LUMENE "Tyyni" Nordic Clear Balancing Clay-to-Foam - balansuojamasis veido prausiklis, iš kreminio molio virstantis į putas

Na va, viskas, oficialiai pradedu bandyti Lumene advento kalendoriaus radinius ir kadangi pakuotės nedidelės, greičiausiai viską išbandysiu, sunaudosiu ir jums papasakosiu daug greičiau, nei su kitaisi kalendoriais. Nuo ko pradėti apžvalgas? Aš priemones esu suskirsčiusi kategorijomis ir testuoti imu tą, kuri ką tik pasibaigė, tarkim, va tik ką baigėsi veido prausiklis - imu prausiklį iš kalendoriaus. Tokiu principu nei vonios apkraunu krūva buteliukų ir efektą (testuojant palaipsniui) galiu pastebėti geriau. Kad jau užsiminiau, pradedu nuo vienintelio prausiklio kalendoriuje - TYYNI, skirto mišriai ir riebiai odai - ne mano odos tipas, bet nusprendžiau, kad pabandyti tikrai reikia.


Produktas: LUMENE "Tyyni" Nordic Clear Balancing Clay-to-Foam - balansuojamasis veido prausiklis
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai - nuprausti, pašalinti veido makiažą, nešvarumus, riebalų perteklių, raminti
Tinkamas tipas: riebiai, mišriai, į bėrimus linkusiai odai
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: norėjosi intensyvesnio putojimo
Tūris: 125 ml (mano pakuotė mini - 15 ml)
Kaina: 15,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas

Ką žada gamintojas: Nordic Clear [Tyyni] balansuojamasis veido prausiklis su moliu, skirtas riebiai, mišriai ir į bėrimus linkusiai odai veiksmingai prausti. Padeda pašalinti veido makiažą, nešvarumus ir riebalų perteklių, atkemša poras, padeda išvengti naujų spuogų formavimosi ir nesausina odos. Gilaus valomojo poveikio priemonė su balansuojamosiomis šiaurinėmis vingiorykštėmis ir raminamuoju arktinių rodiolių bei ekologiškų šiaurinių kanapių sėklų aliejaus mišiniu iš kreminio molio virsta lengvomis nesausinančiomis odos putomis, kurios valo odą, išsaugo ją gaivią, minkštą ir subalansuoto pH.

Prausiklis yra tinkamos veganams sudėties, su laukinės gamtos komponentais. Pakuotė pagaminta naudojant perdirbamas ir perdirbtas medžiagas. Tūbelė ir dangtelis pagaminti iš plastiko. Tūbelė iš dalies pagaminta iš perdirbto plastiko. Esant sąlygoms, tūbelė ir dangtelis yra perdirbami. Pirmiausia nuo tūbelės nuimkite dangtelį. Laikykitės vietinės valdžios institucijų rekomendacijų, ypač rūšiuodami plastiko atliekas.

NAUDOJIMAS: Sukamaisiais judesiais masažuokite ant sausos odos, gerai nuplaukite.


Pakuotė. Savaime suprantama, kad mano rankose miniukas ir tos patirties, kurią galėčiau turėti naudojant pilną pakuotę, aš neturiu. Tačiau net ir nedidelio priemonės kiekio man visiškai pakako nuomonei susidaryti. Mini pakuotė atrodo lygiai taip pat, kaip ir pilno dydžio - pastelinės žalios spalvos plastiko tūbelė su apačioje atsukamu plastiniu dangteliu. Pakuotės plastikas minkštas, lengva išspausti reikiamą priemonės kiekį, lengva dozuoti ir mažais lašeliais.

Kvapas gaivus, kosmetinis, labai malonus, tačiau stiprokas prausiklio aromatas. Jaučiuosi dviprasmiškai - kvapo lyg ir galėtų nebūti, taip sudėtis saugesnė būtų, tačiau prausiklis ant odos būna labai trumpai, o ir aromatu tikrai mėgavausi - nemeluosiu.

Konsistencija kreminė.


Sudėtis: AQUA, KAOLIN, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, COCO-GLUCOSIDE, PROPANEDIOL, GLYCERYL STEARATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, BETAINE, CANNABIS SATIVA (HEMP) SEED OIL, RHODIOLA ROSEA (ROSEROOT) ROOT EXTRACT, SPIRAEA ULMARIA (MEADOWSWEET) EXTRACT, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM GLUCONATE, PARFUM.


Poveikis. Aš greičiausiai nelabai tikėjausi pamatyti tokią saugią sudėtį, tai tikrai maloniai nustebino ne tik saugumu, tačiau ir odai naudingais ingredientais. Gamintojas priemonės pagrindui pasirinko molį, saugią putojimo ir plovimo medžiagą. Konservantas nėra pats saugiausias, bet iš pavojingų - man vienas iš tų, kurių nesibaidau.

Kreminės konsistencijos priemonė su vandeniu, silpnai putoja - nepriklausomai nuo to, ar naudoju nedidelį kiekį (lašelį) ar daugiau priemonės. Putojimas labai silpnas, man norėtųsi intensyvesnio, tačiau greičiausiai tai yra įpročio reikalas, nes prausimo efektyvumas nuo to nepriklauso. 

Nors priemonė yra skirta mišriai, riebiai odai, o mano sausa - tačiau bandžiau ir esu labai maloniai nustebinta poveikiu! Prausia labai švelniai, o nuskalavus vandeniu - oda atrodo vizualiai labai gaiviai, ženkliai švaresnė, gaivesnė ir jokio sausumo pojūčio, kurio galėtum tikėtis iš riebios ar mišrios odos prausiklio. Ne-sau-si-na! Oda jaučiasi komfortabiliai, prausiklis labai fainas - drąsiai rekomenduočiau. Man atrodo Lumene prausikliai ir tonikai yra liuks ir kaina gera!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai