2021/01 Sausio mėnesio pirkiniai ir naujienos: didžiulis kūno priemonių apsipirkimas

Vaje, kaip sausį paišlaidavau, taip sakyčiau nemenkai paišlaidavau. O kam? Užsimaniau visokių vonios dalykėlių, nes atvėso orai, į vonią lendu dažniau, tad man reikėjo, tiksliau norėjau, visokių kvapų, konsistencijų ir aišku susidarė nemenka krūvelė naujų pirkinukų. Be ilgų įžangų kviečiu į visą tą krūvelę, paišlaidavimą ar tai pasilepinimą - čia jau kas kaip vertins, - pasižiūrėti.

"Žmogus, kuris neperėjo per savo aistrų pragarą, niekada neįveikė jų."
Carl Gustav Jung


Kūnui I: vonios druskos

Vonios druska su rožių žiedlapiais? Skamba labai maloniai, tad įsigijau pakutį, pabandžiusi galėsiu papasakoti ar buvo verta. Pro pakuotės langelį atrodo labai gerai.
Elevita, 3,99 Eur

Maloniai kvepia, o aš jazminus tai dievinu, tačiau apmaudu, kad druskos pakuotė labai mažytė, pakaks keliems kartams. O plastiko tokioje dėžutėje gi gana daug sunaudojama gamybai, įsivaizduokite, jei visus metus pirktumėte tik tokią druską - kiek indelių po metų jau būtumėt vien druskai išmetę?
Elevita, 2,39 Eur

Dar viena druska, kuri sugundė dėl pavadinimo - perkrauti laimę. Na labai šaunu būtų, jei vonios druska galėtų tiesiog suteikti laimės. Tikiuosi suteiks malonių emocijų, o dabar lieka apsispręsti kurią pirmą iš pirktų druskų bandyti.
Elevita, 3,49 Eur

Kūnui II: vonios putos

Užsakiau ir kelias skirtingas vonios putas, pirmąsias paėmiau Natura Siberica. Tiesą sakant norėjau energizuojančių, bet jos buvo išparduotos. Senai norėjau išbandyti būtent šito leidimo, šitos pakuotės. Bet tai kažką kito nusipirkdavau, tai patingėdavau rinkti užsakymą iš Elevitos, nes gi po užsakinėti neapsimoka, tai dar kažkas kito. Regis pagaliau pribrendau.
Elevita, 5,09 Eur

Nesu nieko bandžiusi iš šio gamintojo produkcijos ir visai sugundė ta žaisminga pakuotė, tikėjausi labai saldaus aromato. Kvapas nėra toks jau saldus, tačiau įdomiai malonus. Sudėtis atrodo net labai nebloga, produktas sertifikuotas Ecocert. Kol kas atrodo vieni privalumai.
Elevita, 2,39 Eur

Na ir priemonė mano vaikui, nors jis senai nebe kūdikis, tačiau rinkdama jam priemones saugau odą, renkuosi kuo natūralesnius sprendimus. Šita vonios priemonė turėtų padėti vaikui nurimti ir geriau išmiegoti naktį, o minkštinti bei padrėkinti odą.
Elevita, 2,99 Eur

Kūnui III

Elevita, 2,29 Eur

Elevita, 2,29 Eur
Pasirodo abu šie burbulai yra skirti vaikams ir jų viduje yra žaisliukas. Dar nežinau ar naudosiu pati, ar duosiu vaikui, tačiau žaisliukai tikrai atiteks sūnui.

Apmaudu, tačiau šita šnypščianti spurga atkeliavo sudužusi ir aptrupėjusi. Naudoti tai kaip ir netruko, bet vis tiek, norėjosi to gražaus spurgytės vaizdo. O ir nuotraukose kažin kaip atrodys.
Elevita, 2,19 Eur

Elevita, 2,59 Eur
Dar vienas didžiulis, kuris tikiuosi maloniai kvepės žolelėmis ir vonia taps raminančiu malonumu.

Ir kadangi prisipirkau tiek visko iš Elevitos, gavau dovanų kūno kremą - tokie dalykai labai reikalingi, susinaudoja. O ir man nepažįstamos kompanijos produktą bus smagu išbandyti.
Elevita, 5,99 Eur


12. PANIER DES SENS rinkinys su jazminais kosmetinėje

Rinkinuką gavau dovanų. Dovanotojas puikiai žino, kad dievinu jazminų aromatą. Kol kas tik uosčiau kvepalus. Turiu krūvą produktų, tad dar neatidarau kitų šio rinkinio priemonių. Kvapas labai malonus, bet susidaryti nuomonei dar per anksti.
Assorti, apie 16,99 Eur


Susigundžiau, nors dar nereikėjo. Girdėjau gerų atsiliepimų, patiko pakuotė, tad bandymus pradedu nuo muilo.
elevita, 7,49 Eur

Ir dar viena dovanėlė prie viso didžiulio užsakymo - plaukų balzamas, kuriam reikės tik šampūną nusipirkti. Kol kas neatidarinėju, turiu dar šiuo metu naudojamo pakankamai daug, bet džiaugiuosi tokia pilno dydžio dovana.
elevita, 3,49 Eur

Didžiulė pakuotė nagų lako valiklio. Aš niekaip nesurandu vieno man patinkančio. Anksčiau labai patiko Sally Hansen valiklis, tačiau tenka pripažinti, kad Lietuvoje jo sunku nusipirkti. Bandžiau populiarius Kinetics, bet nesužavėjo, tad vis dar ieškau to vieno varianto, prie kurio ilgiau apsistočiau.
Eurokos, 2,49 Eur


Gerai dantų pastai atsispirti man sudėtinga, šitą įsigijau primygtinai vaistininkės siūloma, kai pirkau nuolat geriamus vaistus. Jau tiek išgyrė, kad ir kvapas geras ir su dantenų problemomis susitvarko, kad privalėjau išbandyti tą stebuklą pati. 
Nežinau kodėl siūlė, galiojimas tai puikus? Gal kokie asmeniniai pardavimai?
Eurovaistinė, 4,95 Eur

Veganiška, saldinta stevija, natūrali ir mergaitiškai rožinė. Hmm, kažkaip nepastebėjau, kaip susigundžiau išbandyti ir priemonė atsidūrė pirkinių krepšelyje. Nors pastos vonioje dar pakankamai daug turime.
Eurokos, 4,29 Eur

Veidui

Atrodo labai rimtas reikalas su veikliosiomis medžiagomis, kurios padeda odai išlikti jaunatviškai. Serumo man reikia, gero serumo niekada nebūna per daug, tad tikiuosi, jog šitas bus atradimas.
Camelia, pilna kaina 23,00 Eur, mokėjau 20,70 Eur

O šito kokia gera kaina! Tiesa, tam yra priežastis, reikės greitai sunaudoti, po kelių mėnesių baigsis galiojimas, tad jau šiandien čiumpu, kad spėčiau sunaudoti. Šitų putų dar nesu bandžiusi, nors Kilig kosmetika pasitikiu, tikiu ir neblogai pažystu. Smagumėlis, kai tokios akcijos.
elevita, pilna kaina 6,99 Eur, mokėjau 2,99 Eur

Dar vienas labai geros sudėties produktas su didžiule nuolaida. Galiojimo laikas nesibaigia, naudoti galima bus ilgai ir tikiuosi pamilsiu šį naują man prekinį ženklą. Įdomu ar Elevita juo dar ruošiasi prekiauti? Regis bene viskam iš šio ženklo dabar nuolaidos.
elevita, pilna kaina 10,99 Eur, mokėjau 4,40 Eur

Susigundžiau veido kaukė su serbentais. Nežinau nei šios kompanijos, nei ko tikėtis, bet patiko, kad atrodo lyg uogienė. Įdomu, ar darys kokį realų poveikį odai? "Uogienių" senais laikais jau esu bandžiusi, kai kaukė pasėdi ant veido ir jokio poveikio nesijaučia. Pirštai sukryžiuoti, kad ši veiktų.
Beje, šitos galiojimo data irgi vos keli mėnesiai, reikės skubiai naudoti.
elevita, pilna kaina 4,20 Eur, mokėjau 3,15 Eur
-----------------------------
Sakiau, kad daug pirkinių ir pačiai nesitiki, kad tiek daug prisipirkau, bet krūvelė įrodymų guli šalia. Ką gi, belieka bandyti ir apie įdomiausius papasakoti. Nusimato daug maudynių kvapniose voniose, nusimato daug veido lepinimo procedūrų. O ką jūs įdomaus įsigijote šį mėnesį?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš taip pat dariau nemaža užsakymą iš Elevitos. Labai smagu gauti pilnos pakuotės dovanas, nors net nesitikėjau, kadangi jau ir taip išpardavimas. Karantinas skatina namie pasidaryti Spa, pas mane daugiausiai plaukų priežiūros priemonės ir veido kaukės, kūno pieneliai... Lauksim apžvalgų ��

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Elevitą aš buvau primiršusi, o priemonių ten kokių įdomių pastaruoju metu atsiradę. Reikės dažniau apsilankyti :) Pasidalinkite jei iš bandomų priemonių kuri paliks itin gerą įspūdį ;)

      Panaikinti
  2. Ogo kiek visokiu drusku voniai. Bet galima tiesiog naudoti valgoma druska. Kainuoja kur kas pigiau. Aisku nera kokio kvapo.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą