2024/03 Kovo mėnesio pirkiniai ir naujienos: Hempz, Revuele, Spiritual ir kt.

Su šv. Velykomis! 
Kai toks oras, man regis neįmanoma būti nelaimingiems, tiesa? Šviečia saulė, šilta, aplink artimieji... prie stalo kemšam velykinius margučius, bendraujam. Ko daugiau reikia? Prie Velykų stalo šiuo metu esu ir aš - šį įrašą jums parengiau anksčiau - noriu tinklaraštyje pastovumo ir labai noriu, kad tinklaraštyje visuomet būtų naujas įrašas akims permesti. Na ir žinoma, tradicijos... kiekvieną paskutinę mėnesio dieną tinklaraštyje skelbiu naujus pirkinius ir tos tradicijos noriu laikytis, tad nepaisant to, kad šventės, pristatau jums šio mėnesio pirkinius ir naujienas. Kovą neišlaidavau daug, tad krepšelio turinys gana kuklus. Pasižiūrim.


Kūnui

1. B.FRESH Stop and Smell the... Roses. All day pieštukinis dezodorantas, 75 g
Beveik baigėsi mano šiuo metu naudojamas ir mylimas Nivea dezodorantas, tad reikėjo naujo. Nivea dezodorantai yra geriausio kainos ir kokybės santykio rinkoje, bet man jau pabodo, tad ieškojau kažko naujo. Susidomėjau. Šiuo metu labai mėgstu rožių kvapą, o šitas kvepia gaiviomis, bulgariškomis rožėmis. Aromatas nuostabus, o kaip saugos nuo nemalonių kvapų, papasakosiu kai išbandysiu.
Eurokos, 8,99 Eur

2. HEMPZ Fresh Coconut & Watermelon cukraus pagrindo kūno šveitiklis, 176 g
Brangi kompanija, greičiausiai dėl to, kad importuota iš už didžiosios balos (aka Atlanto vandenyno). Bandžiau šios kompanijos šampūną ir kondicionierių - nepatiko, nes nepigu, o poveikio plaukams mažoka. Noriu dar išbandyti ir kūno šveitiklį, o jei pasitaikys gera kaina ir kokį kūno kremą ar losjoną.
Eurokos, pilna kaina 23,99 Eur, mokėjau su nuolaida apie 17 Eur

Plaukams

3. DIFEEL Caffeine & Castor plaukų aliejus, 75 ml
Gyvenu plaukų ataugimo ir slinkimo stabdymo kelionėje, o už poros savaičių plaukų laukia drastiški pokyčiai. Tokius darau kas porą metų ir ko tik nebuvo... turėjau ilgus, žemiau užpakalio plaukus, paskui trumpas shaggy iškarpymas, kirpčiukai, kirpimas iki ausų, auginimas, sruogavimas, balta blondinė, bob kirpimas, natūralios spalvos atauginimas, vėl kirpčiukai ir dabar bus kažkas, ko dar nebandžiau. Šiek tiek nerimauju, bet apie tai galvoju beveik 10 metų tad... kada bandyti, jei ne dabar? Aišku, planuoju ir toliau stiprinti plaukus, ir toliau stebėti slinkimą. Bet labai laukiu pokyčių, noriu pokyčių, tad bus matyti, kaip tie pokyčiai reaguos su plaukų aliejavimu. Aliejavimas labai geras dalykas plaukų būklės gerinimui - ir tai ne pirmas etapas, kai taip darau - prieš plovimą kelias valandas vaikštau aliejais ištepta galva ir paskui galiu pasidžiaugti geresne plaukų būkle, švelnesniais, slidžiais, paklusnesniais plaukais. Bandysiu šį aliejuką.
Eurokos, 3,99 Eur

4. EQUILIBRA Tricologiga plaukų skystis ampulėse, 10 x 8 ml
Skirtas mažinti plaukų slinkimą ir labai apmaudu, kad sudėtyje yra alkoholio. Kaip manote, kodėl plaukų slinkimo mažinimui skirtuose priemonėse bemaž visuomet yra alkoholio? Kokia jo paskirtis? Bandysiu paieškoti ir sekančiuose įrašuose jums papasakoti plačiau. Šią dėžutę užsakiau internetu ir buvau pasibaisėjusi, kokia ji atkeliavo - suplėšyta, sulankstyta... Jau ne pirmą kart pastebiu, kad perkant internetu Eurokos, pakuotės atkeliauja išplėšytos, išteptos purvu... kai perkant parduotuvėse vaizdelis kiek kitoks. Kas dedasi centriniame sandėlyje? Ar logika tokia, kad internetu tai parduodame bet kaip atrodančius produktus, o parduotuvėje rūpinamės prekine išvaizda? Nėra labai malonu, juolab, kai tas pakuotes paskui fotografuoju ir rodau jums.
Eurokos, 1 ampulė 1,19 Eur (parduodamos atskirai vienetais)

5. REVUELE Oil Therapy maitinamoji plaukų kaukė, 500 ml
Atsiauginus natūralią plaukų spalvą ir nedažant jau ilgą laiką, plaukų būklė yra puiki - minkštučiai, švelnūs, sveiki, tačiau natūraliai jie vis tiek pučiasi. Nepriklausomai nuo plaukų būklės, aš mėgstu kartas nuo karto juos pamaitinti ir padrėkinti. Pagal aprašymą, šį kaukė turėtų būti intensyviai maitinanti, to ir tikiuosi, tad bandysiu su likusiais šampūnų likučiais.
Eurokos, 6,99 Eur

Rankoms

6. SPIRITUAL "Kelapa" rankų prausiklis su kokosų aliejumi, 290 ml
Reikėjo naujo muilo ir norėjosi kažko įdomaus. Akys pačios jau kelis kartus užkliūva už šios kompanijos produktų ir nors primena rusiškus, bet gaminta Airijoje. Atrodo įdomiai, tačiau nelabai žinau ko tikėtis, nes kaina nemaža, o sudėtis nėra labai jau gera. Bandysiu.
Eurokos, pilna kaina 9,99 Eur, mokėjau 5 Eur

-----------------------------------------------
Viskas, kuklus šio mėnesio apsipirkimas. Mano koncentracija šį mėnesį nebuvo orientuota į kosmetiką, retai varčiau internetines parduotuves ir visiškai nesilankiau fizinėse. Dažnas naršymas tikrai sukelia pagundas išbandyti kažką naujo, o tam šį mėnesį tiesiog nebuvo laiko. Tad nusipirkau tik tai, ko man būtinai reikėjo. 
Smagių likusių švenčių ir susimatysime jau balandį!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Papasakosite ka ten tokio drastiško su plaukais planuojate daryti. Smalsu. Kai pagalvoju apie savo plaukus, tai tik plaukų persodinimas galėtų padėti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kai jau galvojau papasakoti, susisiekėm su kirpėja ir atidėjom bent pusmečiui... reikia dar augini kirpčius. :D
      Ir juokinga, ir liūdna, nes labai laukiau.

      Panaikinti
  2. Jau matyt susiruošėt keisti šukuosena, trumpinti gerokai plaukus. Vat ir aš vakar gerokai patrumpinau ir padažiau plaukus. Be to kirpėja juos susuko senoviniais suktukais. Jaučiausi kaip iš 70 metų filmo. Atrode gražiai, garbanos man tinka, tik deja tokia plauko struktūra, kad ilgiau 2 val tokie dalykai man nesilauko. Spėjau dar su sese susitikti ir jai pasirodyti, bet namo grižau jau tiesiais, šiek tiek susitaršiusiais plaukais.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jo... tik dar reikės ilgokai vargti su negražiais, nuaugusiais ir niekaip nesutvarkomais kirpčiais :D
      O po to jau į trąsą, kažkaip :D

      Jo, daugumos plaukų struktūra tokia - garbanos išslysta, bet gal ir gerai? Plaukai sveiki, slidūs ir paslankūs, nėra pernelyg sausi.

      Panaikinti

Rašyti komentarą