2024 metų PANTONE spalva

Prasidėjo Nauji metai ir tikriausiai natūrali, kad Naujus metus pradedam su naujomis viltimis, naujais lūkesčiais, naujomis idėjomis ir naujais įkvėpimais. Naujų vėjų siūlau įnešti su metų spalva. Tikriausiai jau iš paveikslėlio matosi, kokia Pantone spalva paskelbta 2024 metais?


Dar iki Naujų metų dažnai parduotuvių lentynose pasirodo rūbų, baldų ir aksesuarų su ateinančių metų spalva - bent jau taip buvo kelis metus atgal, o šiais metais mažai kur lankiausi, rūbų nepirkau ir nepastebėjau. Būtinai parašykite, ar šių metų spalvą jau galima pastebti parduotuvių lentynose?







Lengvutis, delikatus atspalvis tarp rožinės ir oranžinės. Šią spalvą aš vadinu tiesiog persikine. Minkštas, pastelinis atspalvis išraiškia gėrį, rūpestį, užuojautą, jaukumą ir taiką.






Tai tikrai ne mano atspalvis, puikiai žinau, kad mano odos spalvai jis visiškai netinka, prie jo atrodau papilkėjusi, sublogusi ir pasenusi. Atspalvis labai dailiai atrodo gamtoje, greičiausiai visai tinka makiažuose, bet rūbai ir interjerai su persikine - na visiškai ne mano skonio...

O kaip jums pasirodė metų spalva?
Ar bandysite prisijaukinti?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. O geras, betgi čia tavo blogo spalva! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš tai sunkiai matau, kur šią spalvą būtų galima pritaikyti, interjere ji tokia truputį trikdanti atrodo, o drabužiai tikriausiai tiktų žmonėms, ant kurių gerai atrodo šalti atspalviai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man puikiai tinka šalti atspalviai, bet šita spalva ne man ir manau ne daugumai lietuvaičių.
      Manau atvirkščiai, puikiai atrodo prie šiltos, alyvuogių veido spalvos turi puikiai tikti. Manau daugumai šilto, tamsesnio gymio merginų labai gražiai atrodytų. Tiesiog spalva ne lietuvaičių ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą