BAYLIS & HARDING Royale Garden "Verbena & Chamomile" - limituoto leidimo rankų muilas su verbenomis ir ramunėlėmis

Kažkaip šiandien jaučiuosi serganti... kažkur pasigavau matomai kokį virusą, nes gerklę nevaikiškai skauda. Greičiausiai kažkur mieste, nes važinėju viešuoju transportu, o visi šiuo metu aplink sloguojantis, šnirpščiojantys, kosintys ir krenkščiantys. Nepatinka man ta sirgimo pradžios būsena, bet ką padarysi? Higiena rūpinuosi, rankas labai dažnai plaunu, dezinfekuoju, bet va, pasitaiko. Tad šiandien labai trumpas įrašas apie išbandytą Baylis & Harding skystą muilą.


Produktas: BAYLIS & HARDING Royale Garden "Verbena & Chamomile" - limituoto leidimo rankų muilas su verbenomis ir ramunėlėmis
Gamintojas: "Baylis & Harding", Anglija
Paskirtis: rankų odai prausti, saugoti nuo neigiamo aplinkos poveikio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pakuotė
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 500 ml
Kaina: 5,29 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, pigu.lt, Elevita ir kt.

Ką žada gamintojas: Verbenų ir ramunėlių kvapo rankų prausiklis švelniai prausia rankų odą ir saugo jas nuo neigiamo aplinkos poveikio.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Laureth-4, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Limonene.


Mano nuomonė. Pirmiausia tikriausiai akivaizdu, kad mano dėmesį patraukė  gėlėmis ir augaliniais motyvais puošta pakuotė, primenanti gal kokį gėlėtą tapetą ar retro audinio raštą. Aš turiu silpnybę gėlių raštams, galvojau, kad su laiku turėčiau "Išaugti" ar skonis pasikeisti, bet iki šiol, nors jau prabėgo daugiau nei dvidešimt metų, gėlių raštus mėgtu vis dar lygiai taip pat. Priemonės pakuotė iš ties mano akiai graži ir patogi - popa dozuoja optimalų, vienodą kiekį, nestringa, dirba minkštai ir patogiai.

Muilas skystokos konsistencijos, kuri greičiausiai panašiausia būtų į kažką tarp želė ir kreminės konsistencijos, tik keistokai skysta, tekanti, greit nubėganti. Stebuklų priemonės sudėtyje tikrai nėra, sakyčiau viskas labai paprasta - vanduo, SLS, glicerinas, kvapų ingredientai - daugiau mažiau viskas, ką rasite praktiškai bet kuriame skystame muile. Potencialiai gali sausinti jautresnę rankų odą dėl didelės SLS koncentracijos.

Didžiausias viltis dėjau į muilo aromatą - karališkas sodas turėjo kvepėti verbenomis ir ramunėlėmis. Aromatas keistai malonus - jaučiasi verbenos gaiva, lengvas citrusų kvapas ir raminantis, sunkesnis ramunėlių fonas. Tačiau... labai apmaudu, bet kvepia pigiai, pigokai - trūksta ryškesnio aromato, skamba pigiai. Rimtai, net muilas už eurą maloniau ir prabangiau kvepia, nei šitas. Nusivyliau ir kadangi jau bandau kelis kartus - pastebiu kompanijos tendenciją - patrauklios pakuotės ir prasti, pigūs aromatai...

Jei turiu priekaištų dėl kvapo, tai dėl poveikio neturiu dėl ko prieštarauti - prausia švariai, putoja gerai ir lyg ir rankas norėtų šiek tiek sausinti. Aš skystu muilu dažnai nesinaudoju - juo dažniausiai rankas plauna sūnus, tačiau gana aiškiai jaučiu, kad nusiprausus rankas jos kiek sausesnės nei įprastai. 

Kažkaip man šios kompanijos priemonės nepateisina lūkesčių - kainos didelės, o kokybės nėra - visos investicijos sudėtos į pakuotę, o va apie produktą pamiršta pagalvoti. Sunaudoti sunaudosiu, nieko blogo, bet kitą kart tokia kaina muilo nepirkčiau - būna ženkliai pigiau ir ženkliai geriau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš jau igavau imunitetą tokiems tkmaxx'iniams muilams iš Anglijos. Ne tik muilai, bet ir dušo želė nebuna verti kainos, aišku čia pirmu smuiku groja graži pakuote

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ai, na va kažkaip susigundžiau, matyt dar neturiu imuniteto. Vat vis galvoju, o kaip tuos muilus vertinti prieš perkant - sudėtis daugumos būna labai panaši, tai tik pagal pakuotę. Bet kaip jau supratau, šios kompanijos visi produktai nekokie.

      Panaikinti
  2. Taip, pakuotė iš ties atrodo gerai, vat taip ir užsikabini nusipirkti. Linkiu neisirgti. Pailsėti per savaitgalį ir atsigauti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Faina pakuotė - sunaudosiu ir kitą muilą įsipilsiu, nes pas mus dar pasitaiko avarijų. Nesenai tarnystę pabaigė stiklinis muilo indas, tai su tokiais plastikiniais, turint judrų vaiką, bus saugiau :)
      Ačiū už linkėjimus. Pailsėsiu ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą