BATH & BODY WORKS PocketBac Men's Collection "Marble" - antibakterinė rankų želė vyrams

Kalbant apie rankų priežiūrą, dezinfekuojančios priemonės man yra labai svarbios ir neatsiejamos nuo kasdienybės jau bemaž gerus 12-14 metų, nuolat naudoju ir anksčiau testavau nemažai, bet pastaruoju metu vis grįžtu prie Bath & Body, kurie si8lo labai gausų aromatų pasirinkimą, spalvotus dizainus ir žada gerą dezinfekuojantį efektą. Šiam kartui - vyriškos kolekcijos dezinfekuojanti želė "Marble".


Produktas: BATH & BODY WORKS PocketBac Men's Collection "Marble" - antibakterinė rankų želė vyrams
Gamintojas: "Bath & Body Works". Pagaminta JAV
Paskirtis: "nuprausti" rankų odą, kai šalia nėra vandens, pašalinti nešvarumus ir bakterijas
Tinkamas tipas: sukurta vyrams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 29 ml
Kaina: 4,00 Eur
Kur galima įsigyti: BeautyBoutique, ebay, amazon

Ką žada gamintojas: Bath&Body Works antibakterinis rankų gelis be vandens ir muilo sunaikina 99,9% bakterijų. Patogus nešiotis kišenėje ar rankinėje, todėl visada šalia kai jo reikia, ypač gyvenant tokį įtemptą gyvenimo būdą. Pasirūpinkite, kad jis visada būtų „po ranka“. Praturtintas vitaminu E, todėl net ir pašalindamas bakterijas šis dezinfektorius neišsausins odos, palikdamas jas švelnias ir minkštas.

Sudėtis:
AKTYVŪS ingredientai: Alcohol 71%.
NEAKTYVŪS ingredientai: Aqua, Parfum, Carbomer, Lactose, Aminomethyl Propanol, Isopropyl Myristate, Cellulose, Propylene Glycol, Hydroxyethyl Urea, Tocopheryl Acetate, Wheat Amino AcidsAloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Hydroxypropyl Methylcellulose, Retinyl Palmitate, CI 77007, CI 19140, CI 17200, CI 42090, CI 60730.


Mano nuomonė. Tai pirmiausia noriu iš savęs pasijuokti - neapsižiūrėjusi nusipirkau vyrams skirtą dezinfekuojančią želė, skubėjau kažkur ir va, įsimečiau nepagalvojusi, o kuo ta vyriška želė skiriasi nuo moteriškos? Viskas paprasta - skiriasi tik aromatas. "Marble" kvepia stripriu, brandžiu vyrišku aromatu, tiesiog tipiniai vyriški kvepalai. Aš labai nesidžiaugiu, nesu didelė vyriškų aromatų mėgėja, bet kai želė naudojasi mano vyrai - jei dėl kvapo nebamba, kad ir vėl kažkaip mergaitiškai, saldžiai ar gėlytėm kvepia.

Dezinfekcinių priemonių sudėtyse saugumo odai nereiktų ieškoti - tokio tipo priemonių pagrindą sudaro alkoholis, kuris niekada nebus odai saugus ingredientas. Tačiau Bath & Body šalia naudoja rankų odą kondicionuojančius ir drėkinančius ingredientus, kaip alavijų ekstraktas, taukmedžio sviestas, odos minkštikliai. Tad nors alkoholio čia labai daug, bet per priemonės naudojimą rankos niekuomet nesijautė išsausėjusios, sudirgusios ar nemaloniai sausos. Žinoma, rankų kremas po dezinfekavimo nepamaišo, bet šios kompanijos dezinfekciniai odos niekuomet nesudirgina.

Jei jau patinka vyriški kvapai ar norite nupirkti antrai pusei, tikriausiai patiks ir granito raštais puošta etiketė ar pilka spalva dažyta želė su mėlynais rutuliukais. Beje, tiek mėlyni rutuliukai naudojami visose šios kompanijos dezinfekcinėse, bet jokios konkrečios paskirties neturi, greičiausiai tik dėl dekoratyvinės, kad akys pasidžiaugtų ir priemonė atrodytų įdomiau.

Noriu pasidžiaugti ir labai kompaktiška pakuote, kuri puikiai tilps ir į kišenę ir į mažiausią rankinuką. Nedidelio buteliuko dangtelis patogiai ir lengvai užsidaro, apsaugo priemonę nuo išsiliejimo. Gaila, kad dangtelis nenusiima, nes ne kartą sukau mintį, kaip galėčiau butelaitį papildyti kokiu mėgstamu dezinfekciniu želė produktu. Tačiau kadangi pastaruoju metu perku tik šios kompanijos priemones - didelės bėdos nematau. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai