ORGANIQUE Cleansing Ritual "Black Orchid" aromatinės vonios putos su ginkmedžio ekstraktu ir pantenoliu

Jau kelintą dieną save pagaunu peržvelgiant kvepalų naujienas, nors pavasarį nieko naujo pirkti tikrai neplanuoju, bet va, labai smalsu, labai norisi pasimatuoti bent 10 aromatų, nesenai išleistų į rinką. Dalį galima pauostyti nukeliavus į parduotuvę, tačiau dalies nei mėginių yra, nei Klaipėdoje rasti, taip kad tas smalsumas dar didesnis. Tačiau ne, turiu pakankamai daug ir norėčiau šiek tiek sunaudoti butelaitį kitą iš turimo pasirinkimo, nes kvepalai, kad ir kaip nepriekaištingai būtų laikomi, lygiai taip pat genda ir keičia kvapą. Ne, kol kas tikrai nieko naujo pirkti neplanuoju.

Na, o kai kyla pagundos ir ima niežėti pirštai kažką nusipirkti, skiriu sau laiko ir lepinuosi grožio procedūromis. Nors šiandien trečiadienis ir tikrai ne vonios diena, bet jaučiausi išsunkta, pavargusi, tad nors ir trumpai - prisipyliau vonią vandens, šliukštelėjau Organic juodosios orchidėjos vonios putų ir noriu įspūdžiais pasidalinti su jumis.


Produktas: ORGANIQUE Cleansing Ritual "Black Orchid" aromatinės vonios putos su ginkmedžio ekstraktu ir pantenoliu
Gamintojas: "Organique Czarscy" Sp.j. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: vonios procedūroms - atpalaiduoti kūną ir mintis
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: ilgai išliekančios, tvirtos putos
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 400 ml
Kaina: 9,90 Eur
Kur galima įsigyti: Notino

Ką žada gamintojas: Aromatinės vonios putos su jausmingu, aromatu, - tinkamos visiems odos tipams. Pagamintos iš atrinktų, natūralios kilmės ingredientų. Suteikia komforto ir apsaugo jautrią odą, sukuria lengvas, purias, ilgai išliekančias, kvapnias putas. Vonios putos atpalaiduoja, mažina stresą, drėkina.


Pakuotė. Tamsiai, tamsiai rudas, beveik juodas plastikinis buteliukas su įspaudžiama dozavimo anga ir atsukamu dangteliu. Tokie dangteliai patys patogiausi vonios putoms, mat lengva kontroliuoti priemonės kiekį, neprisitaškai visur aplink - greita ir paprasta. 

Priemonę greičiausiai rinkausi dėl produkto etiketės - patraukli, tamsi, purpurinėmis orchidėjomis puošta pakuotė, dabinta violetinės spalvos akcentais - atrodo patraukliai, rimtai ir net sakyčiau kažkiek brandžiai.

Kvapas. Šiuo atveju reikėjo labai pasitikėti pakuotės išvaizda, nes kvapas buteliuke labai atitinka nešamą mintį - vonios putos kvepia brandžiai, stipriu, klasikinės šeimos, moterišku aromatu. Šiek tiek primena tetulės ar močiutės kvepalus. Ir tas kvapas tikrai jaučiasi vonioje. Ne mano stiliaus, šipro aromatas - jei būčiau žinojusi, greičiausiai būčiau nepirkusi - aromatu nesu sužavėta.

Konsistencija tirštokos, gelinės tekstūros priemonė.


Sudėtis: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Decyl Glucoside, Parfum, Ginko Biloba Leaf Extract, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal.


Poveikis. Priemonės sudėties pagrindas visai geras - gamintojas labai saugiai parinko putojimą keliančias medžiagas, pridėjo odą drėkinančių, švelninančių, kondicionuojančių ingredientų. Tačiau tam, kad produktas turėtų intensyvų aromatą, neišvengta nesaugių kvepalų ingredientų. Manau, tai visai normalu - norisi stipraus aromato, reikia ir daug, intensyvių kvepalų ingredientų. O kvapas čia iš ties stiprus.

Man labai patinka priemonės konsistencija, formulė ir sukuriamos putos. Jau senai vonios putos nebuvo tokios tvirtos, purios ir taip ilgai išliekančios! Įprastai dauguma vonios putų bemaž dingsta po valandos vonioje - lyg ir normalus laiko tarpas, o va šiuo atveju, vonioje galima gulėti ir gulėti, nors putų šiek tiek apmažėja, tačiau jos išlieka visą amžinybę. Ir ne bet kokios, o tokios pat minkštos, purios ir tvirtos.


Nedidelis priemonės kiekis ne tik puikiai suputoja, tačiau ir skleidžia intensyvų aromatą. Pripildžius vonią kvapas užpildo visą kambarį stipriu, intensyviu šipriniu moteriškų kvepalų aromatu. Skonio reikalas, tačiau šiuo atveju kvapas man pasirodė ne mano stiliaus, per brandus, per sunkus...

Nepasakyčiau, kad vonios putos labai intensyviai drėkintų odą, tačiau kartu ir nesausina, nedirgina ir neerzina. Pačių vonios putų kokybė standartinė, iš vonios priemonių nesitikiu odos kondicionavimo, tačiau malonu, kai nesausina. Man vonia reikalinga atpalaiduoti įsitempusius raumenis šiltame vandenyje ir pasimėgauti kvapų terapija. Kvapu šiuo atveju nelabai pasimėgavau, tačiau šiltas vanduo tikrai padėjo atsipalaiduoti, Šio aromato putų nerekomenduočiau pirkti aklai - manau jos patiks šipro aromatus mėgstančioms arba vyresnio amžiaus damoms.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų ESSENCE "The Gel Nail Polish" nagų lakas "04 our sweetest day".

Komentarai