VALENTINO "Donna Born in Roma" Intense parfumuotas vanduo moterims

Kažkaip susimąsčiau, kad per pastaruosius metus išbandžiau labai daug skirtingų kvapų ir man greičiausiai jau norisi šiek tiek sustoti - namuose kvepalų daug, uoslė jau jaučiasi šiek tiek pavargusi nuo dažno kaitaliojimo. Ir tai tikriausiai yra visiškai natūralu - pas mane periodiškai būna uoslės nuovargio etapai, bent keli mėnesiai, kai nesinori nė trupučio kvėpintis arba kvepalai sumažėja iki visiško minimumo. Nemanau, kad kvepalų įrašai ims ir dings - ne, greičiausiai pradžioje sumažės iki vieno per mėnesį, gal vieno per sezoną. O gal ir pertrauką darysiu, dar pati nežinau, bet kol kas, ateinančiam mėnesiui jau esu suplanavusi porą kvepalų, tai dar vasarį tikrai tęsime įprastai.

O kol kas noriu su jumis pasidalinti Valentino Donna Born in Roma Intense aromatu ir nuomone apie juos - kvepalų nepirkau, nors labai norėjau nusipirkti originalią versiją. Už paliktą atsiliepimą, burtų keliu laimėjau, turiu jau kelis mėnesius ir tik žiemą naudoju - kitus sezonus aromatas man neskamba. Tad kokia ta intensyvi versija?


Produktas: VALENTINO "Donna Born in Roma" Intense parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Valentino Beauty". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 30 ml (galima įsigyti ir 50 ml; 100 ml pakuotes)
Leidimo metai: 2023 m.
Aromato kūrėjas: Amandine Clerc-Marie ir Honorine Blanc
Kaina: 30 ml - 90 Eur; 50 ml - 123 Eur; 100 ml - 172 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Kristiana, Notino, MemberShop ir kt.
Kvapo kategorija: gėlių

Gamintojo aprašymas: Pasinerkite į legendinių VALENTINO kvepalų leidimą. Susipažinkite su Born in Roma Intense Donna – neatsispiriamas kvapusis vanduo moterims, kuriame klasika susitinka su šiuolaikišku intensyvumu. Viliojanti nakties Romoje magija, kurią iš naujo apibrėžė parfumerijos meistrės Amandine Marie ir Honorine Blanc. Jų aranžuotėje saulėta vanilė įgauna užburiančią jėgą. Šviesių, kreminių akcentų kupinas jazminaičių trio padidina įtampą ir su benzoinu sukuria magnetinį mišinį. Born in Roma Intense Donna šlovina jūsų prigimties dvilypumą ir puikiai paryškina jūsų asmenybę.

Romoje gimęs Intense Donna – ekstravagantiškas kvapusis vanduo skirtas moterims, kurios drąsiai išreiškia savo asmenybę.

ČIA

Viršutinė nata: burbono vanilė, gintaras
Širdies nata: jazminas
Apatinė nata: benzoinas


Sudėtis: ALCOHOL, PARFUM, AQUA, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, ANISE ALCOHOL, ISOEUGENOL, METHYL ANTHRANILATE, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL CINNAMATE, TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRAL, CINNAMAL, EUGENOL, FARNESOL, CI 14700, CI 17200, CI 60730.


Pakuotė. Labai daili ir labai moteriška rožinė kartono pakuotė gana paprastai, puošta spausdintu (ne iškiliu) piramidžių paveikslėliu. Popierines pakuotes aš greitai išmetu lauk, tad man nelabai rūpi, kaip jos atrodo - tai vienkartinis akių džiaugsmas.

Visas grožis slypi stiklo buteliuke - išlikus trikampių raštas, sunkus, labai kokybiškai atrodantis buteliukas, kurio viršutinė briauna dažyta juodais dažais. Kitos briaunos skaidrios ir pro jas matosi tamsiai rožine spalva dažytas aromatas. Ant pakuotės uždėtas juodo matinio plastiko buteliukas, puoštas tuo pačiu trikampių raštu, tačiau kažkodėl dangtelis mano akims čia netinka - nupigina pakuotę, o tie trikampiukai labiau primena punk stilių, kuris buvo labai populiarus mano paauglystės laikais. Na gerai, gal tai asmeninė asociacija? Kad ir kaip ten būtų - mano akis labai džiugina stiklinė pakuotė, jos išvaizda. Man butelaitis patrauklus, malonus liesti rankomis ir tiesiog kitoks, žavingas, patrauklus.


Kvapas. Nežinau kodėl, bet tik pasipurškusi užuodžiu sultingų vaisių ir uogų natas, kažką tarp aviečių ir serbentų su cukrumi. Sultinga nata tamsi, sodri ir tokia gundanti, kad lyg ir norėtum, kad ant odos užsiliktų ilgiau, tačiau ne, ji labai greit išgaruoja, pagrindinę sceną užleisdama intensyviai, kreminei vanilei, susipynusiai su saldaus, stipraus jazmino natomis. Man patinka, kad jazminas aromate nėra aštrus, vanilė jį tarsi užapvalina, švelnina, suteikia šilumos ir kremiškumo. Jazminas šiame aromate skamba visa savo didybe, sukuria aromatui neįtikėtino jausmingumo.

Kvapas ant mano odos nudžiūva šiltu, paslaptingu ir seksualiu aromatu, kuriame dominuoja šilta vanilė ir jausmingas jazmino aromatas. Aromatas stiprus, sodrus , paslaptingas, seksualus ir kartu elegentiškas: aukštakulniai, elegantiška suknelė, ryškūs lūpų dažai ir naktinis klubas prabėga prieš akis kas kart, kai kvapas nusistovi ant mano odos. Labai patinka!

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ★ vakaro metui;
     ☃ žiemos sezonui.

Nors kvapas sodrus, tačiau jis nėra dusinančiai sunkus ar užgožiantis viską aplink, mano nuomone užsiuodžia per daugmaž ištiestą ranką, gal šiek tiek daugiau, tad greičiausiai netiks nedidelėse patalpose, biuro aplinkoje. Nors testavimo metu kelis kartus kvėpinausi į darbą, naudodama labai saikingą kiekį ir atrodo viskas buvo gerai. Kalbant apie išlikimą, noriu pasidžiaugti, kad ant mano odos išlieka apie 6 valandas be didesnio vargo. O jei purškiu ant drabužių, kvapas gali išlikti ir iki paros. Nėra patys stipriausi ir ilgiausiai išliekantys kvepalai, tačiau tikrai puikus, pakankamas išlikimas.


Jei reiktų tik trijų žodžių, apibūdinti kvapą, manau geriausiai tiktų: sultingas, paslaptingas, svaiginantis. Iš esmės tai šiltos vanilės ir kreminio jazmino moteriškas aromatas, sodrus, paslaptingas ir seksualus. Ant odos išlieka labai gerai, labai maloniai kvepia, gražiai atsiskleidžia šaltu, vėjuotu oru ir puikiai tinka tiems jaukiems žiemos pasimatymams. Patinka! Labai!

Aromatas panašus į:
- VALENTINO "Donna Born in Roma"
- MUGLER "Alien Goddess Intense"
- MUGLER "Angel Elixir"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų SINCERO "Let's Dance" nagų lakas D1.

Komentarai