2024 pavasario - vasaros tendencijos: papuošalai ir aksesuarai

Pastaruoju metu man labai patinka puoštis! Papuošalų turiu labai nemažai, tačiau kol kas jie neturi savo vietos: daug metų naudojau papuošalų skrynią, kurią gavau 18-o gimtadienio proga, tačiau prieš porą metų ją nusprendžiau išmesti - galutinai sulūžo, tad gyvenau sau dėžutėse ir jei nepamiršdavau, užtaikydavau progą išsitraukti jau ilgokai pamirštus papuošalus. Esu užsakiusi didžiulę papuošalų dėžę su stalčiukais, tai laukiu nesulaukiu surūšiuoti visą savo turtą. 

O kol gyvenu laukimu, pažindinausi su papuošalų ir aksesuarų tendencijomis bei jas labai noriu pristatyti jums - žinia, nė viena apranga, nei vienas stilius negali būti išbaigtas be derančių papuošalų. tad pasižiūrime, kas žadama šiuo sezonu.


📌 PAPUOŠALAI:

Auskarai - rinkės


Geometriniai auskarai


Kabantys masyvūs papuošalai


Auskarai apink ausį (Cuffing)


Skirtingi auskarai


Vienas auskaras


Masyvios apyrankės


Masyvios metalinės riešinės apyrankės


Masyvūs žiedai


Chokeriai - papuošalai prie pat kaklo


Kamėja - chokerio ir perlų derinys


Grandinėlė su pakabuku


Sluoksniuoti karoliai ir grandinėlės


Grandinės ir grandinėlės


Juostelės ir kaspinai ant kaklo


Segės


Gėlių tiaros


Papuošalai su maudymosi kostiumėliais


Perlai


Gėlės


Papuošalai iš monetų


Jūros tematikos papuošalai


Spalvoti papuošalai



📌 AKSESUARAI:

Platūs diržai, išryškinantys liemenį


Odinės pirštinės


Matomos kojinės, nešiojamos su batais


Tinklinės pėdkelnės



Kas svarbiausia 2024 pavasario - vasaros papuošalų ir aksesuarų tendencijose?

Tai pirmiausia tikriausiai pastebėjote, kad aksesuarų tendencijos šiame įraše paprastai būna kuklios? Ne, medingų aksesuarų nėra mažai, tačiau aš tinklarašytje atskyriau plaukų aksesuaru; batus; rankines; kepurės ir saulės akinius į atskirus įrašus, nes taip patogiau jums parodyti ir tikslingiau šioms dalims turėti atskirus įrašus. Aksesuarai yra labai plati sritis, tad toks skirstymas man atrodo labai logiškas. Čia atsiduria tik tai, ko nerasite kituose įrašuose, tarkim šį sezoną masiškai grįžta diržai, dėvimi arba ant juosmens arba ant klubų. Ant klubų jau atrodo pamištas reikalas? Va, šiais metais grįžta. Pakartotinai paminėjau kitą, labai svarbią tendenciją - bet kokią avalynę, derinamą su kojinėmis, akivaizdžiai matomomis kojinėmis arba tinklinėmis pėdkelnėmis. 

Šiame įraše daugiausiai koncentruojamės į papuošalus tradicine prasme. Šį sezoną didžiausią dėmesį reiktų atkreipti į sidabro metalo papuošalus, bohemišką stilių ir masyvumą. Jei jau puoštis, tai puoštis ryškiais, gausiai ir akivaizdžiai pastebimai. Praktiškai visur bus matomi kaspinėliai ir juostelės, naudojami vietoje tradicinių papuošalų. Naujovė šį sezoną - gausus karolių kiekis, sluoksnis ant sluoksnio bohemiško gėrio. Žinoma, bochemija tikrai ne visiems, tad dizaineriai skatina atkreipti dėmesį į jau pamėgtus chokerius, o gal derinti juos su perlais? Pastaruosius kelis sezonus labai madingi masyvūs geometriniai auskarai, žiedai ir papuošalai. Jei mėgstate, labai verta pasižvalgyti į masyvias apyrankes, atkreipti dėmesį į jau pamirštas sages bei kabančius (vėlgi labiau bohemiškus) auskarus. Tad gėlės ir perlai; bohemiška arba futuristinio stiliaus; masyvu ir daug; sidabras. Pasirinkti šį sezoną yra iš ko ir jei jau puoštis - tai labai ryškiai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš susigundziau vienoje greitosios mados parduotuvių pasimatuoti masyvius žiedus, tai likau nustebusi, kaip jie man tinka :)) mano rankos didesnės, nėra labai moteriškos, mažu zieduku nenešioju, išskyrus vestuvini, bet dabar supratau, kad dideli atrodo puikiai

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dažniau matuokitės tai, ko paprastai nesirenkate! Kol nenusipirkote - neįsipareigojate naujam papuošalui ar aksesuarui :)
      Dažnai įprantame prie kuklių ar vienos stilistikos sprendimų ir nebandome. Tokie pasimatavimai atneša labai malonių, netikėtų atradimų <3 Drąsiai bandykite, o jei patinka -įsigykite, negalvokite apie moteriška/ nemoteriška... svarbiausia, kad jums būtų gražu ir patrauklu.

      Panaikinti
  2. Gal čia pavasaris taip veikia. Ir man norisi daugiau puoštis. Perkračiau papuošalų dėžutes ir kažka vis išsitraukiu iš lobių kolekcijos!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Greičiausiai šylantis oras daro savo :) Nors man visus metus norisi puoštis, nors gal tikrai, kai šalta kiek kukliau ir rečiau keičiu papuošalus :) Tikiu, lobių skrynioje - atradote širdžiai mielų ir šį sezoną puikiai tinkančių papuošalų ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą