NESTI DANTE "Romantica" Tuscan Wisteria & Lilac - gabalinis muilas su visterijos ir alyvų aromatu

Gabalinis muilas mūsų namuose tapo neatsiejama kasdienybės dalimi: muilu mes plaunam rankas, plaunu makiažo šepetėlius, kempinėles, o jei netikėtai pasibaigtų dušo želė, nepabijočiau panaudoti ir vietoje kūno prausiklio. Dėl to man labai svarbu kokybiškas gabalinis muilas. Jau keli metai esu atradusi itališkus Nesti Dante muilus, išbandžiau nei 20 skirtingų aromatų ir šį kart trumpai dalinuosi apie Romantica linijos kvapą su visterijos ir alyvų aromatu.


Produktas: NESTI DANTE "Romantica" Tuscan Wisteria & Lilac - gabalinis muilas su visterijos ir alyvų aromatu
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kokybė
Labiausiai nepatiko: keli kvapų ingredientai sudėtyje (bet be jų muilas nekvepėtų taip maloniai)
Tūris: 250 g
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Rimi, Hiperfarma ir kt.

Ką žada gamintojas: Gėlių magija sužadins nepamirštamus Jūsų gyvenimo momentus. Gėlių natų simfonija sukuria tyrą ir jaudinančią gardžią kvepiančią sensaciją. Florencijos rožės, bijūnai, laukinės Toskanos alyvos, levandos ir verbenos – tai nuostabių kvapų šaltinis.
 
NESTI DANTE muilai ruošiami pagal seną italų „Saponeria“ virimo būdą. Kompanija yra viena iš keleto pasaulyje, kurios naudoja šį rankinį muilų virimo būdą. NESTI DANTE itališki muilai gaminami su kruopščiai atrinktais ingredientais. Prabangus muilas, prisotintas kvapais iš Toskanos kalvų, supakuotas elegantiškame Florentine stiliaus popieriuje. Jis puoselėja odą ir gali suteikti atgaivą sielai. NESTI DANTE ROMANTICA muilas įkvėptas nuostabių alyvų bei glicinų. Šių gėlių magija bei jų aromatas gali padėti atsipalaiduoti ir pamiršti visus dienos sunkumus.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Palmkernelate, Aqua, ParfumGlycerin, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium PentetateSodium ChlorideAlphaIsomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Mano nuomonė. Pirmiausia, šios kompanijos muilai pakuojami tekstūruoto popieriaus pakuotėse, gausiai puoštose paveiksliukais - šiuo atveju alyvų ir visterijų žiedais. Tekstūruotas popierius labai gražiai atrodo akiai ir malonus liesti pirštams, o ir perdirbti popierinę pakuotę daug lengviau ir paprasčiau, nei plastiką.

Šie muilai yra gaminami saponifikacijos būdu, kai rūgštis reaguoja su šarmu, pati taip gamindavau muilus namuose (gal reiktų kokią partiją išvirti? pasiilgstu muilo gamybos). Tačiau tokiu būdu gaminami muilai nepasižymi maloniu aromatu, tad kad vartotojui kvepėtų maloniai, gamintojas naudoja ingredientus pašalinti šalutinius gamybos kvapus, o vėliau dar kitus ingredientus, suteikti prausikliui malonų kvapą. Todėl jei atidžiai pasižiūrėsite į sudėtines dalis, nesaugius rasite tik kvapams skirtus ingredientus.

Romantica linijos muilai kvepia gėlėmis ir šiuo atveju gamintojas pasirinko visterijų ir alyvų aromatą. Kvapas labai malonus, saldžiai gaivus, gėlių kvapas, kuriame tikrai jaučiasi alyvos, o visterijų niekuomet nesu uosčiusi, tad pasakyti, kad jaučiu muile - negaliu, nepažįstu. Muilas lengvai suputoja smulkiomis putomis, švariai ir labai švelniai prausia odą. Per naudojimo laiką, nė karto nejaučiau, kad sausintų rankų odą ar sukeltų bent menkiausią sausinimą - nieko panašaus, šie muilai puikiai tinka mūsų šeimai.

Greičiausiai vienintelė abejonė yra kainos aspektas? 5 Eur už muilą gali pasirodyti daug, tiesa? Tačiau reiktų atsiminti, kad muilas ne šiaip 90 g gabaliukas, o ketvirtis kilogramo - 250 d muilo! Nemenka plytelė, kurios mums pakanka apie 2 mėnesiams, nors naudojame tikrai dažnai ir ne tik rankoms, bet ir makiažo šepetėlius vis plaunu. Naudojant rečiau tokio gabalo gali pakakti labai ilgai! Na ir galiausiai, niekuomet neperku muilo pilna kaina - jei ne vienur, tai kitur, jei ne vienam, tai kitam Nesti Dante muilui taikomos 30% - 40% nuolaidos. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai