LUMENE "Lähde" Nordic Hydra Oat Milk Oil Cleanser - kosmetinis pienelis makiažui valyti su avižomis ir beržų sula

Šiuo metu veidui daugiausiai naudoju ir testuoju Lumene kosmetiką ir tiesa ta, kad didžioji dalis priemonių man patinka, labai patinka. Kalendoriuje radau ne tik veido priežiūros, bet ir dekoratyvinės kosmetikos, nudžiugino realiai panaudojami produktai, tarkim va radau kosmetinį pienelį ir labai apsidžiaugiau. Iš visų makiažo valiklių, pienelis mano odai tinka labiausiai. Pamenate, kai buvo populiarus micelinis vanduo ir visos skubėjom pirkti? Man prireikė nemažai laiko, kol supratau, kad micelinis mano odai netinka. Visai neblogai veikia dvifaziai makiažo valikliai, tačiau labiausiai man patinka senas geras kosmetinis pienelis. Tad šį kart noriu jums papasakoti apie Lumene kosmetinį pienelį, tinkantį ir jautriai odai.


Produktas: LUMENE "Lähde" Nordic Hydra Oat Milk Oil Cleanser - kosmetinis pienelis makiažui valyti su avižomis ir beržų sula
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veidui ir akims - šalinti makiažą, nešvarumus ir SPF priemones 
Tinkamas tipas: jautriai, sausai ir dehidratuotai odai
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: neskalsus
Tūris: 150 ml (mano pakuotė mini - 50 ml)
Kaina: 16,90 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas

Ką žada gamintojas: Kosmetinis pienelis su prabangiomis šiaurės avižomis ir beržų sula. Švelniai, tačiau efektyviai tirpina ilgai išliekantį veido ir akių makiažą, SPF priemones, purvą ir kitus odos nešvarumus. Priemonė suteikia odai švaros, švelnumo ir drėgmės. Praturtintas avižų pienu, prebiotikais ir drėkinančia beržų sula, tad tinka ir jautriai odai. Be kvapų.


Pakuotė. Aš turiu mini pakuotę, kuri nuo pilno dydžio pakuotės dizaino visiškai nesiskiria: švarus, minimalistinis dizainas su melsvais akcentais. Švarus dizainas malonus akiai. Plastikinė pakuotė su atkemšamu dangteliu patogi naudoti ir išspausti reikiamą priemonės kiekį. Visgi, labai įdomiai atrodo pilno dydžio pakuotė - su tokia pompa turėtų būti itin patogu bei greita naudoti.


Kvapas natūralus ir neutralus. Papildomų kvapų gamintojas nenaudojo, priemonė bekvapė, tad išvengta visos krūvos ingredientų, kurie galėtų potencialiai erzinti. Džiaugiuosi bekvapėmis veido priežiūros priemonėmis.

Konsistencija kreminė, kiek skystesnė, nei vidutinė.


Sudėtis: AQUA, C15-19 ALKANE, OLEYL ERUCATE, PROPANEDIOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/ CAPRIC GLYCERIDES, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, CETYL PALMITATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) FRUIT JUICE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, CAPRYLYL/ CAPRYL GLUCOSIDE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL OIL, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL FLOUR, CANOLA OIL, SACCHARIDE ISOMERATE, SCLEROTIUM GUM, PHENOXYETHANOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CITRIC ACID, SODIUM GLUCONATE, XYLITOL, CELLULOSE GUM, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CITRATE, DECYL ALCOHOL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, SODIUM CHLORIDE.


Poveikis. Džiūgauju dėl saugios ir odai naudingos kosmetinio pienelio sudėties, kuri ne tik drėkins, švelnins bet ir saugiai valys makiažą. Tokia priemonės sudėtis puikiai tinka ir labai jautriai odai, idealu sausai ir dehidratuotai.

Kosmetinis pienelis labai lengvai, tiesiog nepriekaištingai švariai šalina makiažą, nedirgina odos nei skruostų srityje, nei aplink akis, - šios zonos pas mane jautresnės. Ir net su atsparesniu makiažu neturiu jokių problemų, nuvalo taip pat greitai. Keistas jausmas, bet po šio kosmetinio pienelio atrodo, kad ir oda sudrėkinta ir jaučiasi komfortiškai, jos netraukia iš sausumo. Vienintelis priemonės trūkumas man pasirodė konsistencija - pienelio vienam kartui reikia daugiau, nei esu pratusi, tad ir butelaitis senka daug greičiau. Vertinant apskritai pienelis labai fainas, efektyvus, kokybiškas, švelnus mano odai, bet visiškai neskalsus.




Ačiū, kas skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų ESSENCE "Colour & Go" nagų lakas "68 high spirits".

Komentarai