant į kokį kubilą ar lankantis bendroje pirtyje - ir neatskleidžia daugiau, nei norėtum ir atrodo stilingai. Jei vienos dalies maudymosi kostiumėlis ne jums, tuomet atkreipkite dėmesį į nuo praeitų metų madingus stringų bikinius su plonomis juostelėmis - virvelėmis. Toks modelis daug atviresnis ir tikrai ne kiekvienai, bet atrodo iš ties įspūdingai. 

Šį sezoną reiktų atkreipti dėmesį į viršutinę kostiumėlio dalį be petnešėlių arba rinktis vieno peties petnešėlę. Kelnaitės dominuoja aukštu liemeniu, paslepiančiu mamos ar po žiemos likusį pilvuką. Nors labai populiarūs vienspalviai: raudonų ar kitų ryškių spalvų variantai, minimalistinis, sportinis stilius arba dvi kontrastingos spalvos, tačiau šį sezoną reiktų atkreipti dėmesį į raštus. O raštuose tikras maksimalizmas, pradedant nuo romantiškų gėlių, spalvingos akvarelės, leopardo ar jūrinės tematikos raštų. 

Rinktis šį sezoną yra iš ko: maksimaliai, ryškiai ir patogiai.
--------------------

Ir čia mes atsisveikiname su pavasario ir vasaros tendencijomis. Susipažinome su visomis, pristačiau visas dalis, tikiuosi įkvėpimo spėjote pasisemti? O dabar keliaujam pasipuošti ar įnešti kelias madingas detales ir naujus vėjus į savo spintas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai