Unicorn (vienaragių) makiažo šepetėlių rinkinys - 10 vnt.

Dar vienas makiažo šepetėlių rinkinys? Aha... man atrodo kažkur sakiau, kad ieškodama nebrangių, tačiau kokybiškų makiažo įrankių, buvau prisipirkusi labai daug visokių pavienių šepetėlių, keletą skirtingų rinkinių ir vis bandydavau tai vienus, tai kitus, ieškodama tobulo varianto. Iš tikro, tai ir atradau - Jessup makiažo šepetėliai yra puikūs! Gal tik pastaruoju metu kaina paaugusi, bet jei reikia nebrangaus kinietiško - drąsiai galite bandyti - patikrinau, jokių priekaištų, kokybiški, kaip ir mano Zoeva rinkinys, tik kaina skiriasi daugiau nei 4 kartus. Na, o apie ką šį kartą? Šį kart labai noriu su jumis pasidalinti rinkiniu, kurį pirkau tikriausiai pirmiausia dėl išvaizdos ir matydama, kad pagal formą, lyg ir visi reikiami šepetėliai šiame rinkinyje yra.


Produktas: Unicorn (vienaragių) makiažo šepetėlių rinkinys - 10 vnt.
Gamintojas: nenurodytas.  Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: rinkinys sukomplektuotas akių ir veido makiažui
Medžiagos: plastikas, aliuminis, nailonas
Labiausiai patiko: 3-4 šio rinkinio šepetėliai
Labiausiai nepatiko: trūksta apimties, plaukelių šepetėlių galvutėse
Matmenys: 17.5 x 12 x 3 cm
Kaina: $19,62 US (17,92 Eur)
Kur galima įsigyti: ebay

Ką žada gamintojas: 10 vnt. profesionalus makiažo šepetėlių rinkinys unicorn, skirtas veido, akių  makiažui. Tinka profesionaliam ir namų naudojimui.


Makiažo šepetėlių rinkinys buvo pirktas ebay, todėl natūralu, kad atkeliavo kartu su daug plastiko - plastikiniame maišelyje įdėtas burbulinis maišelis, o tuomet jame kiekvienas šepetėlis supakuotas dar ir plastikinėje įmautėje. Suprantu, kad šepetėliai keliauja iš Kinijos, šerelius reikia apsaugoti, tačiau kiek daug plastiko. Mesiu perdirbimui, tačiau man labai apmaudu dėl tų vienkartinių pakuočių.


Makiažo šepetėliai, kai pirkau, man pasirodė labai dailūs kompiuterio ekrane: plastikinės pastelinės alyvinės spalvos kotelis atrodo lyg susuktas vienaragio ragas. Šepetėlių šereliai neoninių spalvų, didžioji dalis kelių spalvų mišinių (keli vienspalviai), jei jau tęsti vienaragių temą, tarsi mitinės būtybės karčiai. Kiekvienos mergaitės svajonė. Brandžiai moteriai, gal nelabai, bet... priklauso kas kam patinka. Šepetėlių šereliai itin minkšti, švelnučiai, malonūs liestis prie veido odos, tačiau man pasirodė, kad kai kuriems trūksta apimties, daugiau šerelių.


1. DIDELIS PUDROS ŠEPETĖLIS
Pats nepatogiausias iš šio rinkinio šepetėlis, nors galvojau, kad pudros šepetėlius lengviausia pagaminti ir mažiausia tikimybė pagaminti prastai. Šepetėlio šereliai per ilgi, labai trūksta šepetėliams apimtiems, tarsi gamintojas būtų taupęs ir pridėjęs tik pusę reikiamų šerelių... Kažkaip liūdna, mėgstu trumpesniais šereliais ir daugiau apimties. Kita vertus, toks laisvas šepetėlis lengviau, plonesniu sluoksniu ir natūraliau dengia pudrą, bet ir padirbėti reikia daugiau.

2. KIRSTAS UŽAPVALINTAS SKAITALŲ, BRONZATO ŠEPETĖLIS
Mano didžiausiam netikėtumui - pats mėgstamiausias. Galvojau, kad šepetėlio galvutė šiek tiek per maža, bet pasirodo - tobula! Lengvai paima priemonę ir super lengvai padengia ant odos - šepetėlio šereliai tobulai minkšti ir visą priemonę atiduoda ant veido. ir išsklaidyti labai lengva. Man šitas šepetėlis labai patinka.

3. KIRSTAS KONTŪRAVIMO ŠEPETĖLIS
Labai panašus į aukščiau esantį, tačiau galiukai ne užapvalinti, o kirpti tiesiau, nors galvutė kirsta. Tai manau ir tinka tiek kreminiams, tiek pudriniams produktams. Man ne toks patogus, kaip užapvalintais krašteliai, tad rečiau naudoju. Gal šiek tiek tvirtesnis nei prieš tai minėtas, tai gal labiau tiktų kreminėms priemonėms.

4. UŽAPVALINTAS VEIDO ŠEPETĖLIS
Lyg ir skaistalų, lyg ir bronzinės pudros, lyg ir hailaiterio, bet nei vienai iš paskirčių netinka dydis: skaistalams ir bronzatui per mažas, hailaiteriui - per didelis. Gal geriausiai tinka skaistalams, kai reikia tikslumo.

5. VĖDUOKLĖS FORMOS ŠEPETĖLIS
skirtas hailaiteriui dengti. Paprastai vėduoklės formos šepetėliai man nepatinka, nes kaip taisyklė - daugumos jų arba šereliai per tvirti, trūksta minkštumo arba per mažai šerelių. O čia tobulas santykis - šereliai labai švelnūs, jų pakankamai, kad patogiai padengti hailaitrį bet kurioje veido vietoje. Patinka.


6. APVALUS AKIŲ ŠEPETĖLIS ILGESNIAIS ŠERELIAIS
Skirtas akių makiažui, greičiausiai išsklaidyti šešėliams. Man asmeniškai patogus tik akies raukšlėje, nes labai trūksta daugiau plaukelių, trūksta tvirtumo, o ir labai švelnus. 

7. APVALUS AKIŲ ŠEPETĖLIS TRUMPESNIAIS ŠERELIAIS
Skirtas greičiausiai taip pat išsklaidyti šešėlius. Šio šereliai truputį tvirtesni, mažiau švelnūs, šerelių daugiau, tad sklaido lengviau, efektyviau. Tačiau ir šešėlių nuo voko nuima daugiau.

8. PLOKŠČIAS AKIŲ ŠEPETĖLIS ILGESNIAIS ŠERELIAIS
Skirtas šešėlio padengimui ant voko. Visai patogus, nors iki pilnos laimės šereliai galėtų būti trumpesni.

9. PLOKŠČIAS KREMINIŲ PRIEMONIŲ ŠEPETĖLIS
Tvirtais šereliais, tvirtas šepetėlis geriausiai tiks kreminiams akių šešėliams arba maskuokliui dengti. Kadangi šiuo metu maskuoklio visiškai nenaudoju, o kreminių šešėlių nebeturiu, stovi šis šepetėlis liūdnas ir nenaudojamas. 

10. PLOKŠČIAS AKIŲ ŠEŠĖLIŲ ŠEPETĖLIS TRUMPESNIAIS ŠERELIAIS
Pats patogiausias akių šešėliams dengti per visą voką, lengvai padengia, lengvai sklaido. Patinka.


Pusėtinas šitas šepetėlių rinkinys, pusėtinas. Kokie 3-4 šepetėliai labai faini, keli taip sau, bet... man trūksta kokybės, trūksta šerelių, trūksta tobulybės. Na ir šiaip, labai gaila, kad jau kuris laikas pastebiu, kad vienas kitas šerelis iškrenta po plovimo. Na ne, apmaudu, bet ne pats fainiausias rinkinys, ne geriausia kokybė. Iš rinkinio giriu: skaistalų kirstą šepetėlį, vėduoklę ir akių šešėlių šepetėlį, o be kitų tikrai galiu ir apsieiti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai