GABRIELLA SALVETE Make-Up Sponge - makiažo kempinėlė

Vis dar ieškau bent kelių variantų nebrangios, tačiau kokybiškos makiažo kempinėlės. Esu kelis puikius variantus suradusi, bet norisi priemones pirkti su nuolaida, o kai prireikia - ne visuomet ta akcija pasitaiko. Pastaruoju metu, kai viskas taip pabrangę, man regis neieškoti nuolaidos ar nesinaudoti (protingai, kai to tikrai reikia) nėra joks nusikaltimas. Tik va, kai prireikia kempinėlės, ne visuomet ta akcija pasitaiko, tad ieškau, perku, renkuosi. Šį kart išbandžiau Gabriella Salvete kempinėlę ir skubu dalintis įspūdžiais.


Produktas: GABRIELLA SALVETE Make-Up Sponge - makiažo kempinėlė
Gamintojas: "Gabriella Salvete" S.R.O., Italija. Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: veido makiažui - kreminiams produktams padengti
Medžiagos: nenurodyta
Labiausiai patiko: labai maloni medžiaga
Labiausiai nepatiko: labai greit nusidėvi
Matmenys: aukštis - 7,5 cm, apimtis - plačiausioje vietoje 12 cm
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Makiažo kempinėlė skirta makiažo pagrindui padengti. Dėl patogios formos lengva padengti. Prieš naudojimą, sudrėkinti.


Makiažo kempinėlė atkeliavo kvadrato formos skaidraus plastiko dėžutėje su viduje įdėtu kartoniniu lapeliu - instrukcija, kurią rašydamas gamintojas labai neišsiplėtė. Ryškiai rožinė makiažo kempinėlė smėlio laikrodžio formos, susiaurėjanti ties viduriu, viename gale buka, užapvalinta; kitame - smailėjanti. Aš manau, kad susiaurėjimas patogiausias ir skirtas kempinėlei paimti, siauru kampučiu patogu pasieti sunkiau prieinamas vietas aplink nosį, lūpas ar akis. Tuo tarpu bukas galas labai patogus dengiant produktus ant plačių, didesnių veido plotų, - kaktos ir skruostų. 


Tik nusipirkus kempinėlę, pirmų naudojimų metu negalėjau atsidžiaugti kempinėlės tekstūra: paviršius kiek tvirtesnis, tačiau vidus tobulai spyruokliuojantis. Dengti makiažą vienas malonumas - tobulai spyruokliuoja nuo veido, lengvai ir greitai dengia - tiesiog fantastika - maniau, kad radau pačią tobuliausią!


Bet yra vienas didelis bet! Maždaug po 1,5 -2 mėn. naudojimo kempinėlė šiek tiek įtrūko ir kartu su tuo trūkimu prarado spyruokliuojančią tekstūrą - kempinėlė tapo šiek tiek panaši į modeliną - beformė plaunant, atrodo nebesugeria vandens, nuspaudžiant vandens perteklių, formą atgauna ne iš karto, kaip anksčiau, o po gerų 30 sekundžių. Ir dažantis to malonaus spyruokliavimo nebeliko. Lyg ir būtų galima naudoti, tačiau jokio malonumo tiesiog nebėra, nebefaina, nebepatogu. Labai, labai greit nusidėvėjo, tikriausiai greičiausiai iš visų iki šiol naudotų kempinėlių. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ačiū už įdomią apžvalgą. Beje, dabar eurokos jai 40 proc.nuolaida - kainuoja 3 eurus. Išbandyčiau, bet visai neseniai vėl nusipirkau wet and wild rožinę kempinėlę (tiesa, šįkart ji rinkinyje su 2 mažomis).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašau :) Wet n Wild ta rožinė labai faina ir iš tikro gera ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą