LUMENE "Lumo" Nordic Bloom Vegan Collagen Essence - veido esencija su kalogenu

Nu žinokite kaip nefaina... Šiandien tinklaraštis buvo užblokuotas dėl kažkieno pranešimo ir pasidarė taip pikta, tai liūdna ir kartu taip nemalonu. Rašau, atiduoti daug savo laiko, už turinį niekada nieko nepamokęstinai, kuri visiškai nemokamai ir vis atsiranda kam užkliūva. Rimtai? Kuo kliūva, jūs man paaiškinkite? Jei tinklaraštis nepatinka, netinka kuriamas turinys, nepatinku aš asmeniškai ar mano nuomonė - labai gražiai prašau, tiesiog neatverkite tinklaraščio ir savęs nenervuokite, pasaugokite savo sveikatą, pataupykite laiką. Kam skaitant gaišti? Ir nervuotis? Paskui skirti laiko pranešimui? Ar tai atneša laimės? Jums greičiausiai tai bus trumpalaikis palengvėjimas - nes kaip matote, tinklaraštis atkurtas ir nieko nenutiko. O va man labai skaudu, kad šitą mano kūdikį taip norisi kažkam skriausti, kai galima tiesiog čia nesilankyti... Liūdna, pikta, nemalonu... Ar toks buvo jūsų tikslas? Per tą laiką galėjote kažkuo tikrai maloniu savo širdžiai nuveikti.

Aš atgavau savo beveik jau dešimtmetį skaičiuojantį tinklaraštį ir šiandien dalinuosi dar vienu atsiliepimu, šį kart apie Lumene veido esenciją su kolagenu. 


Produktas: LUMENE "Lumo" Nordic Bloom Vegan Collagen Essence - veido esencija su kalogenu 
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai - glotninti, mažinti raukšles, gerinti elastingumą, drėkinti, suteikti putlumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puiki sudėtis
Labiausiai nepatiko: mano turimos pakuotės kiekis kiek per mažas, norėjosi daugiau poveikiui užfiksuoti
Tūris: 30 ml (mano pakuotė mini - 8 ml)
Kaina: 35,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas

Ką žada gamintojas: Atkurkite jaunatvišką odos tamprumą su šiuo ypatingai koncentruotu glotninamuoju serumu. LUMENE Nordic Bloom [LUMO] Vegan Collagen esencija tiesiogiai veikia sumažėjusio kolageno požymius ir yra išbandyta klinikiniais tyrimais. Pastebimai koreguoja raukšlių išvaizdą, didina odos elastingumą, kad ji atrodytų jaunatviškesnė. Inovatyvus gelinis serumas su veganišku kolagenu, šiaurinių bruknių vandeniu ir trijų tipų hialurono rūgštimi intensyviai drėkina ir padeda odai atrodyti glotnesnei bei putlesnei. Produktas yra be kvapiųjų medžiagų ir veganiškas. Jo sudėtyje yra pakartotinai naudojamo bruknių vandens, išgauto iš laukinių uogų. Pakuotė pagaminta naudojant perdirbamas ir perdirbtas medžiagas.

NAUDOJIMAS: Tepkite ant švarios odos prieš drėkinamąją priemonę. Kad rezultatai būtų geresni, iš pradžių odą tepkite esencija, tada serumu ir užbaikite drėkinamąja priemone.

Pilno dydžio pakuotė.

Pakuotė. Mano rankose mini pakuotė, mažuliukas rožinio plastiko buteliukas su užsuktu plastikiniu dangteliu. Po dangteliu yra kažkas panašaus į mentelę, bet mano nuomone ji visiškai netinkamas dozavimo būdas. Galima bandyti mentele kabinti, tačiau pasikabina mažytis kiekis, reikia kabliuoti bent 10 kartų - greičiau ir patogiau tiesiog įsipilti priemonės į delną. Pilno dydžio pakuotė daug patogesnė, nes turi paspaudžiamą pipetę, tad naudoti produktą daug patogiau.

Man patinka Lumene dizainas - švelnių spalvų blokai pakuotėse traukia žvilgsnį, atrodo labai patraukliai ir žavingai. O kartu pakuotės neperkrautos, gana minimalistinės ir brandžios.


Kvapas natūralus, neutralus. Papildomų kvapiųjų medžiagų esencijos sudėtyje gamintojas nenaudoja. Valio! Jei reikia rinktis veido priežiūros priemones su arba be kvapo - visuomet pasirinksiu bekvapes. Be pridėtinių kvapų mažesnė alergijų ir nepageidaujamų reakcijų rizika, kas ypač aktualu turint jautresnę odą.

Konsistencija labai tiršta, gelinė. 


Sudėtis: VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) FRUIT JUICE, AQUA, PROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, HYDROXYACETOPHENONE, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), SODIUM GLUCONATE, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, SH-POLYPEPTIDE-121, PENTYLENE GLYCOL, BIOSACCHARIDE GUM-1, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, POTASSIUM SORBATE


Poveikis. Puiki esencijos sudėtis, išskyrus vieną konservantą, tačiau jis būtinas, kad priemonė išliktų šviežia pakankamai ilgai, kol ją sunaudosite (kalbu apie pilno dydžio pakuotę). Sudėties pagrindą sudaro bruknių sultys, vanduo, tirpiklis, drėkiklis ir glicerinas. Sudėtyje nemažai odą drėkinančių, minkštinančių, kondicionuojančių, raminančių, antibakterinėmis ir antioksidacinėmis savybėmis pasižyminčių ingredientų - sudėtis verta dėmesio.

Nedidelio esencijos kiekio man pakako neilgai, beveik porą savaičių, tad ir poveikio ryškesnio nelabai spėjau pastebėti, tarkim ar tikrai veikia raukšles? Esencija greit ir lengvai susigeria į veido odą ir iš kart suteikia sveikai atrodančio švytėjimo ir skaistumo. Nuo pirmo naudojimo pastebėjau gana gerą drėkinantį efektą. Jau baiginėjantis pakuotei pastebėjau, kad lyg ir odos elastingumas, stangrumas gerėja, tačiau poveikio raukšlėms nespėjau pastebėti. 

Manau, kad potencialiai ši esencija gali būti puikus sprendimas su puikia sudėtimi, geru efektu ir protinga kaina, tik rezultatui pastebėti reiktų duoti kiek daugiau laiko. Mano pirmieji įspūdžiai iš ties labai geri.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų ESSENCE "Love letters" nagų lakas 01 - "Rosy In Love".

Komentarai

  1. Gaila girdeti, kad kažkam užkliuvo puslapis, noris tikėti, kad čia šiaip kokie troliai, klaida o ne tendencingai planuota. Aš tavo bloga labai mėgstu ir vertinu jau daug metų. Įkvėpimo gyvuojant ir toliau! Esi labai reikalinga

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pritariu ir aš!!!

      Panaikinti
    2. Pritaria taip pat ilgamete skaitytoja

      Panaikinti
    3. Ačiū merginos <3 Tokiais etapais būna tiesiog nemalonu. Va, kaip tokiu metu reikia išgirsti (ar perskaityti) palaikymo žodžius! Ačiū!

      Panaikinti

Rašyti komentarą