L'Oreal Paris "Rare Flowers" raminamasis tonikas su rožių ir jazminų ekstraktu, sausai ir jautriai odai

Labas,
Ką veikiate šį penktadienį? Aš tiesą sakant šiandien filmavau kelis kartus ir peržiūrėjusi video medžiagą suprantu, kad man nelabai patinka kaip viskas gavosi, kaip viskas atrodo, todėl tikriausiai sėsiu filmuoti visko iš naujo. Galbūt pasipraktikavimui bandysiu sulipdyti turimą medžiagą į filmuką, tuo pačiu pasižiūrėsiu, kaip man sekasi redagavimas. Tačiau taip, po kelių filmavimo valandų jaučiausi pavargusi ir šiek tiek nusivylusi - atminties kortelėje vis trūko vietos, net ir pašalinus viską, ką joje laikiau iki šiol, o kažkelintą kartą jau nebegalėjau normaliai pakalbėti, todėl atidėjau kitai dienai. Liežuviu plakti ne taip jau lengva, kaip atrodo, belieka tikėtis, kad užteks kantrybės filmuoti viską dar kartą. 

Na, o šiam kartui noriu šiek tiek pakalbėti apie veido priežiūrą ir papasakoti apie L'Oreal veido toniką iš serijos "Rare Flowers". Keista, tačiau skirtingose šalyse šis tonikas vadinasi skirtingai - pavyzdžiui - Didžiojoje Britanijoje - "Fine Flowers". Ar tai reiškia, kad skiriasi kiekvienai rinkai skirtas produktas? Darau prielaidą, kad taip, tačiau negaliu įrodyti, parodyti ar palyginti sudėtines dalis, todėl tai tėra tik prielaida. Tačiau galiu plačiau papasakoti apie Lietuvoje parduodamo toniko kokybę.

Vienas geriausių būdų pakeisti požiūrį į gyvenimą - išeiti už patogaus gyvenimo sienų: nuvykti į tolimą šalį, padirbėti savanoriu labdaros virtuvėje. 
Ištrūkęs iš įprasto gyvenimo, savyje atrasi naujų jėgų.

Produktas: L'Oreal Paris "Rare Flowers" raminamasis tonikas su rožių ir jazminų ekstraktu, sausai ir jautriai odai
Gamintojas: "L'Oreal Paris" Pagaminta Prancūzija
Paskirtis: veido odai: raminti, maitinti, šalinti nešvarumus ir makiažo likučius
Tinkamas tipas: sausai ir jautriai odai
Labiausiai patiko: maloni, šilkinė tekstūra
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio
Tūris: 400 ml
Kaina*: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Douglas, Kosmada ir kitur
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Raminamasis tonikas su rožių ekstraktu, puikiai vertinamu dėl raminamųjų savybių, ir su jazminų ekstraktu, gerai žinomu dėl savo maitinamųjų savybių.
Naudojimas: vatos gumulėliu tepkite odą ryte ir vakare, Netepkite aplink akis.


Pirmiausia visuomet atkreipiu dėmesį į priemonės pakuotę. Šito toniko pakuotė didžiulė - net 400 ml kiekio pakaks labai ilgam. Naudoju jau senokai, porą kartų dienoje, o esu sunaudojusi vos 1/4 buteliuko kiekio! Buteliukas skaidrus, švelniai rausvos spalvos su užsukmu rožiniu dangteliu. Produktas dozuojamas atkimšus dangtelio viršų. Ir nors iš pradžių atrodo, kad tokio kiekio buteliukas nebus patogus dozavimui, tačiau dozuoti produktą norimam kiekiui stebėtinai patogu.

Man patinka ir labai lengvas, švelnus, pastelinis buteliuko dizainas. Atrodo paskiros detalės kaip ir neypatingos, tačiau visuma sudaro mergaitiško, pastelinio, tačiau ne vaikiško produkto įvaizdį.

Kvapas. Gana intensyvus kvapas primena lengvučius gėlių žiedlapius. Maloniai kvepia, tačiau vargu ar tiks itin jautrioms kvapams merginoms.

Konsistencija. Aš, tikriausiai ir dauguma jūsų, esame pripratę prie vandens tirštumo priemonės konsistencijos, tiesa? Čia skystis balzganai balsvos spalvos, ne skaidrus, kaip esame įpratę ir turi tokį kremiškumą. Labai įdomi tekstūra, kuri sakyčiau minkšta, švelni, tačiau neprarandanti savo skystumo.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Jasminum Officinale Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Rosa Gallica Flower Extract, Sorbitol, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Styrene/ Acrylates Copolymer, Xanthan Gum, Panthenol, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Parfum.


Poveikis. Būtent dėl konsistencijos, tepant ant veido priemonė jaučiasi visai kitaip, nei kiti tonikai - atrodo, kad būčiau patepusi kažkuo švelniu ir neįprastu, bet ne toniku. Man jis greit susigeria į veidą ir gaivina, šiek tiek valo veido odos nešvarumus.

Raminamosiomis toniko savybėmis tikėti aš nenoriu ir negaliu, net ir drėkinamuoju efektu aš turėčiau abejoti dėl to, kad sudėtyje yra alkoholio, ir jo gana daug. Kaip žinoma, alkoholis sausina odą, todėl nemanau kad tai gerai. Kita vertus - man priemonė tinka ir gerai gaivina veido odą. Tačiau jokiu jos nerekomenduočiau jautrios odos savininkėms.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Ar ruošiesi pradėti savo Youtube kanalą?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip Jonai :) Jau šiandien filmavau, bet matyt teks perfilmuoti, kad rezultatas būtų toks, kokio noriu :)

      Panaikinti
    2. Puiku. Geras ir drąsus sprendimas. Pirmais kartais siūlyčiau nebūti tokia perfekcioniste, juk visi supras, kad tik pradedi ir ne viskas yra idealu. O laikui bėgant įgausi daugiau patirties ir viskas gausis kur kas geriau. Geras sprendimas dėl to, kad tai dar nėra gerai užpildyta niša lietuviškai kalbančioje rinkoje, o be to, galima net ir užsidirbti iš to jei tampi Youtube partneriu.

      Panaikinti

Rašyti komentarą