FRUDIA Pomegranate Nutri - Tightening Moisture Skin Barrier - maitinamoji, drėkinamoji lakštinė veido kaukė su granatų ekstraktu

Papildomai pasirūpinti veido oda, visuomet gera mintis ir šį mėnesį daugiau dėmesio skyriau veido odai. Kaukes naudojau kaip ritualą, orą kart savaitėje ir pastebėjau, kad nauda iš ties matoma tiek vizualiai, tiek jaučiama. Pastaruoju metu neturėjau veido odos pasausėjimų, todėl gerąją praktišką planuoju ir toliau taikyti veido rutinoje. O šį kart manau jau paskutinė šio mėnesio kaukė prieš didžiąsias pavasario šventes ir tam pasirinkau Frudia su granatais, žadančią intensyviai drėkinti odą.


Produktas: FRUDIA Pomegranate Nutri - Tightening Moisture Skin Barrier - maitinamoji, drėkinamoji lakštinė veido kaukė su granatų ekstraktu
Gamintojas: "WELCOS". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, gaivinti, apsaugoti
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: tikėjausi, kad darys daugiau, nei tik drėkins
Tūris: 20 ml / 1 vnt.
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Notino, Asia Blossom

Ką žada gamintojas: Maitinamoji drėkinamoji lakštinė veido kaukė sukurta sausai, įtemptai odai prižiūrėti. Drėkina ir atgaivina odą. Palaiko odos barjerą, padeda išvengti drėgmės praradimo. Apsaugo odą nuo neigiamo aplinkos poveikio.
Sudėtyje yra 46% granatų ekstrakto, kolageno.
NAUDOJIMAS: veidą nuprauskite, nuvalykite toniku. Uždėkite kaukę ant veido. Palikite 10-20 minučių. Kaukę nuimkite, skysčio perteklių įtapšnokite į odą.


Pakuotė plastikinis, vienkartinis maišelis. Kompanijai būdinga dizainui naudoti vienos spalvos blokus, šiuo atveju pastelinės rožinės spalvos. Ant kaukės pavaizduotas kremo indelis iš pradžių buvo nesuprantamas sprendimas, tačiau paskui suvokiau, kad greičiausiai tai užuomina - kaukė papildo tokios pat spalvos kremą ir tinka naudoti vienoje rutinoje? Galbūt. Bet patraukliau ant pakuotės būtų matyti kad ir tuos pačius granato vaisius.

Kvapas nemalonus, suplėkęs, primena chemijos priemones ir tikrai ne gerąją  prasme. Nors gamintojas priemonę kvėpino papildomomis aromatinėmis priemonės, bet aromatas prastas. Geriau gal nereikėjo? Ir pastebėjimas į šoną - korėjietiškos veido kaukės, nors ir pakvėpintos, dažniausiai nekvepia maloniai.

Konsistencija vidutinio storio medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu. Atkreipiau dėmesį, kad pirmą kart matau kūno spalvos medvilnės lakštą - puikiai atrodo ant veido. Ir papildomai pastebiu, kad serumo šioje kaukėje mažoka - po kaukės naudojimo nieko nelieka papildomai įmasažuoti į odą.

Sudėtis: Punica Granatum Fruit Extract, Water, Methylpropanediol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl  Taurate Copolymer, Betaine, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Glycosyl Trehalose, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Xanthan Gum, Diphenyl Dimethicone, Octyldodeceth-16, Triethylhexanoin, Allantoin, Adenosine, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Hydrogenated Lecithin, Polyglyceryl-10 Oleate, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Acrylate/ Acrylic Acid Copolymer, Coco-Caprylate/ Caprate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Hyaluronic Acid, Fucus Vesticulosus Extract, Prunella Vulgaris Extract, Butylene Glycol, Soluble Collagen, Citrus Paradisi Seed Oil, Magnifera Indica Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Solanum Lycopersicum Seed Oil, Phytosterols, Tocopherol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Parfum.


Poveikis. Kaukės sudėtis labai gera ir praktiškai visa saugi, išskyrus konservantą ir kelis, potencialiai žalingus ingredientus. Sudėtyje daug odos drėkiklių, minkštiklių, antioksidantų, odą šviesinančių ingredientų, priešuždegiminių ir raminančių, kondicionuojančių sudėtinių dalių. Nemažai natūralių aliejų ir augalinių ekstraktų, yra  hialurono rūgšties, vitamino E.

Maloniai nustebino kūno spalvos veido kaukės lakštas - toks iš ties mažiau pastebimas ir šauniai atrodo. Ši kaukė beveik tobulai tiko mano veido odai, nereikėjo pernelyg lankstyti ar lyginti ant veido odos. Svarbu lakštinių kaukių ant veido neperlaikyti, kad neįspaustų įspaudų ir neformuotų  naujų raukšlių, tad laikausi gamintojo instrukcijų bei neleidžiu kaukei išsausėti ant veido.


Nuėmusi kaukę pirmiausia jaučiu odos komfortą, tad serumas puikiai sudrėkino veidą, pamaitino - nesijautė jokio tempimo ar nemalonaus sausumo. Gamintojas dar žadėjo, kad kaukė apsaugos odą, suteiks glotnumo, tačiau apsaugą išmatuoti labai sunku, o greičiausiai ir neįmanoma. Pastebėjau, kad po kaukės oda sveikai švyti, nors priemonė nepašviesino odos ir vizualiai jokių didesnių pokyčių nesimatė. Tačiau odos komfortas jaučiamas ir kartais to visai pakanka.

Kaukė gera, ne puiki, ne nuostabi, bet gera - drėkins, šiek tiek maitins odą. Sudėtis gera, kaina palanki. Pakartočiau, kai nereiktų nieko įmantraus, kai reikia pasirūpinti papildomu odos drėkinimu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų ESSENCE "Colour & Go" nagų lakas "68 high spirits".

Komentarai