DOUGLAS Home SPA "Spirit of Asia" Harmonising - dušo putos su bambukų pienu ir ryžių aliejumi

Tarp dušo želė ir gelinių prausiklių, retkarčiais man patinka ir kitokios konsistencijos priemonės, šiltuoju metų laiku labai smagu praustis dušo putomis, nes labai patogu - išlėkei kur į kelionę ir papildomos kempinės nereikia. Tačiau šį kart dušo putas naudoju žiemą, taip jau nutiko, kad vokiškų prekių parduotuvėje pačiau Douglas prausiklį juokinga, 1,5 Eur kaina, nu ir kaip nenusipirkti? Žinau, kad buvo pakeista šio produkto pakuotė, todėl senoji greičiai pateko į antrinę rinką ir va galima taip pigiai įsigyti. Ką gi, testuojam, o jei sudomino - turėkite galvoje, kad keitėsi tik pakuotės išvaizda, o produktas liko toks pat.


Produktas: DOUGLAS Home SPA "Spirit of Asia" Harmonising - dušo putos su bambukų pienu ir ryžių aliejumi
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: prausti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai
Tūris: 200 ml 
Kaina: 8,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Pažangios sudėties priemonė virsta kreminėmis putomis, kad suteiktų pačių maloniausių akimirkų prausiantis duše. Kreminių putų sudėtyje yra bambukų pieno ir ryžių aliejaus, todėl nusiprausite maloniai ir patogiai. Balansuojamasis aromatas suteiks jūsų odai švelnų kvapą.


Pakuotė. Metalinis slėginis indas su plastikiniu kamšteliu ir dozavimo pompa. Man ir senasis Douglas priemonių dizainas buvo gražus - pastelinės žalios spalvos pakuotė su minimaliu, skirtingo šrifto ir dydžio raidžių dizainu. Ar reikia daugiau? Man šios išvaizdos visiškai pakanka.

Kvapas gaivus, žalias aromatas su kažkur šalia jaučiamu lengvučiu citrusų aromatu. Mmm... aromatas maloniai raminantis, balansuojantis mintis. Mano uoslei labai malonus ir aiškiai jaučiasi prausiantis.

Konsistencija pakuotėje skysta, išspaudus virsta tvirtomis, baltomis putomis.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-4, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Isobutane, Parfum, Sorbitol, Oryza Sativa Bran Oil, Citric Acid, Limonene, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool, Sodium Benzoate, Citral, Sine Adipe Lac, Bambusa Vulgaris Shoot Extract


Poveikis.  Iš esmės produkto sudėtis būtų puiki, tačiau tokio tipo priemonių sudėtyje yra priedai dėl areozolinės pakuotės, na ir žinoma kvapai. Nors sudėtyje yra SLS, tačiau gamintojas saugiai parinko konservantus, naudoja odą drėkinančius ir minkštinančius ingredientus. 

Paspaudžius pakuotę, pro pompą išpurškiamos malonaus aromato putos kūnui prausti. Labai mėgstu tokias vasarą, tai jei kažkur važiuoju, su tokiomis putomis nei kempinės neimu, putomis kuo puikiausiai nusiprausiu. O va žiemos metu tokio tipo prausikliai man patinka mažiau, greičiausiai dėl to, kad mažiau ir keliauju. Šiaip prausiklis labai fainas - malonus aromatas, švelnus, tačiau efektyvus prausimas ir tikrai fainos, tvirtos konsistencijos putos. Puiki kokybė, o dar ir nusipirkau juokingai pigia kaina. Gal reikėjo paimti porą pakuočių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Tikrai pataikei įsigyti puikia kaina, aš šiandien kaip tik nusipirkau iš Lidl kremines putas, kainavo apie 2,60.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jo, kaina tai puiki. Gal galėjau ir antrą prigriebti, nes kvapas geras ir putos fainos.
      Kita vertus džiaugiuosi ir tuo vienu. O kaip Lidl putos?

      Panaikinti
  2. Labai keistos, matosi vizualiai, kad ta putų masė sukurta iš glicerino, bet jis gerai nusiplauna, nelieka riebumo, bent nekartosiu antrą kartą, geriau rituals ar kažkas kito, kur tikrai konsistencija standžios putos

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai keistas komentaras... Glicerinas negali sukurti putų, jis drėkina, Rituals putose jo irgi yra. Apskritai prausimosi putos yra iš anksto paruošta, "suputota" prausimosi priemonė. Putojimą sukelia putojimą sukeliančios medžiagos, o ne glicerinas ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą