GREENUM "Sunlight" Viduržiemio jūros aromato vonios druska

Žiema ir ruduo be vonių tikriausiai yra sunkiai įsivaizduojamas metas ir tikriausiai visos, kurios namuose turi vonią, mane puikiai supranta. Nors oficialiai žiemos sezonas jau baigėsi, tačiau šią savaitę Klaipėdoje minusas, sninga, tad dar uždaryti vonių sezono neskubu ir greičiausiai dar bent gerą mėnesį voniomis mėgausiuosi. Na, o kadangi karštos vonios neįsivaizduoju be kvapnių priemonių, šį kart pasakoju jums apie Greenum vonios druską, kuria lyg ir pavasarį kviestis bandau ir nuotaiką kelti maudynėmis saulės spinduliuose.


Produktas: GREENUM "Sunlight" Viduržiemio jūros aromato vonios druska
Gamintojas: "Cosmetic Lab" SIA. Pagaminta Latvijoje
Paskirtis: vonios procedūroms, kūnui ir mintims atpalaiduoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera kaina
Labiausiai nepatiko: labai neskalsus
Tūris: 600 g
Kaina: 4,90 Eur
Kur galima įsigyti: Notino

Ką žada gamintojas: Viduržiemio jūros aromato vonios druska.
NAUDOJIMAS: į vonią įberkite 100 g druskos. Rekomenduojama vonios temperatūra 36-38 laipsniai.


Pakuotė. Didelis, skaidraus plastiko indelis su metaliniu užsukamu dangteliu. Kaip ir priklauso kosmetikos produktams, po dangteliu yra apsauginė folija, kuri apsaugo produktą nuo kvapo silpnėjimo bei smalsių pašalinių rankų produkte. Pakuotės etiketė sidabro spalvos fone marginti smulkučiai augaliniai motyvai ir geltonas akcentas, tačiau pati etiketė atrodo blankokai. Jei nebūčiau pirkusi internetu, niekad nebūčiau atkreipusi dėmesio į produktą.

Kvapas Pirkdama įsivaizdavau saulės spindulius ir kažką, kas primins vasarą. Iš ties kvepia citrusais, kvepia rytinės, šiltos vasaros saulės spindulius, tačiau kartu turi kažkokį keistą, pigoką pokvapį. Pamenate, kaip pigiai kvepėdavo nemažai rusiškų vonios druskų? Tad va kažkur toli, toli, už to malonaus saulės spindulių kvapo yra aiškiai jaučiamas tas pigus pokvapis...

Konsistencija kieti, geltonai dažyti druskos kristalai, tirpstantys vandenyje.


Sudėtis: Maris Salt, Parfum, Aqua, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, CI 19140


Poveikis. Priemonės sudėtis labai minimali: druska, vanduo, kvapai ir konservantai. Nebambėsiu dėl sudėties, nes sudėtyje nieko labai žalingo nėra, alkoholio gamintojas nenaudojo.

Vonios druska tirpi vandenyje, tačiau spalvos pripylus pilną vonią nelieka. Deja, tačiau turiu pastebėti, jog tam, kad druska pakankamai kvepėtų, 100 g priemonės tikrai nepakanka. Apskritai druskos reikia nemažai, priemonė nėra skalsi. Ir tik tuomet kvapas jaučiamas - kvepia citrusais ir saulės spinduliais. Bet vėlgi, tą pigų pokvapį tikrai kažkur turi.


Aš nepastebėjau, kad produktas švelnintų odą ar darytų kokį akivaizdų poveikį. Sudėtyje nėra nieko, kas suteiktų švelnumo, maitintų odą ar ją minkštintų. Odai poveikis jaučiamas tik tiek, kiek jo duoda šiltas vanduo. Tačiau atsipalaiduoti ir kvapu pasimėgauti, jei negailiu priemonės kiekio, pavyko. 

Apskritai druska taip sau - nesu sužavėta nei aromatu, nepakerėjo sudėtis, gal tik kaina mažesnė. Greenum kompanijos bandau jau antrą produktą ir manau, kad visgi ne man - man trūksta malonesnio kvapo, norisi stipresnio aromato, skalsesnės priemonės, ko nors sudėtyje, kas padėtų odai. Pabaigsiu, bet šios kompanijos vonios priemonių nekartočiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. O aš jau kokį dešimtmetį ar daugiau nenaudoju vonios pagal paskirtį - pagulėti joje 😆 Nors namie ne dušo kabina, o tik vonia su dušo galvute. Senais laikais būdavo ir valandai užsidarydavau kaštoje vonioje su putomis t.t., dar aplinkui kvapnių žvakučių, ar kartais net knygą įsigudrindavau skaityti (atsargiai, kad puslapiai nešlaptų 😆). Dabar gi tarsi gaila tam laiko, tarsi nebėra kada (darbai darbeliai, vaikų reikalai t.t.). Tik vyresnėlis pamėgęs vonios bombas, neseniai iš Lush dariau užsakymą dovanoms, tai ir vaiką pradžiuginau ☺️

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Matyt pasikeitė poreikiai ir viskas su tuo gerai ;) kažkada mėgote, gal dar ateis laikai, kai vėl norėsi :) kas čia žino?
      Ačiū, kad pasidalinote patirtimi :)

      Panaikinti
  2. As 5 metai neturiu vonios ir kartais jos pasiilgstu. Vat pas mama pvz ja pasinaudoju. O del visokiu drusku. Tai pigiausias budas tiesiog prisipilti valgomosios druskos, nesmulkintos i vonia. Jei dar arkmato norisi: tik metu, ciobreliu ar kokiu arsketroziu arbatos nuoviras.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, mes kai darėm remontus, svarstėm šalinti vonią, bet paskui pasilikom ir labai džiaugiamės - pasigulinėti vonioje visi šeimos nariai mėgsta :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą