2019 Pavasario mėgstamiausi/ Spring favourites

Prabėgo dar vienas nuostabus sezonas su visiška karusele nuo šalto pavasario pradžios iki vasariškos kaitros. Pavasaris man buvo visoks, tik niekada toks, kokio tikėjausi arba norėjau - keistas, kitoks, su daugybe pakilimų ir nusileidimų ir tik visuomet per plauką nuo to, ko siekiau. O astrologai tvirtino, kad Šauliams tai bus patys geriausi metai! 😆 Nors astrologinėmis prognozėmis aš nelinkusi tikėti, tačiau labai tikiuosi, kad ateinanti vasara bus smagesnė, malonesnė ir palankesnė mano norams, siekiams ir darbams. O kol kas apie tą visokį pavasarį ir jo metu mėgiamiausius naujai išbandytus grožio gaminius. Prieš pradedant įrašą tik norisi priminti, kad jame neminėsiu visų laikų mėgstamiausiųjų priemonių ar jau ankstesniuose sezonuose minėtų produktų - tiesiog nėra prasmės tokio pat pobūdžio įraše kartoti jau minėtus ar mėgstamus produktus, todėl išskirtinai rinkausi tik iš to, ką naujo išbandžiau pavasario metu.

"Tėkmės dėsnis: tik plaukiantys pasroviui išplaukia į plačius vandenis."
J. Laucius

Labai fainas produktas, leidžiantis turėti tiesius plaukus ilgesnį laiką! Ir nors man neišlaikė tuos 3-4 žadėtus mėnesius, bet su mano plaukais ir mėnesis yra labai labai geras rezultatas. Be to, nepaprastai džiaugiuosi ir gerokai paklusnesniais, glotnesniais, minkštesniais plaukais; nepaisant to, kad jau išlindusi viena ar kita garbana. Pati tikriausiai niekad nebūčiau sugalvojusi tokios priemonės išbandyti, tačiau dabar labai džiaugiuosi turėdama produktą, su kuriuo galiu ilgesnį laiką išlaikyti gerą plaukų išvaizdą. Super!



Aš labai pasiilgau šio veido prausiklio - kažkas tobulo, kai kreminis prausiklis sukuria švelnias putas, kurios ne tik pašalina nešvarumus, bet ir nuprausia makiažą. Kurios suteikia odai malonų komforto jausmą ir nepadaro to džeržgiančio veido jausmo - jis super švarus, šviesesnis, švelnesnis ir nesijaučia jokio sausumo, nemalonaus tempimo, neerzina odos ir akių. Superinis, vis nepaleidžiu minties, kad reikia įsigyti pilno dydžio pakuotę - matyt taip ir reikės padaryti.



Mano veido odai pavasaris yra sudėtingiausias metas, kai ji ne tik kad pasausėjusi, pilkesnio, negyvybingo atspalvio, sparčiau kemšasi, tačiau prie viso to ar ir pasikartojančiais bėrimais ir spuogeliais. Pavasarį man sudėtingiausia atitaikyti veido priežiūros priemones ir žinoma - surasti tą geriausią santykį tarp riebumo ir lengvumo. Lumene kremas buvo tobulai sunkus pavasariui, tarpinis variantas tarp drėkinimo ir maitinimo, todėl puikiai, tiesiog nuostabiai tiko įnoringajam pavasario sezonui ir mano odos tipui. Visgi, vasarai šio kremo aš tikrai nesirinkčiau - didelį tikimybė, kad būtų paprasčiausiai per riebus.



Driu Beauty kosmetika man buvo visiškai naujas ir dar lietuviškas atradimas iš kurios šis rūgštinis šveitiklis - serumas išaugo į didžiausią (iš visų bandytų priemonių) meilę. Man jau senokai nebepatinka mechaniniai veido odos šveitikliai, pastebiu, kad mano odos tipui jie senai nebėra tinkamiausias sprendimas. Su rūgštiniais viskas daug lengviau - per naktį negyvos ląstelės nugriaužiamos nuo veido, ji tampa šviesesnė, skaistesnė, o ir drėkinamasis efektas regis yra - veido odai po nakties niekad nepritrūksta drėgmės. Labai patiko ir vis dar mielai naudoju.



Visą pavasarį bandžiau naująsias Vitamasques veido kaukes, iš kurių man labiausiai patinka kaukė su kiaušiniais. Iš esmės visos jos labai labai panašios, menkai skiriasi sudėtis, labai panašus - drėkinantis ir gaivinantis odą efektas, nors žada jos labai skirtingus dalykus. Vienintelis didesnis skirtumas man pasirodė konsistencija - kiaušininės ji pati sunkiausia, kiek riebesnė tad labiausiai tinka sausai odai. O pačios kaukės tikrai fainos - kas nenori gražesnės odos po vienos nakties?



Ir dar vienas puikus produktas veido priežiūrai - micelinis pienelis. Ilgą laiką nemėgau pienelių, man nepatiko jų tekstūra, tačiau su šituo viskas buvo tobula! Ir tas veido odos komfortas nepriekaištingas, valymas nepaprastai lengvas, spartus ir labai geras - net ir atsparesnis makiažas nusivalo beveik taip greitai, kaip spragtelėjus pirštais! Tobula.
Artėja dar šiltesni orai, negu buvo pavasario metu, todėl nepaprastai džiaugiuosi Jane Iredale mineraline pudra. Puikus sausas mineralinis pagrindas natūraliam efektui - ji neturi per daug maskavimo, visiškai nesijaučia ant odos, tačiau vizualiai atrodo ženkliai geriau, tik oda neturi apkrautos odos pojūčio. Apskritai šia priemone aš labai patenkinta, efektas puikus dienoms kai norisi gražesnio veido su minimaliu makiažo kiekiu. Vienintelis atbaidantis aspektas yra jos kaina, tad tikiuosi, kad pavyks atrasti analogišką priemonę žemesne kaina. Tačiau pasitaikius didesnei nuolaidai man regis aš mielai įsigyčiau.



Labiau už bent kokią antakių dekoratyvinę priemonę aš myliu labai labai plonus pieštukus. Atradau iš ties puikų Catrice variantą, tik niekad nesijaučiau saugi, kompanijos asortimentas kinta labai greitai tad niekad nežinai, kada tavo mylimas produktas tiesiog dings iš parduotuvių lentynų. Atradusi Rival de Loop šitą pieštuką aš nurimau - jis lygiai toks pat geras kaip Catrice, skiriasi realiai tik atspalvių pasirinkimas ir šiek tiek kaina. Labai geras pasirinkimas kai norisi itin tikslaus antakių užpildymo ir papildomų plaukelių išpiešimo.



Tai nėra tobulos kokybės paletė: 1. visi jos atspalviai stipriai byra; 2. ne visi atspalviai yra gerai pigmentuoti; 3. ne visi atspalviai gerai išlieka. Bet patys intensyviausi, ryškiausi yra geriausios kokybės ir jie mane šioje paletėje domina labiausiai. Atspalvių atžvilgiu paletė tiesiog tobula, naudojau didžiąją dalį pavasario ir tikriausiai ne ką mažiau naudosiu vasaros metu, tad dedu prie mylimiausiųjų pavasario priemonių.



Visiškai pavasariškų lūpų dažų šį sezoną aš neturėjau ir nepamilau nei vieno iš jų tiek, kad galėčiau drąsiai dėti į šį įrašą. Tačiau bene iki balandžio vidurio labai mylėjau šį lūpų pieštuką, kuris lyg ir rudeniškas atspalvis, tačiau puikiai atrodo ant lūpų ir dar geriau išlieka, nepalieka pėdsakų. Labai geras reikalas.



Pats mylimiausias rudens nagų lakas, kuriam trūko vos per nagų juodymą iki vieno mylimiausių. Tobula tekstūra, gražiai dengiasi, tolygiai ir lengvai pasiskirsto, bet išlieka mano skoniui per trumpai. o gaila.



Iš visų pavasario aromatų, šį sezoną daugiausiai norėjau kvėpintis J. del Pozo "Halloween" aromatu. Keistokas vandens, pudros ir žibuoklių aromatas maloniai gaivus, sunkokai talpinamas į kategoriją, tačiau visiška palaima laukiant pirmųjų žiedų ir pasibaigus didžiąjam žydėjimui.

PAVASARIO MUZIKA

Pavasarį dažniausiai klausiausi tiesiog popso, o dažniausiai - Eurovizinių dainų. Jau kuris laikas pastebiu, kad labiausiai mėgaujuosi muzika, kuri leidžia man tiesiog pasileisti muzikos ritmais ir pajudinti kojas, rankas, pašokti... Tad mano mylimiausios Eurovizinės melodijos - visiškas popsas, kurios dar ne kartą skambės ir likusio pavasario ir vasaros kelionių metu su lengvučiais palingavimais arba trankiais šokiais.



------------------------------------------------------
Mano pavasarį mylėtų dalykų nebuvo tiek jau daug, tačiau jis man ir buvo kitoks. Gerai pavasari, aš nebuvau patenkinta tavimi, o tu manimi. Atsisveikinam, gerai, aš jau laukiu vasaros. O jūs?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

Rašyti komentarą